Навигация показваща камерите в България ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Re: Навигация показваща камерите в България ?

Мнение от 100imenov » 03 Авг 2012, 13:17

И аз съм на тази вълна и за сега съм се спрял на кобричка,въпрос на време е.Ако някой има впечътления моля да драсне някой ред https://www.cobra.com/detail/xrs-9970g-maximum-performance-digital-radar-laser-safety-camera-detector-with-touchscreen-display.cfm

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 03 Авг 2012, 16:25

masimo написа:[bJoro_Paveto[/b], колега, на какво устройство го ползваш ... телефон или си си купил такава навигация специално ?

Sygic го ползвам натаблет Acer Iconia a100.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 03 Авг 2012, 16:53

Благодаря, ще се опитам да я вмъкна в телефона.

DriftoMania
Колега, наскоро ползвах iGo малко със Самсунг Галакси телефон :) За съжаление маршрута през който ме прекара беше малко весел, но като цяло се справи добре, ще я опитам и нея. Казва и когато превишиш скоростта ...

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 03 Авг 2012, 19:20

© написа:
kronos написа:
© написа:На мен ми стана интересно да прочета за този стелт - до колкото разбирам е български? Как се обновява базата с данни? Платена ли е или свободна? Планират ли да я направят платена ако сега е свободна? :mhihi:
Иначе базата в навигацията си я обновявам постоянно, тъй като има ентусиасти, които събират точките

Безплатна е и мисля че така ще си остане.

ако е така, този радар е доста добър избор, поне винаги е включен и те уведомява за камерите предварително (за колегата автор на темата)
иначе почти всяка навигационна програма го може това, сваляш данните от някой форум и си готов

Да така е, но на този точно и Х банда му е със изродска чувствителност, а на другите кобри, белтроници, снуупъри и т.н точно това им куца.

Слави
Аватар

Мнение от © » 03 Авг 2012, 23:02

Лични впечатления ли споделяш?
Освен това при кобрите ако трябва да плащам абонамент за база статични камери - мерси :mhihi:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 03 Авг 2012, 23:05

masimo написа:Благодаря, ще се опитам да я вмъкна в телефона.

DriftoMania
Колега, наскоро ползвах iGo малко със Самсунг Галакси телефон :) За съжаление маршрута през който ме прекара беше малко весел, но като цяло се справи добре, ще я опитам и нея. Казва и когато превишиш скоростта ...

Има го понякога и този момент, но аз принципно си сверявам маршрута през Гугъл и чак тогава гледам вариантите на навигацията..досега съм ползвал 1-2 гармина, том-том и някви други и от тая на телефона съм най-доволен, най-малкото, че ако ме прекара през 'весел' маршрут не псувам, че съм дал една камара пари за 'тоя боклук' :mrgreen:
Използването на навигации в БГ е кофти, понятието за най-кратък маршрут понякога включва и пътища дето с УАЗ-ка няма да ми се минава, но това машинката няма как да го знае..както и дали по центъра в София ще правят почистване на улиците и ще са затворени една камара улици. Преди две седмици, търсейки някакъв адрес, ме прекарваше през затворена улица, аз я пропускам, но телефона упорито-грижливо ме пращаше да заобиколя и пак да стигна до там :mrgreen: Чак като спрях на една бензиностанция, след като си бях свършил работата намерих едно бутонче, което било точно за такива ситуации и кара програмата да измъдри друг маршрут :oops:
Но това за навигациите по принцип, за целта, описана в първия пост, колегите дадоха идеи :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 04 Авг 2012, 13:08

А за тези, които имаме навигация за кола Гармин - има ли как да се добавят такива неща или всичко си става официално с плащане ?

Питам понеже до сега никога не ми се е включвало предупреждението за камери - освен един път в Унгария, даже не знам дали е за камери ама показваже иконка на камера в синьо. Аз допълнителни неща не съм качвал, даже картите не съм си ъпдейтвал откакто съм го взел.

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Авг 2012, 14:18

естетвено, че има начин
Те горе долу са една база и се нагаждат към различните навигационни програми. Има и официални на гармин някави за европа и други държави, които са платени
Може да погледнеш тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthr ... 3&page=142

Потребител
Аватар

Мнение от bam » 05 Авг 2012, 21:12

може да погледнеш и тук http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.p ... 0%B5%D1%80
обновяват се като излезе нещо и европейските са отключени, слагаш и ползваш
също има и за други навигации камери

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 22 Авг 2012, 18:17

Аз съм си решил проблема така - 1 евтин радардетектор "Кобра" + евтина китайска навигация със софтуер Igo Primo с последни карти и всички камери до м. август 2012. Засега не са ме подвели, даже се улавям, че карам по-внимателно заради многобройните известявания от навигацията за превишаване на скоростта и места за полицейски засади и камери.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 22 Авг 2012, 19:01

Аз да питам, тези iGo, Sygic, Navygon... плащате ли си ги или се хакват по някъв начин?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 22 Авг 2012, 19:32

А някаква безплатна за Айфон няма ли?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexanderkirow » 22 Авг 2012, 19:35

alX3m написа:Аз да питам, тези iGo, Sygic, Navygon... плащате ли си ги или се хакват по някъв начин?

Хакваш си телефона т.е jailbreak и всичко ти е безплатно :) :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 22 Авг 2012, 19:44

520i написа:А някаква безплатна за Айфон няма ли?

наскоро си качих iGo , перфектна е , но нещо не мога да си кача радарите за франция...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от ganbox » 26 Авг 2012, 21:43

Sygic съм пробвал на Android телефон и не се справя много добре. На едно място ме учуди, че знаеше за съвсем нова камера, но на няколко места не ми отчете много стари камери. Това по пътя Варна - София, където не трябва да греши изобщо ;)
Занимавам се професионално с оптимизация на бизнес сайтове за лесно откриване в Google.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата