Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Модератор: Общи модератори
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
paxaH написа:Ако е същата кака - тя е продала повече автомобили (нови), отколкото има във форума. Знае си работата.
Е то колко каки има там, аз една видях- ако са повечко да ида пак да разгледам

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
освен каката
, и аз ги продавам тези автомобили... преди бяхме пак колеги, и сега пак - така ни е тръгнало
- така че колегата ms с мен е карал - кой си по-точно и другия път да се обадиш, че си ти
ГИ-то всъщност е LPI или т.нар. liquid propane injection, или по нашенски - течна фаза. Марката е Виале, холандска е, не италианска, и който е в час с газовите, знае за какво иде реч.
относно Волекса - това е един модернизиран и доста променен Ярис, което си е факт и е дори хубава черта на автомобила, но освен дръжките на вратите и багажника друго от ярис-а по каросерията няма.
мотора е с верига, двувалов, и принципно е 105 коня, но за нашия ( разбирайте европейския ) пазар ще е 97..
Дачия Сандеро изобщо не мога да я сравнявам с Волекса, ама по нищо - нито по качество на сглобка и материали, нито по механизация - мотор и т.н., нито по оборудване, цена или гаранционни условия.... три дни на сравнителен тест сме карали какво ли не от В-сегмента - просто ноу ченс - сандерото е дърво отвсякъде, сравнено с волекса, и това далеч не е само мое мнение
от хюндай се опитаха да ни направят конкуренция, като изкараха i20-ка бътерфлай, което си е чист Класик версия с базова цена 21 990, но маде ин тюркие и на цена 16 900 - ето откъде идва разликата - просто съм влизал и в нормален Класик и в Бътерфлай-я - няма нищо общо като материали... и като почнат да ми рекламират вноски под 200лв/мес и няква остатъчна 30%....
относно разхода на Ховър - съвсем реално си е това от около 10 и половина на сто среден р-д - разработена кола в София гори 12 в града и под 10 извън при 120-130км/ч - на газ е почти същото, но от цените идва разликата.... а и на газ е по-мощен
ако някой има конкретни въпроси, да попита - насреща съм.

ГИ-то всъщност е LPI или т.нар. liquid propane injection, или по нашенски - течна фаза. Марката е Виале, холандска е, не италианска, и който е в час с газовите, знае за какво иде реч.
относно Волекса - това е един модернизиран и доста променен Ярис, което си е факт и е дори хубава черта на автомобила, но освен дръжките на вратите и багажника друго от ярис-а по каросерията няма.
мотора е с верига, двувалов, и принципно е 105 коня, но за нашия ( разбирайте европейския ) пазар ще е 97..
Дачия Сандеро изобщо не мога да я сравнявам с Волекса, ама по нищо - нито по качество на сглобка и материали, нито по механизация - мотор и т.н., нито по оборудване, цена или гаранционни условия.... три дни на сравнителен тест сме карали какво ли не от В-сегмента - просто ноу ченс - сандерото е дърво отвсякъде, сравнено с волекса, и това далеч не е само мое мнение
от хюндай се опитаха да ни направят конкуренция, като изкараха i20-ка бътерфлай, което си е чист Класик версия с базова цена 21 990, но маде ин тюркие и на цена 16 900 - ето откъде идва разликата - просто съм влизал и в нормален Класик и в Бътерфлай-я - няма нищо общо като материали... и като почнат да ми рекламират вноски под 200лв/мес и няква остатъчна 30%....

относно разхода на Ховър - съвсем реално си е това от около 10 и половина на сто среден р-д - разработена кола в София гори 12 в града и под 10 извън при 120-130км/ч - на газ е почти същото, но от цените идва разликата.... а и на газ е по-мощен

ако някой има конкретни въпроси, да попита - насреща съм.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- ms
-
-
Механджията написа:освен каката, и аз ги продавам тези автомобили... преди бяхме пак колеги, и сега пак - така ни е тръгнало
- така че колегата ms с мен е карал - кой си по-точно и другия път да се обадиш, че си ти
....
Нема да ти кажа- шЪ тЪ държа в напрежение... По-хубави каки имате ли или да не се разхождам излишно

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
тц, само тая кака и двама батковци сме, ама няма как.... иначе при покупка мога да уредя каката да ти издава колата 

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Механджията написа:относно разхода на Ховър - съвсем реално си е това от около 10 и половина на сто среден р-д - разработена кола в София гори 12 в града и под 10 извън при 120-130км/ч - на газ е почти същото, но от цените идва разликата.... а и на газ е по-мощен.

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
bum_bum написа:
какъв е тоя разход за толкова малка кола и под 100 коня?
El_Loco написа:ховъра май е джипката, не мъника...
Да, за джипа става дума.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Volex C10 1,5 VVT - още един автомобил от Ловеч
Ааа да, аз не съм загрял нещо.
За джипката е идеален тоя разход.
Течната фаза също.
Жалко само, че ще ни съсипят с данъци за стари коли заради тях.
Има два такива джипа спират тук до нас. Не са лоши като за тия пари.
За джипката е идеален тоя разход.
Течната фаза също.
Жалко само, че ще ни съсипят с данъци за стари коли заради тях.
Има два такива джипа спират тук до нас. Не са лоши като за тия пари.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
bum_bum написа:Механджията написа:относно разхода на Ховър - съвсем реално си е това от около 10 и половина на сто среден р-д - разработена кола в София гори 12 в града и под 10 извън при 120-130км/ч - на газ е почти същото, но от цените идва разликата.... а и на газ е по-мощен.
Toва е разхода на джипката - мъника е Волекс .
Искам да кажа и 2 думи за конкуренцията - Пежо 207+ - няма подобно автомобилно недоразумение . Базвоия 1.2и ще го бягам пеша , трагично качество на материалите , ужасна миризма на новите екземпляри , заяждащи скоростни кутии на автомобили на по 2-3к километра

Део Авео , опс Шевролет Авео - стария го има на промоция за 15 500 - някакви залежали бройки - същата грозна миризма вътре , мааалко по-хубави материали , ужасно пътно поведение и отново флегматични 1,2 и 1,4 двигатели .
Тъй че който дава оценка на тоя китаец да има предвид , че конкурентите му не са на високо ниво , върпеки по-престижните си имена .
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
daddy_ написа:bum_bum написа:
El_Loco написа:ховъра май е джипката, не мъника...
Да, за джипа става дума.
колега, това е Н3-ката, в момента е актуален Н5:

а до около година би трябвало да се предлага вече ето това:

а до средата на годината ще има и два нови модела - C20R и C30 - които също са страхотни симпатяги и очаквам добри цени.... щом румънците го могат с дървачиите, защо и ние да не го можем?
по въпроса за миризмата - това изчезва след около две седмици, просто колата пристига плътно опакована с найлони вътре - не мириче хич лошо

- ms
-
-
Механджията написа:
а до средата на годината ще има и два нови модела - C20R и C30 - които също са страхотни симпатяги и очаквам добри цени....
Я дай жокер в коя категория ще са

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
В Юро НКАП няма информация от краш тестове на Грейт Уол . Също така ще е интересно и какъв е спирачния път и малко техническа информация като разход , ускорение , маса .
ПС:намерих в сайта , сега ще потърся и за дакията
ПС:намерих в сайта , сега ще потърся и за дакията
- ms
-
-
acho.rs написа:В Юро НКАП няма информация от краш тестове на Грейт Уол . Също така ще е интересно и какъв е спирачния път и малко техническа информация като разход , ускорение , маса .
бягай в австралийския NCAP, тъкмо волана там е по твой вкус

джипката 4 звезди, пикапа трагедия с 2...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Някой ще даде ли адреса на представителството във Варна, да ида да разгледам. Благодаря.
От тогава русото не е на мода.
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
виж в австралийския ncap - Ancap, и в ютуб има клипове бол и на краш-тестове, и на офроуд манящини... а пък колко азиатски, руски и австралийски форуми и ревюта има......
новите модели ще са тези
с20-ката - повдигнат Волекс - това ще е голяма красота
:

с30-ката - седан 4.45м - ето това мисля да са новите таксита на Варна

адреса е бул. Сливница 189 - зад бенз. ЕКО
новите модели ще са тези
с20-ката - повдигнат Волекс - това ще е голяма красота

с30-ката - седан 4.45м - ето това мисля да са новите таксита на Варна

адреса е бул. Сливница 189 - зад бенз. ЕКО