Милан - Ювентус пряко по тв7 в неделя 21:45ч.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Милан - Ювентус пряко по тв7 в неделя 21:45ч.
Можеше малко да помислиш преди да избързаш да пишеш.
За какъв чеп ще се набутват ТВ7 да дават 1.6 млн. лева за Серия А - ако е разрешено на още 15 кабеларки и сателитни оператора да излъчват канал със Серия А?
До юни 2013г. само ТВ7 имат права за излъчване на Серия А. Както и Булсатком с тв+ и филм+ за мачовете на Барселона и Реал Мадрид.
Законно се гледат в България Ал Джазира Спорт - Скай Де - Скай Италия и прочие само чрез индивидуална с-ма.
За какъв чеп ще се набутват ТВ7 да дават 1.6 млн. лева за Серия А - ако е разрешено на още 15 кабеларки и сателитни оператора да излъчват канал със Серия А?
До юни 2013г. само ТВ7 имат права за излъчване на Серия А. Както и Булсатком с тв+ и филм+ за мачовете на Барселона и Реал Мадрид.
Законно се гледат в България Ал Джазира Спорт - Скай Де - Скай Италия и прочие само чрез индивидуална с-ма.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Ще ти цитирам думите на ръководен кадър от моя кабелен оператор относно Евроспорт 2: "Ексклузивните права за Евроспорт 2 на български език са само за Булсатком." Това е отговор на въпроса ми защо не излъчват въпросния канал на български. Което явно не им пречи да го излъчват на английски със същото съдържание. 

Аз имам булсатком и местна кабелна - малка мрежа. Те от кабелната не могат да пуснат все още НД канали, нещо им прекъсват
може би за това да ги няма джазирите в НД. Иначе са си надписани както трябва, явно не им пука много дали ще пише тест или не.
А с булсатком оборудването може ли да хвана различно безплатно съдържание от това което е в пакета?

А с булсатком оборудването може ли да хвана различно безплатно съдържание от това което е в пакета?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ювентус може и да пръднат У кофата тая вечер на Сан Сиро 

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Тея ТВ7 са за....цензура....правене на любов....как може такова мазало да е картината им??? 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
sambeto написа:Ювентус може и да пръднат У кофата тая вечер на Сан Сиро
Кво викаше за съдиите

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
MOGY написа:sambeto написа:Ювентус може и да пръднат У кофата тая вечер на Сан Сиро
Кво викаше за съдиите

Е дузпа наистина нямаше никаква за Милан,не мога да си изкривя душата....съдийте сбъркаха в случая и ощетиха Ювентус!
И все пак ми е някакво медено такова като Милан поведе

п.с. Ама и при паса на Вучинич имаше бахти засадата....ма кой да я види

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2