Кой потребител ви кефи у форума
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Кой ви потребител ви кефи у форума
Чекайте сега,до сега писах за мъже,че жената се моташе около мен с една ютия,никак немаше да ми отива ютия забита в главата,поне щеше да ми убива като карам колата и друсна в некоя дупка,отбележете кое време пиша тоя коментар!!!
Ронка-малии,как ме кефи,русичко и умно-малко кофти ситуация щото знае какво иска,може да ме затапи по всяко време и да ме накара да мисля цела нощ!!!
Кристал-ах Кристал,ах ти палава..Кристал,кефиш ме безкрайно!
Мишееел,лляляля ляяя ли ляяяя,има такава песен ,убава песен,секи път като я чуя ми става благо,а като я чета-весело!
Аскасионата-ми какво да кажа за туй хубаво девойче-то целия форум я желае ама не го огрява,позитивна,почва почти всяко изречение с "Хахаха" и малко се притеснявам,че като се разберем,сваля гащите и чуя това "хахаха"...ще е малко конфузно ,ама какво от това,важно е да е забавно...
Каката с черпака-"Биима-обичам тъ"!!!
По-късно ше добавя и други че ми свършиха цигарите
Ронка-малии,как ме кефи,русичко и умно-малко кофти ситуация щото знае какво иска,може да ме затапи по всяко време и да ме накара да мисля цела нощ!!!
Кристал-ах Кристал,ах ти палава..Кристал,кефиш ме безкрайно!
Мишееел,лляляля ляяя ли ляяяя,има такава песен ,убава песен,секи път като я чуя ми става благо,а като я чета-весело!
Аскасионата-ми какво да кажа за туй хубаво девойче-то целия форум я желае ама не го огрява,позитивна,почва почти всяко изречение с "Хахаха" и малко се притеснявам,че като се разберем,сваля гащите и чуя това "хахаха"...ще е малко конфузно ,ама какво от това,важно е да е забавно...
Каката с черпака-"Биима-обичам тъ"!!!
По-късно ше добавя и други че ми свършиха цигарите

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Да похваля и аз автора Е.Димитров, харесва ми как пише и се изразява, много умно момче евала. Напоследък нещо го е ударил на лиготия.......Харесваше ми как пишеше преди и Скиса, хем интелигентен хем забавен човек, много съм му се смял на нещата. Бих отличил и още един колега, който ми е направил впечатление с много точната си мисъл Йорданпар му е ника.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Apassionata написа:Копривата - не се обичаме много, ама ме кефи в един или друг смисъл...
[colтва не е вярно... ти не ме обичаш мен, аз не те не обичам

мое сме си имали търкания, ама то кой нема

Иначе хората, които ме кефят чисто форумно, не са чак толкова много, просто защото един човек за да мога да кажа че ме кефи, трябва да го познавам лично...А тези, които ги познавам лично и си ме кефят си знаят

Няма как да изброя, но мога да посоча alx, който според мен е най-уравновесения писател сред всички хаховци тук, дето рано или късно им избиват бушоните и става мазало...Никога не съм го видяла в някакво крайно и по-важното - необосновано мнение или да влиза в спор, просто ей така, колкото да каже нещо и да не е капо... Мисля, че тва заслужава адмирации и не е зле да се поучим от примера

пп. А иначе любимият ми потребител у форумо е....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
абе аз не съм много отдавна в форума , ама има хора с които ми е приятно да конткатувам , и те повечето са от подфорума за "Оптичен тунинг" , аз щото съм болен на тема джанти...
бум_бум ме кефи като човек , от другата страна на монитора , верно интелигентно момче , дето е приятно да се говори с него , ама понякога влиза в излишни спорове , верно всеки си има някъв мироглед и всеки има трески за дялане , ама дай го по лабаво бе братле , тука 60% са пъпчиви 15-16 годишни форумни дрискачи и най-много да те изнервят повече
абсолютно същото мнение имам и за "еррора"
лоурайдъра не го познавам , ама даже хич , ама ме кефи колекцийката муу ...
ники7010 е нова форумна звезда тук , ама искам да го похваля за ентусиазма и професионализма който проявява , отначало си мислех че ще е шанаджия , ама впоследствие си пролича че знае какво и как да прави ... (първо го забелязах в тунинг-бг форума)
правят ми впечатление с приятни коментари и колегите vladye , Б.Малинов ,Projektzwo
аз съм дребна риба тука у форума , ма викам и аз да се из*кам у темата

бум_бум ме кефи като човек , от другата страна на монитора , верно интелигентно момче , дето е приятно да се говори с него , ама понякога влиза в излишни спорове , верно всеки си има някъв мироглед и всеки има трески за дялане , ама дай го по лабаво бе братле , тука 60% са пъпчиви 15-16 годишни форумни дрискачи и най-много да те изнервят повече

абсолютно същото мнение имам и за "еррора"
лоурайдъра не го познавам , ама даже хич , ама ме кефи колекцийката муу ...

ники7010 е нова форумна звезда тук , ама искам да го похваля за ентусиазма и професионализма който проявява , отначало си мислех че ще е шанаджия , ама впоследствие си пролича че знае какво и как да прави ... (първо го забелязах в тунинг-бг форума)
правят ми впечатление с приятни коментари и колегите vladye , Б.Малинов ,Projektzwo
аз съм дребна риба тука у форума , ма викам и аз да се из*кам у темата

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ухаа - я колко интересно
Доста са хората, които ме кефят и с много от хората във форума се познаваме, но няколко човека не мога да не ги спомена - техните постове винаги се четат: alx, bum-bum, Dimitroff, SKISA, steeN, Postman, vicho, .... сори за останалите

Доста са хората, които ме кефят и с много от хората във форума се познаваме, но няколко човека не мога да не ги спомена - техните постове винаги се четат: alx, bum-bum, Dimitroff, SKISA, steeN, Postman, vicho, .... сори за останалите

Si non confectus, non reficiat.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Доста са , в момента се сещам за:
Бум Бум
Вичо
Алх
Влд
Ерор
иии много други
Бум Бум
Вичо
Алх
Влд
Ерор
иии много други

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Apassionata написа:тъжно ми е че се позабравихме напоследък...

Ще изтърва някой, ако тръгна да изреждам приятните ми хора, имаше такава тема за сродните души и там съжалих, че изброявах. Най- си ме кефи моя си мъж!

От останалите, които не познавам лично, най-прияно ми е да чета коментарите на alx, обичам премерените хора, които не държат да се доказват и показват зад клавиатурата

Бум Бум също е много приятен човек!
Другите, които наживо познавам, харесвам и общуваме няма да ги изреждам, те си знаят.

Във форума считам, че липсва присъствието на Asen_X!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
alx, flame
, Zagy, Е. Димитров, ms - въпреки че с Пламъчо сме се запознали и на живо, само веднъж сме се виждали
, но през повечето време сме контактували по форума. Та тези господа ми харесват като начин на мислене, идеи и т.н С удоволствие чета постовете им.
acho.rs - въпреки че много обича да ме храни, удоволствие е за мен да му отговарям
Няма да изброявам хората, които познавам лично, то е ясно че ме кефят....надявам се да си знаете кои сте, че списъка е дълъг

acho.rs - въпреки че много обича да ме храни, удоволствие е за мен да му отговарям

Няма да изброявам хората, които познавам лично, то е ясно че ме кефят....надявам се да си знаете кои сте, че списъка е дълъг

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
alx, ms, bum-bum, Vra4anin, ///peter, liloff, Feanor
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ами на първо място- с лек шизофреничен уклон,но без да си кривя душата- Богат-Беден,защото винаги мненията ни съвпадат ! (шегувка
)
Ще изпусна много,но вс пак(не са подредени по степен)
От тези ,които ме споменаха -Апасионата-малко многословна (жени,кфо да ги праиш
),иска снимки на ангажирани мъже
(ортодоксалното православие порицава подобни постъпки)
,но както споменаха наистина добър човек
Е.Димитров-хах,харесвам как ниже бисери-явно му се раждат у главата в момента на писане
,има позиция-не е конформист и вътрешно усещане за справедливост
Скиса също многослови понякога
,но и той има вътрешно усещане за справедливост,не е конформист,и е противник като мен на всякаква йерархия(егалитарианец)
Споменаха Йорданпар-май не пише отдавна-имаше силни включвания предимно на социално-икономическа и крими тематика-интелигентен човек
бум-бум за хора непрофи спортисти като мен е фитнес гуру,с голям интерес го чета!-също е много в час с онлайн търговията ,риспект като цяло
фламе да не се обижда,но даже не му чета мненията вече
-ако има нещо точно обратно на сродна душа-това е той за мен
-винаги съгласен с всички колеЖКИ
,винаги защитаващ силните на деня ..-но поне може да
пише срещу цял форум(здрави нерви
)
алх е ясен, всички споменаха-понякога само с 1 мнение изчерпва темата
-това,което не ми харесва е превъзнасянето на всичко хамериканско,както и на моменти снизходителното му отношение към юзъри
Елесар74- интелигентен човек,както каза Паси-малко идеалист ще дойде
Ники с по 1 изречение може да закопае цяла сериозна тема и да я прати директно при бисерите
Заги - забавен типаж
Ронка нещо ми скандинавее-руса била казват,викингско шведски подпис-съмнителенн субект..
Сега сериозно-жена с обоснована позиция
кристалчето не пише вече много,но също жена с позиция и житейски опит(на крехка възраст)
ДЗВЕР определено липсва-качваше ми кръвното яко,но съм му чел с огромен кеф някои постове-страшно умен и начетен! (леко асоциален на моменти обаче)
мс из ол оувър дъ плейс
-на всяка манджа мерудия,но на моменти мнението му е спот он!
Лилофф-стегнат и лаконичен, точно в десетката
2би континуед

Ще изпусна много,но вс пак(не са подредени по степен)
От тези ,които ме споменаха -Апасионата-малко многословна (жени,кфо да ги праиш

Е.Димитров-хах,харесвам как ниже бисери-явно му се раждат у главата в момента на писане

Скиса също многослови понякога

Споменаха Йорданпар-май не пише отдавна-имаше силни включвания предимно на социално-икономическа и крими тематика-интелигентен човек

бум-бум за хора непрофи спортисти като мен е фитнес гуру,с голям интерес го чета!-също е много в час с онлайн търговията ,риспект като цяло

фламе да не се обижда,но даже не му чета мненията вече

пише срещу цял форум(здрави нерви

алх е ясен, всички споменаха-понякога само с 1 мнение изчерпва темата

Елесар74- интелигентен човек,както каза Паси-малко идеалист ще дойде

Ники с по 1 изречение може да закопае цяла сериозна тема и да я прати директно при бисерите

Заги - забавен типаж

Ронка нещо ми скандинавее-руса била казват,викингско шведски подпис-съмнителенн субект..

Сега сериозно-жена с обоснована позиция
кристалчето не пише вече много,но също жена с позиция и житейски опит(на крехка възраст)
ДЗВЕР определено липсва-качваше ми кръвното яко,но съм му чел с огромен кеф някои постове-страшно умен и начетен! (леко асоциален на моменти обаче)
мс из ол оувър дъ плейс

Лилофф-стегнат и лаконичен, точно в десетката
2би континуед

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
((:BuKcu:)) написа:alx, flame, Zagy, Е. Димитров, ms - въпреки че с Пламъчо сме се запознали и на живо, само веднъж сме се виждали
, но през повечето време сме контактували по форума. Та тези господа ми харесват като начин на мислене, идеи и т.н С удоволствие чета постовете им.
acho.rs - въпреки че много обича да ме храни, удоволствие е за мен да му отговарям![]()
![]()
Еее, един единствен път ти влязох остро и още помниш

За другите - както каза някой - не искам да изброявам поименно защото ще пропусна някой ... както Заги ме пропусна мене

За по-точно ще кажа , че има само няколко потребители от целия форум , които ме дразнят , на всички други им уважавам мнението .
Кефя се че има и жени в иначе мъжкия форум - разнообразяват и красят форума

- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Re: Кой потребител ви кефи у форума
Аз съм регнат от няколко години,повече наблягам на четенето,или ако пиша пиша повече за да питам,но от темите които съм следил има доста хора на които ми допада начина на мислене,начетеността,информираността и всичко,но ако трябва да споделя впечатления от технически познания,тъй като форума по принцип е технически,най-силно впечатление са ми направили:
1.Postman - имам чувството че заема някакъв ръководен пост в техническото направление на автомобилен завод!
2.Явор -няма тайна за Е30-ките за него
3.Дилян Пенчев - много запознат с начините с който може да направиш една кола годна за перфектни извращения
4.Един бивш съфорумец от Е34 подфорума ника му беше Ivan -ТДС-а и изобщо дизела за него беше отворена книга
5.tsb.bg-Другия мод. на Е34 подфорума-много строг и не много разговорлив,но много добре запознат с БМВ като цяло
6.Но не на последно място Стоян,многото килобайти-ебаси за него нема невъзможни неща с жици еле пък по Е32/34!
Сигурно има много други за които сега не ми идва на акъла,но това са най-вече хората,които не познавам лично,но им свалям шапка,а иначе като човек,който познавам от няколко часово виждане от тазгодишния събор е Bulli-шапка му свалям най-готиния човек който съм познавал някога!
1.Postman - имам чувството че заема някакъв ръководен пост в техническото направление на автомобилен завод!
2.Явор -няма тайна за Е30-ките за него
3.Дилян Пенчев - много запознат с начините с който може да направиш една кола годна за перфектни извращения
4.Един бивш съфорумец от Е34 подфорума ника му беше Ivan -ТДС-а и изобщо дизела за него беше отворена книга
5.tsb.bg-Другия мод. на Е34 подфорума-много строг и не много разговорлив,но много добре запознат с БМВ като цяло
6.Но не на последно място Стоян,многото килобайти-ебаси за него нема невъзможни неща с жици еле пък по Е32/34!
Сигурно има много други за които сега не ми идва на акъла,но това са най-вече хората,които не познавам лично,но им свалям шапка,а иначе като човек,който познавам от няколко часово виждане от тазгодишния събор е Bulli-шапка му свалям най-готиния човек който съм познавал някога!

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:...Експлоад мисля беше,нещо като марка на сони-умен,доста интелигентен и интересен събеседник...
Tва май съм аз

Аз по принцип с никой не се познавам лично с изключение на колегата UBAH5 мисля се пишеше, от който взех един тИлИвизор. Не мога да не спомена и фантата Заги, който ме уреди с едни неща, той си знае

Иначе се кефех на писанията на скисата, ама май отдавна не пише. Старите теми предимно за силов тунинг на лудия и споровете там ме кефеха. На Постман писанията му ми харесват. В последно време гледам един колега врачанин се пише, трезво разсъждаващ пич ми се струва. Колегата Мордехай също

Спит файър, ряпов, рън ауей и другите колеги пишещи в страхотни истории...колко нощни смени запълниха

Вичо и компания с историите за гонките - е няма такива изцепки честно

Ачо, Славянко, испанеца, РСХ рейсър - русенската група винаги са ме кефели

И още много други ама мноо трябва да мисля

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Много са колегите, които ми харесват като поведение и умствен потециал (колкото може да се прецени от един форум, но факт е, че понякога е напълно достатъчно). Харесват ми bum_bum, vld, alx, metodi80 (много знае тоя човек, винаги готов да помогне), Борис Малинов, Zagy, Mollov (строг и дисциплиниран, но дълбоко във форумната си същност е пич
), и много много други. Да отбележа, че впечатленията ми са само от форума, никого от колегите не познавам, но бих се радвал някой ден да срещна някого.