Търся спешно алармаджия - Бургас
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Търся спешно алармаджия - Бургас
Mollov написа:Иначе просто недоумявам как може да се искат 50лв за подобна интервенция... или аз нещо не съм наясно, или това си е направо пладнешки обир...
пладнешки обир си е! аз лично за такава услуга повече от 15-20лв не бих дал
www.bmwпрофесори-bg.net
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
е то така е като като ти падне в неделя някой, който е в безизходица, вместо да му помагаш, ти се чудиш как да го натовариш 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
benzin написа:пладнешки обир си е! аз лично за такава услуга повече от 15-20лв не бих дал
че е обир- обир си е... но ще дадеш не 50, а и 100 кинта ако си нагъзен, тоест си на другият край на БГ и колата се прецака, ти грам не разбираш и нямаш познати там дето да помогнат... в подобна ситуация (потрошена кола в събота след обяд в Търново) олекнах с над 600лв. за ремонт дето струва не повече от 400, ама вариантите бяха два- или оставям колата там за 3 дена и си провалям почивката, или плащам... е, платих и в неделя на обяд колата беше готова- просто в кофти ситуация или се оправяш сам/с приятели ако можеш, или плащаш здраво...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има резон в думите ти... но първо темата не е за това, второ не съм в чак толкова кофти положение... иначе ако ситуацията го изискваше - и 100лв щях да дам... и щяха вероятно да си заслужават... а в случая някой си помисли, че може да ми вземе "едни бързи 50лв" за 5 мин работа... че и трябваше да го возя аз из града, че нямал транспорт...
- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
Mollov написа:chl написа:Ако искаш да те закарам на 2-3 места, и вече ти да си прецениш къде да отидеш, пиши само, ще ти пратя тел.номер на лично, и може да ми се обадиш и да бутна едно рамо.
Какво имаш предвид? Че аз ходих на няколко места днес, ама все беше затворено... ако става дума за утре, тогава може да измислим нещо... аз все още се надявам, че електричар, който се занимава с дистанционни все трябва да е в състояние да ми оправи дистанционното... да не гърча алармата...
павката, тук проблема (поне според мен) е, че имобилайзера си е фабричният и той си действа на друг принцип... одеве като махнах бушона на алармата и умря тотално, но имоби-то си беше все още активно... или иска задължително сигнал от алармата, или иска допълнително шунтиране по някъв начин... ама ни по цветове са ми познати кабелите, нито имам схемата, нито нищо...
За утре става дума да, така че, ще ти пратя номера,че рядко сядам на компа и вече ако решиш, може да се обадиш, ще го измислим.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Гаварит София... я приехал... най-накрая...
След като chl ме вози из Бургас сутринта и дадох дистанционното на ремонт, и беше ремонтирано, се оказа, че проблема е в алармата... беше си забила на някви нейни си "състояния".... та отидох при алармаджията на Демокрация No.81, човека дойде и след 15 мин колата вече нямаше гадната аларма, имобилайзер и останалите л@йна (и ми взе само 20лв)... и си запали и каза "айде баце към село..." И преди 2 часа акостирах благополучно...
Искам да благодаря на бързо отзовалите се Convertible и chl, които им се занимаваше с мене и без които нямаше да се оправя.... евалата пичове, следващият път като дойда ше се почерпим...
Желая да похваля алармаджията на "Демокрация No.81" и сервиза за дистанционни, който се намира точно до кръстовището на БСУ... забравих им името, да се...
След като chl ме вози из Бургас сутринта и дадох дистанционното на ремонт, и беше ремонтирано, се оказа, че проблема е в алармата... беше си забила на някви нейни си "състояния".... та отидох при алармаджията на Демокрация No.81, човека дойде и след 15 мин колата вече нямаше гадната аларма, имобилайзер и останалите л@йна (и ми взе само 20лв)... и си запали и каза "айде баце към село..." И преди 2 часа акостирах благополучно...
Искам да благодаря на бързо отзовалите се Convertible и chl, които им се занимаваше с мене и без които нямаше да се оправя.... евалата пичове, следващият път като дойда ше се почерпим...

Желая да похваля алармаджията на "Демокрация No.81" и сервиза за дистанционни, който се намира точно до кръстовището на БСУ... забравих им името, да се...
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
екстра е щом всичко е наред..
ще се видим на феста..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
22 мнения