Не знам дали е за тук темата ми..
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Re: Не знам дали е за тук темата ми..
Странни сте това жените(казаха го и преди мен). Напуснала си го и ти се ще да му е гадно и да осъзнае, че е направил грешка и да ти се моли за прошка и вътрешно да осъзнае, че не трябва да ходи повече по чуждо и .......Знаеш ли какво, арабите са казали, че ако едно нещо се случи два пъти, ще се случи и трети път. Така че и да се върне и да му простиш, пак ще удари нещо чуждо. Радвай се, че поне не те шамари редовно, защото има жени в твоето положение, дето редовно си отнасят и по някой шамар. И изобщо не може да ми стане жал за някоя дето, разбираш ли е много онеправдана от приятеля си, защото той еди какво си, ама иначе когато не и кръшка или не я бие е много добър. Ами и аз когато не си карам БМВ-то пиян със 120 в населено място, съм много примерен шофьор. Робството е стъстояние на духа. Един единствен път в живота си видях жена да се отърве от един боклук, който и изневеряваше и я биеше. Даже осъди шибаното копеле и сега си живее доста добре. Ама е жена на място, за разлика от всички останали с робска психика. Та добре си се отървала от човека на твоя живот(шибаното копеле, дето е много свестен когато не ти изневерява), сега се вземи в ръце, забрави го и си намери някой истински пич. Не всички мъже са комплексари и имат нужда да се доказват като големи свалячи. Много мъже не бият половинките си. Много от мъжете не проиграват семейното жилище на комар. Намерете си някой свестен, не само да летите на боклуците и после да се жалите по форумите. Свестни мъже има много, ама не са на мода. Къде по-яко и секси е да си поредната бройка на някой вървелен пич с хубава кола и пари, дето ако го изтръскаш, само кредитни крати, лизинги и заеми ще изпаднат, отколкото да си намериш някое свястно момче с невзрачна кола, което ще те уважава и няма да прави неща които знае, че биха те наранили. Дали пък не бях много краен, знам ли 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Baileys написа:Не знам дали е за тук темата ми...
Мне, не е за тук, за BG mama си и ти и темата ти

Темата ме подсети за е тая снимка:

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
jordanov написа:защо пък се регна точно в тоя форум и споделяш проблеми от такова естество? бтв лейди нямат ли форум?bum_bum написа:Да не си имала връзка с Джони ловеца? viewtopic.php?f=4&t=317580&hilit=%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%86#p3499672
стабилна догадка
Дилма?

Никой не мое ма връне на селу!
Ти сама разбираш, че си била една от многото му и сама си направила този компромис със себе си да му позволиш да ходи по жени, докато е с теб.
След като ти самата не се уважаваш, как очакваш той да те уважава?
Така както го описа ти си просто една от безплатните к****и с които той спи, но вместо да ви плаща, той на всяка казва, че е единствената в живота му.
След като ти самата не се уважаваш, как очакваш той да те уважава?
Така както го описа ти си просто една от безплатните к****и с които той спи, но вместо да ви плаща, той на всяка казва, че е единствената в живота му.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
И в крайна сметка жените винаги казвате че всички мъже сме били еднакви.Еми като сме еднакви кво тогава толкова избирате?????
Жената иска мъжа до нея да е хем готин,хем материално ВИНАГИ осигурен за двама,хем да е винаги на разположение да удари едно морално рамо в труден момент,хем да му е дебел,хем да му е по-дълъг,хем да свършва за час и нещо,да е търпелив,да се харчи и от неговите пари за глупости,да не изневерява ама никога.........А съвремените жени масово са кифла тайп и предлагат единствено да го кажа по меко 300те грама уринирана сланина между краката си!За съжаление и броя на п.тките с тестиси по рождение се увеличава всекидневно и българските жени са си навирили прекалено много мусурите напоследък.Вината за това е изцяло у нас мъжете.
Нали се сещаш че всеки пич с кинти,добро тяло,чуство за хумор и можещ поне 10 приказки да каже на кръст никога няма да си позволи да е само с една жена,ама ще го направи така,че жената до него да се чуства единствена и да е толкова дискретен че трети лица да не знаят.
В твоя случай си попаднала на еб@ч комплексар,който не само най-вероятно на френдовете си,ами и на теб се хвали с похожденията си за да те унижава и ти показва че той е голямата работа.
Жената иска мъжа до нея да е хем готин,хем материално ВИНАГИ осигурен за двама,хем да е винаги на разположение да удари едно морално рамо в труден момент,хем да му е дебел,хем да му е по-дълъг,хем да свършва за час и нещо,да е търпелив,да се харчи и от неговите пари за глупости,да не изневерява ама никога.........А съвремените жени масово са кифла тайп и предлагат единствено да го кажа по меко 300те грама уринирана сланина между краката си!За съжаление и броя на п.тките с тестиси по рождение се увеличава всекидневно и българските жени са си навирили прекалено много мусурите напоследък.Вината за това е изцяло у нас мъжете.
Нали се сещаш че всеки пич с кинти,добро тяло,чуство за хумор и можещ поне 10 приказки да каже на кръст никога няма да си позволи да е само с една жена,ама ще го направи така,че жената до него да се чуства единствена и да е толкова дискретен че трети лица да не знаят.
В твоя случай си попаднала на еб@ч комплексар,който не само най-вероятно на френдовете си,ами и на теб се хвали с похожденията си за да те унижава и ти показва че той е голямата работа.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Сори, че ще дам мнение като жена, но се ядосах - първо на колегите, които така яростно те нападнаха и второ - на теб... Остави това, че си търпяла толкова, ама сега искаш да знаеш как се чувстват мъжете след раздяла... Ако си категорична в решението си това как се чувства твоя човек би трябвало изобщо да не те интересува... Да се чувства както си иска, важното е ти как се чувстваш
И не очаквай мъжете тук да ти дадат отговор - хората се различни, връзките и отношенията също, причините и разделите ...
В общи линии стигам до извода, че искаш момчетата тук да ти кажат - да, така е като в статията, съжаляваме, искаме да звъннем, но ни спира мъжкото его, избиваме по всевъзможни начини и пр. и да ти дадат основание ти да го потърсиш... Ако е така... Ако си готова пак да простиш, направи го, но... все си мисля, че трябва да стиснеш зъби и да продължиш напред...
Желая ти да вземеш правилното за теб решение, успех!
И още нещо - никой освен теб, каквото и да ти говори и пише, не знае всъщност какво чувстваш ти, как усещаш нещага, какво ти говори интуицията...Успокой се, отпусни се и си дай сама отговор на въпроса - искаш ли да си с този човек наистина?!
Охх, и намерИ къде да пишеш, честно

В общи линии стигам до извода, че искаш момчетата тук да ти кажат - да, така е като в статията, съжаляваме, искаме да звъннем, но ни спира мъжкото его, избиваме по всевъзможни начини и пр. и да ти дадат основание ти да го потърсиш... Ако е така... Ако си готова пак да простиш, направи го, но... все си мисля, че трябва да стиснеш зъби и да продължиш напред...
Желая ти да вземеш правилното за теб решение, успех!
И още нещо - никой освен теб, каквото и да ти говори и пише, не знае всъщност какво чувстваш ти, как усещаш нещага, какво ти говори интуицията...Успокой се, отпусни се и си дай сама отговор на въпроса - искаш ли да си с този човек наистина?!
Охх, и намерИ къде да пишеш, честно

За всеки проблем си има чалга песен
Пускай от тия ретро депресарските, вземай една-две бутилки вино и си ти!

- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
И по - странни теми е имало
От личен опит: отначало не ти пука, после или почва да ти пука и започваш да се чудиш как да оправиш нещата(с най - малки поражения по достойнството си, тука зависи колко ти пука и колко си сгафил) или просто продължава да не ти пука
Щом е изневерявал редовно и пред теб, забрави да ти е верен занапред
.

От личен опит: отначало не ти пука, после или почва да ти пука и започваш да се чудиш как да оправиш нещата(с най - малки поражения по достойнството си, тука зависи колко ти пука и колко си сгафил) или просто продължава да не ти пука

Щом е изневерявал редовно и пред теб, забрави да ти е верен занапред

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Baileys написа:DLVasilev написа:Търси някой друг, този не ми изглежда, че се интересува особено от теб
някой изобщо ще ми отговори ли как се чувства след раздялата?
Ами естествено, че е неприятно, но времето лекува.
Странно ти е че не знаеш на него какво му е или... не те разбирам...
Всъщност питаш ли се на него какво му е за тебе и той дали си задава същия въпрос? Предлагам да разгледаме всички останали автомобилни форуми и да видим дали не е пуснал и той тема в някоя от тях гласяща "Една от мойте, ама не помня как се казваше ме заряза днеска, какво да правя?"
Щото като те слушам как само си ходи с тая и с оная , че даже ти и казва затова и тва ме навежда на мисълта, че и с тебе и без тебе той ще си кара пак така, на твойто място ще дойде друга и старата песен на нов глас.
Това се случва масово на много хора по света, ама не мисля че нещото което ще те оправи в случая е реване по форума.
Тука най много е такъв някой идиот като мене да ти напише някоя глупост като тая и нищо повече. Мене една от всичките като ме заряза, се върна при мене и след това и бих шута. Гадно ли ми беше? Определено не! Заслужаваше си го! Ами тука за една седмица 3 мрънкащи човекоподобни изритах от нас и пак не ме грееше за тях. Мъже и жени колкото щеш.
Ако ти сама в себе си не вярваш и мислиш, че без него не можеш си обречена на разни мъки, рев, спомени и т.н.
Горе главата, първа бавна и влачиш яко и смело напред и ще забравиш доста бързо случката, пък току-виж някой по-читав изскочил отнякъде

ATR-42/72
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
На мен ми се струва, че в крайна сметка колежката пак ще му се увеси на врата на еблю, щом толкова я интересува кое как той преживява, макар, че всичките може да сме мъже, но всеки ги преживява различно нещата, някои се самоубиват от мъка, други си го местят в другия крачол. Няма да е случайно че пише баш тука, ами да вземе си признае който е кръшкал 

Никой не мое ма връне на селу!
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
няма смисъл да му се веси пак на врата ... щом тоя си шие напред назад разни пичоци + - една едва ли ще усети разликата в случая. ама една голяма част от жените си потъпкват достойнството без много да обмислят ситуацията. друга дупка ще запълни празнотата, която ти си оставила и така както си описала нещата, за него е без значение каква/коя ще е тя.
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Да питам нещо аз, авторката на темата- ти сигурна ли си, че е имало въобще истинска връзка между двама Ви? Според мен само ти си била на това мнение....
! Сори за остротата на тона, но мисля че не ти прави чест да страдаш по боклук, направо побеснявам като чета
!!!! Ако искаш да те уважават и обичат, трябва първо ти да го направиш за самата теб! И да знаеш, никой мъж няма да напише тук, как се чувства след раздяла- това е много лично и много различно за всеки човек, бил той мъж или жена! А този за когото страдаш толкова, в момента сигурно се чувства прекрасно, че се е отървал от една от многото- следващата моля!!!!

От цървул, бална пантофка НЕ става!
Baileys написа:Много съм объркана.....много
Ще ви разкажа и се надявам на честни мнения, нападайте ме дори ( въпреки, че знам, че само жените сме такива)
Току що се регистрирах тук, защото знам, че пишат основно мъже
Имах връзка.....казвам имах, защото беше до преди час......не издържах повече......не знаех защо е с мен, след като ходи при други жени, казва ми за тях и пак при мен....казва, че съм неговата любов......връзката ни е дълги години. Т. е. беше. Оффф, 5 мин стоя и гледам и не знам как да го напиша, защото още повече ще ме заболи......само ще ви сложа това / копирам от фейсбук/ - "Ако харесваш едно цвете, ще го откъснеш ...... ако го обичаш, ще го поливаш всеки ден...." Е, той ме откъсна, но не ме поливаше. Показах му, че му прощавам, но и казах, че на една жена и трябва много малко, за да бъде щастлива....но той не се постара . И сложих края............казах му го преди час, че искам да се разделим, че не мога повече, че съм наранена, Той ми каза - ти полудя ли бе? Казах, че съм сериозна, той каза добре и затвори телефона.
Та въпроса ми към вас мъже е провокиран от тази статия :http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Така ли е това? Разкажете ми, моля ви!
Забравих да поздравя като започвах темата, извинете ме!
Май с колежката Apassionata ще дадем единствените мнения от женски пол. Съжалявам, че го казвам и те питам, но Ти това изобщо връзка можеш ли да го наречеш? При положение, че е ходил да си праска разни други кифли, признавал ти е и Ти отново си се връзвала на думите му как държал на теб и хиляди неща още. Според мен много добре си направила , че си го отебала. Колегите- мъже правилно са ти го написали. Не го мисли, живота продължава. За всеки влак си има пътници, ще намериш Твоя човек рано или късно. Не се терзай, че си го разкарала. Направила си добро за себе си. А въпросния, повярвай дали от теб или от друга ще си получи урока.

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
ElizabetS написа:Baileys написа:Много съм объркана.....много
Ще ви разкажа и се надявам на честни мнения, нападайте ме дори ( въпреки, че знам, че само жените сме такива)
Току що се регистрирах тук, защото знам, че пишат основно мъже
Имах връзка.....казвам имах, защото беше до преди час......не издържах повече......не знаех защо е с мен, след като ходи при други жени, казва ми за тях и пак при мен....казва, че съм неговата любов......връзката ни е дълги години. Т. е. беше. Оффф, 5 мин стоя и гледам и не знам как да го напиша, защото още повече ще ме заболи......само ще ви сложа това / копирам от фейсбук/ - "Ако харесваш едно цвете, ще го откъснеш ...... ако го обичаш, ще го поливаш всеки ден...." Е, той ме откъсна, но не ме поливаше. Показах му, че му прощавам, но и казах, че на една жена и трябва много малко, за да бъде щастлива....но той не се постара . И сложих края............казах му го преди час, че искам да се разделим, че не мога повече, че съм наранена, Той ми каза - ти полудя ли бе? Казах, че съм сериозна, той каза добре и затвори телефона.
Та въпроса ми към вас мъже е провокиран от тази статия :http://blady.bg/%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%8F%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0/
Така ли е това? Разкажете ми, моля ви!
Забравих да поздравя като започвах темата, извинете ме!
Май с колежката Apassionata ще дадем единствените мнения от женски пол. Съжалявам, че го казвам и те питам, но Ти това изобщо връзка можеш ли да го наречеш? При положение, че е ходил да си праска разни други кифли, признавал ти е и Ти отново си се връзвала на думите му как държал на теб и хиляди неща още. Според мен много добре си направила , че си го отебала. Колегите- мъже правилно са ти го написали. Не го мисли, живота продължава. За всеки влак си има пътници, ще намериш Твоя човек рано или късно. Не се терзай, че си го разкарала. Направила си добро за себе си. А въпросния, повярвай дали от теб или от друга ще си получи урока.
развесели ме ElizabetS

само където мъжете не искат да си признаят как са се чувствали, ако са изпадали в такава ситуация - Жената казва край!?
та нали само пишем, не се виждаме?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ако наистина темата и болката ти е сериозна,не мисля че въобще трябва да ти пука !
Има калпави мъже,има и калпави жени.Направи си самооценка заслужава ли си всичко това? Колко би изкарала да си една от многото? Всеки човек има достойнство,и ако продължаваш да го мислиш....значи ти нямаш достойнство,а това не е хубаво !
И наистина какви са пък тия специални мъже дето толкова тъжите за тях?! Мъже много и жени много.
След това което написа,ако до няколко дена не осъзнаеш това,което аз написах....значи си за тук :

Има калпави мъже,има и калпави жени.Направи си самооценка заслужава ли си всичко това? Колко би изкарала да си една от многото? Всеки човек има достойнство,и ако продължаваш да го мислиш....значи ти нямаш достойнство,а това не е хубаво !
И наистина какви са пък тия специални мъже дето толкова тъжите за тях?! Мъже много и жени много.
След това което написа,ако до няколко дена не осъзнаеш това,което аз написах....значи си за тук :

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4