Apple осиротя...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Apple осиротя...
Eййй, като, че е усещал какво идва, през август напусна, октомври почина
Apple ще им е доста трудно сега.

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612

We don't get a chance to do that many things, and every one should be really excellent.
Because this is our life.
Life is brief, and then you die, you know?
And we've all chosen to do this with our lives. So it better be damn good. It better be worth it.

R.I.P.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Да почива в мир.
Велик човек беше....
Велик човек беше....
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Един гениален човек си замина. Дано другите хора във фирмата са попили малко от негоавата гениалност...RIP
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Чудя се колко ли много изгуби света и какви ли щяха да са компютрите и телефоните, ако беше жив и имаше силата и енергията да работи още 5, 10 или 20 години. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
Не предизвиквам спорове, а просто твърдя първо, че е нереално безмисленно ( и спамерско) да се отваря тема в която да се пише rip за някой дето нито е знаел за нас, нито му е пукало, нито ще разбере че "жалеем", че си е отишъл. С произведенията си последните години ... изобщо не намирам логика с какво толкова е "изгинялничил" пред вас.
И не на последно място ... По света умират 4ри човека от глад на ден без никой да знае за това, а ние ревеме за едно милионерче
Може би единствено трябва да му се свали шапка, заради pixar.
И не на последно място ... По света умират 4ри човека от глад на ден без никой да знае за това, а ние ревеме за едно милионерче

Може би единствено трябва да му се свали шапка, заради pixar.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
ogata написа:Не предизвиквам спорове, а просто твърдя първо, че е нереално безмисленно ( и спамерско) да се отваря тема в която да се пише rip за някой дето нито е знаел за нас, нито му е пукало, нито ще разбереме че "жалеем", че си е отишъл. С произведенията си последните години ... изобщо не намирам логика с какво толкова е "изгинялничил" пред вас.
Защо да няма тема за Стив Джобс ??? Не можеш и да си представиш просто колко важен за света човек си отиде!!! И ''милионерче'' е много слаба дума

Последна промяна djkita на 07 Окт 2011, 11:18, променена общо 1 път

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не мисля, че на Земята живеят чак толкова много гении, че когато един от тях си отиде да е проблем да има една тема в негова памет.
Там е работата, че тия 4 човека никой никога няма да ги знае кои са и какви са, както и теб и мен и всички нас тук след няколко години, щото сме най-обикновени машини за лайна.
Докато човекът е оставил зад себе си неща, които са вечни- говоря за базата на технологиите, които е създал не за някой Айпад и Айфон.
Това са хората, които тласкат човешкото развитие напред. За добро или лошо.
Там е работата, че тия 4 човека никой никога няма да ги знае кои са и какви са, както и теб и мен и всички нас тук след няколко години, щото сме най-обикновени машини за лайна.
Докато човекът е оставил зад себе си неща, които са вечни- говоря за базата на технологиите, които е създал не за някой Айпад и Айфон.
Това са хората, които тласкат човешкото развитие напред. За добро или лошо.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Жалко наистина как си отиват хората
Дано се намери кой да го замести подобаващо...
ПС: ей такива случки са точно отражение на "по-важно от здравето няма"- милиардер или не, не може да се пребориш с всичко само с пари...
да беше за друго темата щях да ти сипя с големия черпак, ама нещо не върви тука... като не ти харесва, че съжаляваме за "едно милионерче" просто пропусни... И как успя да понижиш до прост милионер един от най-богатите хора в света

ПС: ей такива случки са точно отражение на "по-важно от здравето няма"- милиардер или не, не може да се пребориш с всичко само с пари...
ogata написа:....
да беше за друго темата щях да ти сипя с големия черпак, ама нещо не върви тука... като не ти харесва, че съжаляваме за "едно милионерче" просто пропусни... И как успя да понижиш до прост милионер един от най-богатите хора в света

- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Сиромах човек беше ..... http://pressclub.bg/world/north-america ... news-49925 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Лека му пръст на човека,много голяма личност беше и допринесе много за развитието на компютърните технологий.
П.С:Мненията по-горе смисъл няма да ги коментирам то бива бива ама вашето граници няма...колко пари бил имал,ипад2ката не ставал...компетентните ви мнения си ги запазете за себе си че тука нещо не върви да ви храня.Жалко че едно 70% от тоя форум се напълни с разбирачи последните 2 години...

П.С:Мненията по-горе смисъл няма да ги коментирам то бива бива ама вашето граници няма...колко пари бил имал,ипад2ката не ставал...компетентните ви мнения си ги запазете за себе си че тука нещо не върви да ви храня.Жалко че едно 70% от тоя форум се напълни с разбирачи последните 2 години...

- ogata
- старши ентусиаст
-
Добре, бе .. айде като сте тооооооооооолкова навътре с ИТ-то. Кажете ми с какво друго е известен Стийв Джобс.. освен с епъл, пиксар , че е бил СЕО на кока-кола и състудент на Бате Бил ?
И що аджеба никой не е*ава в калабълъка Джон Атанасов, който е в пъти по-голям гении и иноватор за времето си
Може па аз нещо да съм в грешка, ще се извиня .. няма проблем

И що аджеба никой не е*ава в калабълъка Джон Атанасов, който е в пъти по-голям гении и иноватор за времето си

Последна промяна ogata на 07 Окт 2011, 13:31, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
ogata написа:Добре, бе .. айде като сте тооооооооооолкова навътре с ИТ-то. Кажете ми с какво друго е известен Стийв Джобс.. освен с епъл, пиксар и тва, че е бил СЕО на кока-кола ?![]()
Добре де, нямаш елементарно възпитание или просто се чудиш с какво да се заяждаш? Като не те грее тоя човек подмини и остави другите да жалеят за него, разбери никой от писалите по горе няма да си смени мнението заради теб...аман...
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4