пищови по механика 2; ТММ - [request]
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: пищови по механика 2; ТММ - [request]
Аз имам 13 2ки по механика на флуиди
при г-жа Балканска във ВТУ-то па не се оплаквам
заради този предмет немога да се дипломирам 

drago_pavlov написа:Хаос написа:ми вие инженери ли ще ставате или лукови глави?
седнали да се оплакват колко им е трудна механиката в бмв форума
после що плащали малко на трудовия пазар
ми на такива пишман инженери колко да им плащаш?...
Колега, без да се обиждаме, ама изобщо не знаеш къде се намираш...
щом Вие, гусин инжинер казвате, тъй ши да и
ние ядем доматите с колците, чертаем с туш и единствените мишки, които познаваме са тея полските, от село
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
GKuzmanov написа:Аз имам 13 2ки по механика на флуидипри г-жа Балканска във ВТУ-то па не се оплаквам
заради този предмет немога да се дипломирам
почети малко преди следващия изпит

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
не става с четене ..... последната ми 2ка беше че не съм написал 1.7858 ами 1.786
след което цялата ми задача била грешна 

- mihal
- ентусиаст
-
GKuzmanov написа:не става с четене ..... последната ми 2ка беше че не съм написал 1.7858 ами 1.786след което цялата ми задача била грешна
хаххаха ами явно имаш някав личен проблем с даскала

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
v_p_m написа:Ела в ТУ-София да видиш как се зима механика при БЕЛНИКОЛОВСКИ -от година и нещо е пенсионер дава по 2 дати на година после и да искаш неможе да си провериш работата за пример(съквартиранта ми беше при др. преподавател за испита им решава по 1 задачка примерна след което на същия дава подобна само с променени стоиности,а моя хубавец дава по 15 задачки и 10 теоритични и то секи път различни) .С всеки изминал път става се по зле
Ебахти инженерите..
неможе- не може
зима - взима
испит - изпит
стоиности - стойности
секи - всеки
Запетайки и подобни, изобщо няма да ги гледаме.
После има рев, че не дават пари, а те са се мъчили 17 години да учат. Положението е плачевно наистина.
- mihal
- ентусиаст
-
...кат са знам къф съм инженер ма е страх да ида на лекар...
Сигурен съм че колегата ако пише мотивационно писмо за работа(примерно) няма да изглежда така. Тъй че да не издребняваме.

Сигурен съм че колегата ако пише мотивационно писмо за работа(примерно) няма да изглежда така. Тъй че да не издребняваме.

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Затова като дойде инженер на интервю за работа нас и буквално баща ми му дава няколко задачи от тип изпит да му ги реши пред него. А самата диплома изобщо не я и поглежда, дори и да е от ТУ.
Защото едно, че половината студенти преписват на поразия, а има и доста с купени дипломи.
И то търсим инженери по поддръжката на прости селскостопански машини (МТТ,ТТТ,ТУТ и другите измислени специалисти), представям си какви са специалистите по компютри, телекомуникации и т.н.
Така, че за колегата не се притесняйвате, ако можете помагайте, ако не не коментирайте Той сам си знам какво иска да постигне. Никой шеф няма да го наеме без умения и никой няма да му плаща, за да не работи.
Момчето просто иска помощ, а от там нататък сам си знае дали му се учи сериозно, дали му се занимава и какво и къде му се работи.
Защото едно, че половината студенти преписват на поразия, а има и доста с купени дипломи.
И то търсим инженери по поддръжката на прости селскостопански машини (МТТ,ТТТ,ТУТ и другите измислени специалисти), представям си какви са специалистите по компютри, телекомуникации и т.н.
Така, че за колегата не се притесняйвате, ако можете помагайте, ако не не коментирайте Той сам си знам какво иска да постигне. Никой шеф няма да го наеме без умения и никой няма да му плаща, за да не работи.
Момчето просто иска помощ, а от там нататък сам си знае дали му се учи сериозно, дали му се занимава и какво и къде му се работи.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- mihal
- ентусиаст
-
Leudi написа:Така, че за колегата не се притесняйвате, ако можете помагайте, ако не не коментирайте Той сам си знам какво иска да постигне. Никой шеф няма да го наеме без умения и никой няма да му плаща, за да не работи.
Благодаря!

GKuzmanov написа:не става с четене ..... последната ми 2ка беше че не съм написал 1.7858 ами 1.786след което цялата ми задача била грешна
утре като закръглиш на шефа сметката и ти приспадне закръгленото от заплатата, ще запееш друга песен ми се струва
все пак scientific calculator-a ти е до х10^99...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2