Пратих телефона }:) :D

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Съвестта ми ме спира :(

Мнение от acho.rs » 29 Ное 2012, 22:34

:help: :help: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 29 Ное 2012, 22:39

Брат..ти с пускането на тая тема мноого добре си знаел какви ще са коментарите,затова просто ще го спестя,и ще ти кажа накратко...сложи на една везна себе си като човек и личност,и от другата страна сложи едни 50 лева,и също така сложи как ще почуства момчето като разбере,че телефона е за скрап...хвърляй телефона в кофата,и на другата сутрин като си пиеш кафето се сети,че си направил добро като не си го продал,и момчето няма да се чуства зле,и ти няма да си гузен после,че за некви 50 лева ще направиш пълна лайнария...ти няма да го направиш,ако беше такъв да си го направил без да пускаш темата...просто съвестта ти е такава,че щом чак тема пускаш значи повече клониш да не го правиш,ако е толко зле тука сме доста колеги по 5 лева ще съберем по добре да се съберат 50 лв от колкото да го правиш това нещо. :idea:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело с обратна дирекция
Мечтае да кара: колело с предно предаване

Мнение от Metzeler » 29 Ное 2012, 22:43

мн мрънкане мн нещо бе... продавай го колега ако не успее да го оправи в което адски много се съмнявам че нямало как да се прави... ще го продаде на части и е готов.. тои само дисплея сиг му струва 50-60 кинта след като 2ра ръка работещ е 200...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 29 Ное 2012, 22:48

Обърни ситуацията на 180 градуса, ти си търсиш телефон, той ти предлага мизерия за 50лв., ще си доволен ли после :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 29 Ное 2012, 23:26

Тая тема за промиване на чистата съвест ли е? :dunno:
С това мислене никога няма да прокопсаш и да ги стигнеш тея с мерцедесите. :winky:

Потребител
Аватар
Кара: MB W210 270CDI
Мечтае да кара: USS Enterprise
Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?

Мнение от glav4o » 29 Ное 2012, 23:38

Petrolhead написа:Колега, провери дали чурката е на мястото си. Задаваш типично женски въпроси.
Освен това, очевидно си пуснал телефона за продажба, вече си решил да преебеш някой. Така че си измекярче сори

+1
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 29 Ное 2012, 23:59

Смешна работа. :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 30 Ное 2012, 0:01

Верно ли си помисли, че като пуснеш тема и някой ще ти успокои съвестта? Освен да бъдеш нахранен, друго няма да постигнеш така.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 30 Ное 2012, 0:08

Ти не беше ли тоя, дето му е писнало от благотворителни кампании за болни хора, защото нищо не се печели от тях? Ако си ти - не ти липсват качествата на "успелите бизнесмени" :clap:

Ако те бъркам с някой, моля да ме извиниш, ма не ми се верва ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 30 Ное 2012, 0:37

Пич, едно ще ти кажа от моя скромен опит в живота и се опитай да го запомниш добре: "Всичко в този живот се връща, нищо не остава ненаказано и последното, в което вярвам на 100% е, че някъде там горе има някой, който ни наблюдава!"Не съм набожен, затова и не пиша Бог, но доста често ми се е случвало лично на мен и на хора покрай мен за глупости някой да си плати с лихвите, така че умната.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 52Oi

Мнение от Николай К » 30 Ное 2012, 0:40

speeder88 написа:Пич, едно ще ти кажа от моя скромен опит в живота и се опитай да го запомниш добре: "Всичко в този живот се връща, нищо не остава ненаказано и последното, в което вярвам на 100% е, че някъде там горе има някой, който ни наблюдава!"Не съм набожен, затова и не пиша Бог, но доста често ми се е случвало лично на мен и на хора покрай мен за глупости някой да си плати с лихвите, така че умната.

:yes:
Поздрави!
Николай Кадийски

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 30 Ное 2012, 0:42

Доста тъпа ситуация..уточни за какво точно ти трябват парите, не че ще промени нещо де..
От една страна телефона си е неработещ, той знае и го купува с ясното съзнание. Или го оправя или не, то няма как. Като няма пари няма да се хвърля на счупен телефон за 200 лв, с надеждата да го оправи за 20-30-50 лв и после да се радва на кяра, а ще си купи някой обикновен, но функциониращ. От друга страна, ако наистина е толкова безнадеждно счупен (което едва ли е така..) наистина го хвърляй в някое чекмедже и забравяй за него..все някога ще му дойде времето да е полезен ;)
Това ми напомня на един мой морален казус от лятото, продавах си стария Плейстейшън, напълно работещ и без забележки. Обади се един пич, пратих му го, и на следващия ден ми звъни с думите 'човек, не тръгват игрите'. Викам си абсурд, аз играх до преди седмица, всичко вървеше, даже преди да го опаковам го пробвах специално и нямаше проблем. За момент се зачудих дали да не му затворя телефона и да не се занимавам, аз пред себе си съм чист - пратил съм му работеща хакната конзола с прилежащи оригинални игри за над 200 лв и поне 20 диска със записани и т.н., кво да направя, като не може да се оправи..в крайна сметка, след сигурно 10 разговора през деня, разбрах, че не че не може да си я пусне, а наистина има някакъв проблем. Стана ми тъпо, в крайна сметка нямаше как той да му е направил нещо, просто няма как да има такива хора, обяснявайки му как аз съм я тествал непосредствено преди пращането, той каза, че била за 6-годишния му син, който много му се играело.. Помислих си, че на мен би ми било станало много кофти, ако си поръчам такова нещо и разбера, че не работи..и продавача ме отсвири..както и да е, разбрахме се с човека да ми прати конзолата обратно, върнах му същата сума, като си разделихме вторите разходи по пращането, все пак и той ми влезе в положението. И така, имам си неработещ Плейстейшън вкъщи, но съвестта ми е чиста (въпреки, че аз дефакто нямах вина и нещо е дефектирало по време на пътя или просто 'му е дошло времето'). Някак си не можех да си представя как щях да ги изхарча тези пари от конзолата, като другия е недоволен..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 30 Ное 2012, 1:29

Ето нещо, което знам от дядо ми "Направи добро и го хвърли у Дунава. След време Дунава ще ти донесе друго добро, но не от там, където си го хвърлил, а отгоре". Същото важи и за лошото.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Ное 2012, 1:55

speeder88 написа:Пич, едно ще ти кажа от моя скромен опит в живота и се опитай да го запомниш добре: "Всичко в този живот се връща, нищо не остава ненаказано и последното, в което вярвам на 100% е, че някъде там горе има някой, който ни наблюдава!"Не съм набожен, затова и не пиша Бог, но доста често ми се е случвало лично на мен и на хора покрай мен за глупости някой да си плати с лихвите, така че умната.

... ще ти напиша една тъжна истина. ама да не те разубеждава да се опитваш винаги да бъдеш човек.

... нищо не се връща. бития бит, ебания ебан. ако правиш добро и не правиш зло защото си мислиш, че подобаващо живота ще ти отвърне- няма такова животно. толкова лоши хора са прокопсали и толкова добри хора са абсолютно разбити от живота/ късмета и тн.. че... не виждам някаква закономерност в това отношение..

и така.

остава само това вечер като си легнеш и да се усмихнеш че още един ден си успял да бъдеш човек и си си запазил самоуважението. щото то друго няма...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 30 Ное 2012, 2:47

Ау, прочетох мнение, че разликата между тоя дет е измамил за 50 и тоя дет е измамил за 200 000 е, че първия се е продал само за 50 лева...

Ах, момци, аз наистина не вярвам в Бог и Рай и Ад и Чистилище, но се надявам, искрено се надявам, тоя дет е измамил за 50 да получи 50 х** в гъза, а тоя дет е измамил за 200 000 да получи 200 000 х** в гъза! Това, че е ограбил по-голяма сума, не го прави по-малък тарикат или по-голям мъж, или по-голям комбинатор, или каквото и да е...Е, по човешки разбирания, ъф корс - политик е, но хайде де!
Без страх, без спирачка!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата