Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Депутатите одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни
Не знам какво ви е чудно . Това се знаеше от както ни приеха в евро съюза . Отлагаха го възможно най-дълго защото никое правителство не искаше да си навлече гнева на зависимите от никотина или 80% от населението на БГ .
Много съм доволен от решението
Най-накрая нещо смислено и европейско да се случи в тази държава!

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
екстра няма да дишам л*йна навсякъде вече. пък и човека не се е появил на тая земя с кутия боро в ръка, че да трябва се пуши навсякъде.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
zBoost написа:екстра няма да дишам л*йна навсякъде вече. пък и човека не се е появил на тая земя с кутия боро в ръка, че да трябва се пуши навсякъде.
Дишаш доста по-големи, това всички го знаем. Като стана въпрос, той човека и в кола не се е появил, ама си я караш и бълваш след себе си не по-ароматни *****

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Jordana написа:Като са такива любители на здравословния начин на живот да забранят продажбата на цигари.Все едно да гониш наркомана а дилъра на дрога да е напълно легален търговец.Тва пълно лицемерие спрямо обществото не само към пушачите.
Не пуша и не понасям цигарения дим, но няма как да не се съглася с колегата.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Nasko_ написа:zBoost написа:екстра няма да дишам л*йна навсякъде вече. пък и човека не се е появил на тая земя с кутия боро в ръка, че да трябва се пуши навсякъде.
Дишаш доста по-големи, това всички го знаем. Като стана въпрос, той човека и в кола не се е появил, ама си я караш и бълваш след себе си не по-ароматни *****
Само дето на колата имам катализатор а и не си я паля често в ресторанта или дискотеката
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Мисля, че добре ще постъпят според мен. Не съм от хората който им пречи цигарения дим ( непушач съм ) и нямам никакъв проблем с пушачите, но щом така са сметнали за редно ... oк.
Както казаха по-отгоре, хем няма да се тровят толкова много, хем няма да си умирисваме дрехите. 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Смятайте кво спестяване ще падне от цигари - 30 дни по 4-6лв. - от 120лв. до 180лв. на месец 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
И какво поточно ще се случи на 2 юни ? Според мене абсолютно нищо.Огледал се Илия -пак в тия.Освен още един повод за социално напрежение в обществото друго нищо.
Единствено Хитлер е успял временно да забрани цигарите и алкохола под предтекст че увреждат арийската нация.
Единствено Хитлер е успял временно да забрани цигарите и алкохола под предтекст че увреждат арийската нация.
Последна промяна Jordana на 12 Апр 2012, 0:19, променена общо 1 път
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
M3 E92 написа:Смятайте кво спестяване ще падне от цигари - 30 дни по 4-6лв. - от 120лв. до 180лв. на месец
Има дето пушат по 3 кутии на ден .3х6 -18 .Е те ги виждам как ще дръпнат здраво напред.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Jordana написа:M3 E92 написа:Смятайте кво спестяване ще падне от цигари - 30 дни по 4-6лв. - от 120лв. до 180лв. на месец
Има дето пушат по 3 кутии на ден .3х6 -18 .Е те ги виждам как ще дръпнат здраво напред.
Това не значи, че хората ще спрат да пушат, поне в градинката, на улицата или вкъщи. Нали не мислите, че като пушач не осъзнавам, колко са вредни цигарите. Само че, отказването им не е толкова лесно, колкото си мислят непушачите.
Така че, въпреки забраната, аз няма да съм от спестилите

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Nasko_ написа: Нали не мислите, че като пушач не осъзнавам, колко са вредни цигарите.
Да, колега ти осъзнаваш но има хора които не го вярвт т'ва. Помня един злобен и нагъл, ( не му знам името) който все ходи в разни публицистични предавания, и навсякъде дими като комин в ефир... Та тоя веднъж заяви, че

" - Тревопушенето Ннне ми вреди, иииизобщо на реакциииите." ( не заекваше, а Влачеше).
И за малко да падне от стола докато казваше ''реакции''

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
ЕВАЛА!!!!!!!!!!!
От 240 тъпунгера, сумата на гласувалите е 113 /според линка/!!!
Пълно лицемерие. Както и преди мен казаха, щом мислят за здравето на нацията, да обявят цигарите и тютюна за забранени и да се приключи. Не може да имаш такъв отрасъл като тютюнопроизводството, да произвеждаш цигари за износ и да се бориш с тютюнопушенето.
Пази, Боже, от покаяла се к**ва и бивш пушач!!! И от тъпи управляващи, все тая от коя партия са!!!
От 240 тъпунгера, сумата на гласувалите е 113 /според линка/!!!
Пълно лицемерие. Както и преди мен казаха, щом мислят за здравето на нацията, да обявят цигарите и тютюна за забранени и да се приключи. Не може да имаш такъв отрасъл като тютюнопроизводството, да произвеждаш цигари за износ и да се бориш с тютюнопушенето.
Пази, Боже, от покаяла се к**ва и бивш пушач!!! И от тъпи управляващи, все тая от коя партия са!!!
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Nasko_ написа: Нали не мислите, че като пушач не осъзнавам, колко са вредни цигарите. Само че, отказването им не е толкова лесно, колкото си мислят непушачите.
Не, не е толкова лесно.... по-лесно е

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз съм доволен, защото според мен така трябва да бъде. А и щом по Европа е въведено и никой нито е умрял, нито е фалирал, значи не е нещо, което ще ни срине държавата едва ли не. Писнало ми е и малкото пъти, в които ходя с приятели по заведения, да се надишвам с цигарен дим.