Заснеха новата Е63AMG без камуфлаж
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Re: Заснеха новата Е63AMG без камуфлаж
А още по-лошото е, че като й пуснат на нея 4матик М5 остава само то в класа със задно ( американските не ги броя ) , което...е скапано, както и да го погледнеш.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
F3P написа:Нали знаеш колко им дреме на онея от Щутгард, че наш Вичо нямало никога да си купи Е63АМГ или подобните им- колкото им дреме и на онея от Мюнхен дали караш БМВ 7-ма употреба на 2 милиона км. или някоя ТатаЦелевата група на тея коли не са разни смешници в БГ- каквото и да си мислим и говорим тук полза няма.
нещо не си уцелил философията на марката за това най-добре да се ориентираш към мерниците...
За BMW всеки клиент/фен е важен!!!
колкото и невероятно да ти звучи, но не се напрягай... няма да го проумееш...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
М5 на няколко места го засякоха 3,7-3,9сек до 100км/ч
По тази логика напълно възможно е МБ с 4х4 да падне до около 3,4с.
Но..... само за инфо - в доста сайтове пишат, че новото РС6 ще ускорява (цитирам) ''около 3с до 100'', което са пълни глупости, в предвид факта, че старото по каталожни данни е 4.5-4.6с. Та много, много не вярвайте на такива информации.

Но..... само за инфо - в доста сайтове пишат, че новото РС6 ще ускорява (цитирам) ''около 3с до 100'', което са пълни глупости, в предвид факта, че старото по каталожни данни е 4.5-4.6с. Та много, много не вярвайте на такива информации.

До сега не е имало случай мерцовете да имат по-добър автомобил от БМВ в един и същ клас, няма и да има
И не виждам нито една смислена причина, да се пуска нова тема за няккъв си мерцедес в нашият форум. На който му е кеф спокойно може да си пише и чете в техния.
Бахти бълвоча от ден на ден стана тука...

И не виждам нито една смислена причина, да се пуска нова тема за няккъв си мерцедес в нашият форум. На който му е кеф спокойно може да си пише и чете в техния.
Бахти бълвоча от ден на ден стана тука...
vicho написа:... философията на марката...
Коя философия

Егати философията- половината коли са 4х4, вероятно там някъде са и %-тите на дизелите... За дизела ОК- разви се технологията, ама за 4х4 не го приемам. И няма да го приема в друго освен в джип- не и от БМВ. За лека кола с 4х4 си има Субару или Ауди. Но и за това мнение в Мюнхен им пука колкото за това каква кола караш ти

Dpy написа:До сега не е имало случай мерцовете да имат по-добър автомобил от БМВ в един и същ клас, няма и да има...
Ако не броим еС-класата с някои модели си прав. Но винаги има първи път- дано не е този път.
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Сега разбирам, защо някои хора спряха да пишат във форума..
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vicho написа:какво значение има дали е 3.4 секунди или 4.0 секунди до 100
бавно ли е, като е 4![]()
това са само цифри, а за м5 ф10 има колеги от форума, които да споделят допир и километри experience![]()
![]()
никога, ама никога в този живот няма да предпочета Е63-65-78-920 AMG пред ///М5... както и аналогичните модели![]()
иначе, да ... готина е, бърза е... сигурно и дрифти добре
Не е бавно 4,3 сек на М5 . Но утре в статия в нета да напишат - Е класа 0-100 за 0,4 сек пак ще се намери кой да повярва и даже ще ти докажат, че си тъп та се съмняваш

М5цата и скрили 60коня , в случая на АМГто трябва да са му скрили 350 коня

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
vicho написа:никога, ама никога в този живот няма да предпочета Е63-65-78-920 AMG пред ///М5... както и аналогичните модели![]()
личи ти, че не си припарвал до АМГ
come for a ride next time

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
alx написа:The7omahawk написа:8 цилиндъра, атмосферен, 6 литра, 544кс? Пълни глупости според мен. 5.5 битурбо в8 ще бъде.
съгласен...Ако наистина предложах 4матик, само тогава може да набира за 3.4сек до 100..
един нормален сл65 амг на хубав сух асфалт е на 3.8 секунди до 100 - а колата е 4200-4400 паунда (два тона). ако е-класата е по-лека (визирам 4000 паунда) и със 7-скоростния автомат и подобрен ланч контрол- що не...
Дам на вашите драг писти и със стабилен бърнаут преди това може, но в БГ примерно ако е на задно само тая е класа, ако ги направи под 5 сек ще ме учуди...
Иначе много яка кола от мерца, напоследък много ми харесва на къде са тръгнали.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Айде започнахте с тъпите клипове . Най-малкото може да се види огромния процент на нехаресалите клипа . Когато Е63 АМГ 6,2 направи 0-300 за 31 секунди ще си сменя името . 458 Италия горе-долу е за толкова , освен ако Ферарито не е по-бавно от Е63 6,2 ... Но може и така да е . 458 ускорява до 100 км/ч за 3,4 колкото се твърди и за новото Е63

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Ами.. за това пуснах този клип тук. Трябва да се спори за времето за ускорението на Е63 АМГ и Ф10 М5, защото според мен нещо баварците не са синхронизирали съотношението на максималната скорост и "кутийната" скорост, при която автомобила достига макс спийд. Защото, ако БМВ-то се зацепи както трябва, Е63 АМГ ще "отиде в историята" и веднъж завинаги ще спре да се пише за Мерца... За това не ми харесва Ф10 М5.. като се почне от звука и се стигне до ускорението... Ачо не ме разбра нещо..
Последна промяна Flash на 27 Ное 2012, 23:31, променена общо 1 път
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
blacksapphire написа:vicho написа:никога, ама никога в този живот няма да предпочета Е63-65-78-920 AMG пред ///М5... както и аналогичните модели![]()
личи ти, че не си припарвал до АМГ.....
И на тебе ти личи,че не си припарвал до Mpower

F3P написа:....ама за 4х4 не го приемам. И няма да го приема в друго освен в джип- не и от БМВ. За лека кола с 4х4 си има Субару или Ауди....
Скъпи колега Фонд Работна Заплата (F3P),да не са те баннали от Ауди форума и сега се опитваш да направиш добро впечатление в БМВ форума,като изкарваш куатрото на Ауди по добро от Xdrive на БМВ ?

Защото ако така мислиш,моето мнение е че си в голяма грешка

Тая Е класа е добра,бърза,добре направена,харесва ми....ама винаги ще предпочета нещо от нашата марка.Ако ми я подари някой директно ще я продам и ще си купя някакво М-че

Та просто ми е странно,хора дето хвалят колко велик е Мерцедеса....ми хубав е,всеки има право на мнение....ма все пак е БМВ форум,а не Ауди или AMG форум.И аз уважавам другите марки,ма дайте да не изкарваме другите марки велики

sambeto написа:F3P написа:....ама за 4х4 не го приемам. И няма да го приема в друго освен в джип- не и от БМВ. За лека кола с 4х4 си има Субару или Ауди....
Скъпи колега Фонд Работна Заплата (F3P),да не са те баннали от Ауди форума и сега се опитваш да направиш добро впечатление в БМВ форума,като изкарваш куатрото на Ауди по добро от Xdrive на БМВ ?![]()
Защото ако така мислиш,моето мнение е че си в голяма грешка![]()
Баси, разкриха ме

В интерес на истината съм с бан от форума на кенефите от преди поне 3 години- не им понася да четат истината просто

Не си ме разбрал- Хдрайв колкото и да е добра като система мястото и не е в лек автомобил, да си го слагат на джипките. Който иска да кара лека кола 4х4 да си купи Субару или някой кенеф и да се вози, за мен идеята на БМВ е спазена когато е само на задно предаване. Кола 4х4 е за такива дето не могат да карат- друго оправдание няма. В краен случай- за мощен мотор. Кола с предно или задно в зимни условия (когато ти трябва 4х4) е поне на 90% проходима колкото и 4х4. Разликата е, че като си с 4х4 закъсваш 500м. по-късно- тоест вървиш 500м. повече за да търсиш трактор

Единственият модел кола в който приемам да има 4х4 е 7-ма серия- то не е кола, то си е направо круизен кораб. Добре, да го предлагат и с най-мощните мотори на 5-та серия- който плаща за 550 като иска да плати и за Хдрайв, явно има излишни пари. Но за мен Хдрайв няма място в нищо по-малко от 5-та серия и с мотор под 350 коня.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3