Новата практика на "Паркинги и гаражи"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Новата практика на "Паркинги и гаражи"

Мнение от Leon » 21 Ное 2012, 18:55

bum_bum написа:Снощи до БНТ решиха, че един е много близо до кръстовището паркирал ама понеже няма много място там за паяка откараха 30 мин докато го махнат. В крайна сметка се оказа, че паяка създаде повече проблеми, отколкото неправилно паркиралия :mhihi:

Това е в 80% от случаите в София и 100% от случаите из малките улици. Паяка създава много повече проблеми за трафика, но то целта е събиране на пари, не премахване на пречки за движението. Аз лично ги освирквам и им правя забележки редовно като правят задръствания, вероятно някой ден ще отнеса акт за по някакъв административен член, та гледам да се въздържам напоследък.
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 21 Ное 2012, 18:59

Leon написа:Това е в 80% от случаите в София и 100% от случаите из малките улици. Паяка създава много повече проблеми за трафика, но то целта е събиране на пари, не премахване на пречки за движението. Аз лично ги освирквам и им правя забележки редовно като правят задръствания, вероятно някой ден ще отнеса акт за по някакъв административен член, та гледам да се въздържам напоследък.

:yes: :yes: :yes:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Ное 2012, 20:47

vanci88 написа:Е ако съм я оставил на първа дали няма да ти е*ат майката на двигател и трансмисия. Говорим за коли със задно.

ще получиш бонус,твоята кола да е отгоре на паяка а не отзад :mrgreen:
пс.тоя с ксантията сам се е пр..бал,нали са със някви хидравлики алабала,ако я беше смъкнал по корем на земята щяха да го дигнат за дедовия :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 21 Ное 2012, 22:03

Твърдо За репатриране на неправилно паркираните коли-особено от тротоари, и то не само в центъра ами в цяла София...Против съм единствено от репатриране в "Синя Зона", тъй като там паркирането на обозначените места не е забранено- а платено ... 8)
"Гражданите" трябва да се научат,че като нямат пари да си плащат за паркиране-да ползват градският транспорт...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 21 Ное 2012, 22:25

exotique написа:Твърдо За репатриране на неправилно паркираните коли-особено от тротоари, и то не само в центъра ами в цяла София...Против съм единствено от репатриране в "Синя Зона", тъй като там паркирането на обозначените места не е забранено- а платено ... 8)
"Гражданите" трябва да се научат,че като нямат пари да си плащат за паркиране-да ползват градският транспорт...

И аз съм твърдо за! ама да е като преди години като в созопол- отивам и спирам на 3 метра преди знака, който забранява паркирането, даже на място разчертано като паркомясто. Естествено, не вдигнаха трите возила пред мен(2 С-овици и едно 645), а задигнаха мъчещата се и умираща от рак на всмукателните колектори 124-ка. Естествено успях да им докажа, че са в грешка и ме пуснаха, но изгубих ценно време, вместо на ония шашкъни да им вдигнат колите :bowdown: :banghead:
Да живее мисълта българска!
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Ное 2012, 22:13

GANIN написа:В Париж съм виждал на теглената кола на задните гуми да поставят едни като кънки и си я теглят както искат! :lol:

Тва по наще готини улици заааааеби :D a па и на първия спящ полицай тип холандска планина са им се разкрачили кънките
На един познат така му дърпаха Х-а и така хубаво ги осъди за една рездатка
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 22 Ное 2012, 22:46

От месец и половина хвърчат по Люлин и ги гледам как по две по две. Празно нема, една женица така гонеше тръгналия паяк да си сваля А класата. Между другото вече по Люлин се кара с ебахти кефа ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2012, 10:58

Много яко би било да направиш някакъв гоУф 2 тежък поне 4 тона,олово в прагове,стоманени плочи и тн. Да го дотътриш до някоя зана с паяци и да видиш как хидравликата им става за боклука :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Ное 2012, 12:08

Аз тва съм го мислил ама с тежест само в едната страна, че да я обърнат и да плащат после :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Ное 2012, 12:31

:mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 23 Ное 2012, 14:10

Това си е идея. Даже може да го заснемем и да го препоръчаме за реклама на Mastercard -да прецакаш паяка безценно!

ПС Твърдо ЗА съм да се използва градския транспорт, а не кола, но 50% от София няма нормален такъв.
36436
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Ное 2012, 14:43

vanci88 написа:но 50% от София няма нормален такъв.

Не 50, 100% няма нормален :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 23 Ное 2012, 14:58

Тая държава ако вкарваше толкова избретателност, колкото да дере пари от нас, в нещо градивно, нещата нямаше да са чак толкова зле... Ама нали има метро, три пъти ура!
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 23 Ное 2012, 15:05

Най-доброто ,което може да се случи на един паяк е да репатрира кола-бомба ... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Ное 2012, 15:08

Leon написа:Тая държава ако вкарваше толкова избретателност, колкото да дере пари от нас, в нещо градивно, нещата нямаше да са чак толкова зле... Ама нали има метро, три пъти ура!

Тея пари дето ги взимат от таксите за синя зона (около 27000 лева на ДЕН) колко подземни паркинги и кули паркинги щяха да построят,каква инфраструктура щеше да се направи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата