Моторно масло K-CLASSIC
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Моторно масло K-CLASSIC
jordanov написа:ако не друго поне е оферта ...
нали ... аз мисля да изчакам БИЛА да пусне масло за да си взема от тяхното (не че друго ама имам карта)

п.п. Колега колкото и да мразиш колата си не и причинявай това ... а ако чакаш информация от извора за възможностите на това масло пробвай в друг форум

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Ми да сме честни цялата тема е спам. Да не говорим, че напоследък всеки ден излиза по една нова за масла... Нищо, че в други теми сме говорили надълго и нашироко и който го вълнува може да се хване и да почете малко. Лесно е направо да се пита ама затова после човек като затърси нещо смислено и не може да го намери. Оферта... каква оферта може да е евтино масло с неясен произход и още по-неясни (не)качества? Тя колата за да е вече счупена, значи "подобаващо" са се грижили за нея.
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
GKuzmanov написа:jordanov написа:ако не друго поне е оферта ...
нали ... аз мисля да изчакам БИЛА да пусне масло за да си взема от тяхното (не че друго ама имам карта)![]()
п.п. Колега колкото и да мразиш колата си не и причинявай това ... а ако чакаш информация от извора за възможностите на това масло пробвай в друг форумедва ли тука някой ще сипе тоз вълшебен елексир ...
Има хора, които си сипват, споко

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- ceco2311
- Потребител
-
- Кара: е39 2000 ванос 09.98година
по добре с м10 да караш от колкото тоя боклук
jordanpar написа:alx написа:jordanpar написа:препоръчителна смяна при 15% спадане на нивото на щеката независимо от пробега ,без възможност за доливане..
?
Еми така пише в спецификацията.При спадане на нивото с дадения толеранс се предполага, че маслото е изгубило достатъчно от вискозитетните си свойства за да не продължи употребата му.Ако е 6 лева литъра какво му е чудното.
Консумацията на масло няма нищо общо с това какво качество е маслото или какъв пробег има до този момент.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- zxsport
-
kokala написа:Някой карал ли е с такова масло? Чудя се дали да го взимам, защото ходих да си взема LIQUI MOLY 10w40 но съм изпуснал промоцията и видях, че това масло също е на промоция, почти без пари е.
Моля, хора които са запознати с това масло да си кажат впечатлението от него.
По-добре си купи 10-40 Приста, отколкото това ... аз поне Приста-та съм го ползвал преди време и грижи не съм имал! Най-добре иди на радиала или някъде другаде (където продават наливно марково масло) и си го смени там ... цените са от 9-15 лв. на литър но ще спиш спокойно (аз лично си сменям маслата на радиала под моста Чавдар от 15 години и нямам забележки)
- kokala
- младши ентусиаст
-
Както каза колегата Zapa, наливно масло на bmw за 8лв. литъра. Най-вероятно това ще сипя на колата. Излиза най-на оферта а и уж е bmw масло... ще видим.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
kokala написа:Както каза колегата Zapa, наливно масло на bmw за 8лв. литъра. Най-вероятно това ще сипя на колата. Излиза най-на оферта а и уж е bmw масло... ще видим.
кауфланд също е сериозна фирма! а и в момента дават точки за възглавници дормео, така поне ще спиш споконо.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
alx написа:jordanpar написа:alx написа:jordanpar написа:препоръчителна смяна при 15% спадане на нивото на щеката независимо от пробега ,без възможност за доливане..
?
Еми така пише в спецификацията.При спадане на нивото с дадения толеранс се предполага, че маслото е изгубило достатъчно от вискозитетните си свойства за да не продължи употребата му.Ако е 6 лева литъра какво му е чудното.
Консумацията на масло няма нищо общо с това какво качество е маслото или какъв пробег има до този момент.
Шегаджия.

Ти налей ментак пък да видим колко километра ще те изкара и дали въобще ще си изпълнява функциите качествено.
Или казваш след 15-20К километра маслото ще си е със все едно току-що-отворено качества????Особено при високооборотни и турбо двигатели???Да не би вече и лайф-лонг двигателно масло да има на пазара???
- kokala
- младши ентусиаст
-

Спокойно бутилираните не са менте, никой не се занимава за масло къде е 8-10лв литъра
Виж кастрол, мобил там вече е друго нещо

Виж кастрол, мобил там вече е друго нещо

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Така е по- неизвестни марки масла и по-тънки като пари няма кой да се хаби да им прави ментаци. Аз лично карам е39ката с eurol 10w40 вече 4та година и си е на 6 мотора. По 7кинта литъра го взимам и си е много добро маслото. Преди имах един голф 1,8 него го карах с wolf пак 10w40 и пак си беше пушка. За това кауфландското незнам, обаче за стари двигатели на километри наливаш по-дебело масло на по-тънки пари и караш. Маркови масла оригиналдъ за много пара като дай боже вземем нови машини някой ден! 

- kokala
- младши ентусиаст
-
dbanchev написа:Така е по- неизвестни марки масла и по-тънки като пари няма кой да се хаби да им прави ментаци. Аз лично карам е39ката с eurol 10w40 вече 4та година и си е на 6 мотора. По 7кинта литъра го взимам и си е много добро маслото. Преди имах един голф 1,8 него го карах с wolf пак 10w40 и пак си беше пушка. За това кауфландското незнам, обаче за стари двигатели на километри наливаш по-дебело масло на по-тънки пари и караш. Маркови масла оригиналдъ за много пара като дай боже вземем нови машини някой ден!

Интересно ми беше, как мога да разбера, че не ме пързалят с някое масло, как да разбера, че не е менте?

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4