Въпрос към всички членове и читатели на форума

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Въпрос към всички членове и читатели на форума

Мнение от randity » 09 Сеп 2011, 20:30

Ма съм убеден, че не е пуснал тема в Мицубиши форума, ако има такъв ;)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 09 Сеп 2011, 22:23

Принципно съм имал щастието да карам "новия" лансер, мисля че модела се води след 2006 :dunno: и колата наистина е уникална като интериор и екстериор. Като здравина не мога да кажа как е, тъй като съм я карал малко ;) Ма това на снимката ми изглежда дървена ;) По-добре колега, ако ти се кара този модел, събери парички и си купи по-новия модел, те сега цените доста са им паднали, няма да съжаляваш :yes:
Не Мы такие, Жизнь такая

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 10 Сеп 2011, 20:40

stefanoff написа:Принципно съм имал щастието да карам "новия" лансер, мисля че модела се води след 2006 :dunno: и колата наистина е уникална като интериор и екстериор. Като здравина не мога да кажа как е, тъй като съм я карал малко ;) Ма това на снимката ми изглежда дървена ;) По-добре колега, ако ти се кара този модел, събери парички и си купи по-новия модел, те сега цените доста са им паднали, няма да съжаляваш :yes:

Колега не че нещо но този Лансър лъха не ами направо си мирише на евтина изработка не знам какво точно ти хареса в него Ево-то е съвсем друга бира направо уиски.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 11 Сеп 2011, 14:47

exvitermini написа:Mitsubishi климатиците са доста добри, комшийката има такъв и е много доволна!

Изобщо не се замисляй тогава щом на комшийката го харесва :ok:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата