Колеги, помагайте! ЯМ много

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: Колеги, помагайте! ЯМ много

Мнение от vladi_a_i » 22 Мар 2012, 21:11

Kroki написа:Както се подразбира от заглавието от 2 месеца почнах да ям по много. Сутрин закусвам някво домашно штруделче или печени макарони. После към 10:00 ям 2 ролета(закуски), като се прибера в нас по обед(около 13-14:00) ям няква домашна манджа, после около 16:00 някъв сандвич и вечерта около 20:00 също каквото има сготвено.
На 19 години съм, 75кг, 1.84см.. Не съм пълен, нито вейка, бе нормално телосложение, но ми се струва ненормално това. Вие как мислите ? Мисля да намаля ролетата на едно, и да премахна следобедния сандвич и да почна лек фитнес.

Има една таблица от която може да се ръководиш...диапазона е от 19 до 25 е за нормално тегло,от 25 до 30 е наднормено тегло,а от 30 нагоре се води затлъстяване..Начина на смятане е:умножава се височината твойта 1,84 по 1,84 което дава резултат 3,3856..сега твойте килограми 75 делиш 3,3856 и получаваш резултата 22,15264 което те праща при нормалното тегло,та може да си похапваш щом имаш апетит :yes: .Това скоро ни го сервираха за Здравословен начин на хранене и тази таблица.А тези който са с цифри под тези дето съм дал значи са слаботелесни и т.н.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Мар 2012, 21:13

Добре, благодаря на всички колеги! Тука още малко да минат изпитите и почвам активно спорт.
Ходя до тоалетна всеки ден.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Мар 2012, 21:18

колега радвай се , че има к'во да се яде :mhihi: :mhihi: :bchug:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Мар 2012, 21:19

Ако не започнеш як спорт и не обърнеш сериозно внимание на това какво и КОГА ядеш , много скоро ще станеш то*лек . Първо ще се кефиш че качваш (щот сега си тъничък) после ще натрупаш мазнини под корема , които адски трудно се свалят , защото са естестения запас и се горят от тялото само при "специални" случаи .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 22 Мар 2012, 21:31

И аз съм на същото положение, само че започнах бягане ситрун и кофи на успоредката, че взех да се заоблям, а това после трудно се сваля...така че Кроки спортувай си за здраве, хапвай си нормално и проблеми няма да имаш, но застоиш ли се колегата по горе го каза- ставаш тюфлек :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo_stz » 22 Мар 2012, 22:20

Сори за оффа ама Деяне,братле имам чувството,че си човек без работа и каквото и да ти дойде на акъла го споделяш във форума... :OT: :OT:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Мар 2012, 22:33

31 годинки/175 см/96 кг.
Папкай смело,проблема щеше да ти е ако си гладен пък няма какво да ядеш :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 22 Мар 2012, 22:34

Ivo_stz написа:Сори за оффа ама Деяне,братле имам чувството,че си човек без работа и каквото и да ти дойде на акъла го споделяш във форума... :OT: :OT:

Тва между храненията го пише :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 22 Мар 2012, 23:01

vladi_a_i написа:...

Не, че нещо с тая формула, ама изкара sambeto е*аси затлъстелия тип :mhihi:
Те за т'ва килограми никога не се гледат, по-добър кантар от огледалото - нЕма :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 22 Мар 2012, 23:17

тези таблици са много неточни, физиологичните структури могат да бъдат силно различни, примерно ако к.роналдо при 75 кг е в оптимална форма, то болатели ще е ходещ скелет, а са почти една височина. също всеки има особен метаболизъм, аз съм 88кг 1.90, а няма тениска, която да ми скрие паласките, имам около 21-23% мазнини и тялото ми си мисли че палеолита oще не е свършил, пази си мазнините все едно ще гладувам седмица. твойто явно е по-умно и знае че има магазин наблизко :lol: най-добрия ми приятел е същия, вечерта яде 700гр ориз и кантара на другия ден не мръдва, така че яж и да не ти пука, само добави 600-700кал от зеленчуци и плодове ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 23 Мар 2012, 7:06

Даааммм. Яснооо.
Виждам какъв е проблем.
Трябва ти криза.

Почвай да тренираш и ги превръщай в полезен "товар"
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 23 Мар 2012, 7:27

Всичко си е индивидуално, според метаболизма и на второ място поставям волята за промяна, която доста хора нямат.

Иначе за протокола, аз съм 90кг на гладно сутрин, при ръст 186см. Поддържам тези килограми без особени усилия, но все пак имам някакъв режим на хранене. Примерно злоупотреби с шоколад правя само преди спорт.

Също като цяло мога да кажа, че ям двойно на това, което ядат други мъже, но не наблягам на хляба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 23 Мар 2012, 9:19

Ivo_stz написа:Сори за оффа ама Деяне,братле имам чувството,че си човек без работа и каквото и да ти дойде на акъла го споделяш във форума... :OT: :OT:

+1 намали малко форума за сметка на излизанията ти навън-колело успоредки и тн.и намали храната и обърни внимание на качеството и

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Мар 2012, 16:39

Kroki написа:Както се подразбира от заглавието от 2 месеца почнах да ям по много. Сутрин закусвам някво домашно штруделче или печени макарони. После към 10:00 ям 2 ролета(закуски), като се прибера в нас по обед(около 13-14:00) ям няква домашна манджа, после около 16:00 някъв сандвич и вечерта около 20:00 също каквото има сготвено.
На 19 години съм, 75кг, 1.84см.. Не съм пълен, нито вейка, бе нормално телосложение, но ми се струва ненормално това. Вие как мислите ? Мисля да намаля ролетата на едно, и да премахна следобедния сандвич и да почна лек фитнес.

Нормално се храниш. Не се вманиачавай, като ученичка. Ако не дебелееш няма грижи. Като почнеш да качваш килца тогава го мисли.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Мар 2012, 19:54

sambeto написа:

Тва между храненията го пише :mhihi:

@литълрок, моля ти се, бе бате, върни си ни темата с бисерите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата