От какъв автомобил сте губили?
Модератор: Общи модератори
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
- 

- Мечтае да кара: e36 m3
Re: От какво сте падали?
падал съм от селика не знам с какъв мотор беше, сивик втек, алфа 166 2.4, еклипс , ауди 1.8т, ауди а8 в8 3.3, некви мерници и доста други за които не се сещам в момента, по светофарите не отказвам на никои няма значение да ли е 50 или 350 коня важното е да си правя кефа и да има тормоз над ис-то. Падал съм от колелото бая пъти 2-ти чупех зъби сега добре стои металокерамиката от едно дърво също счупи се клона и бях не със счупена, а с натрошена ръка и 2 месеца и нещо гипсиран.

- niki_524TD
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: e36 320
- Мечтае да кара: m5 e60 edition race
- Детайли за колата: дата на производство 1994 автоматик с абс, ел. стъкла, шибедах, климатик, парктроник и др ..
- spacepl
- старши ентусиаст
- 

- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Май само от колоездачи и коли с по-малко от 3 цилиндъра не съм падал 

- u`F`o
- ентусиаст
- 

- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
от един тип с Fiat Punto 1.9 JTD, беше го чипосал и беше към 120к.с.; и аз бях в депресия после   Искам 28ца... тея коли със задното до 200 коня не вървят !!!
  Искам 28ца... тея коли със задното до 200 коня не вървят !!!  

- Владо
- старши ентусиаст
- 

- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
 01" 525d m57
 04" X5 m57
 06" Liberty 2,8 CRD
Re: От какъв автомобил сте губили?
падал съм от магаре като малък... няколко пъти   ... мнооо гадно си навеждат главите мама им
 ... мнооо гадно си навеждат главите мама им   

от тогава нямам загуби...

от тогава нямам загуби...
- acho.rs
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Падал съм с 323ката от Кродоба 1,6 75 кс (с права тръба,вместо генерация) - дисциплината беше 30 метра   Горе-долу наравно вървим... мисля че е време да сменя задните гуми ... или да се науча да стартирам
  Горе-долу наравно вървим... мисля че е време да сменя задните гуми ... или да се науча да стартирам  

Горе-долу наравно вървим... мисля че е време да сменя задните гуми ... или да се науча да стартирам
- saleen
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
От Ауди А8   И до ден днешен ме мъчи мисълта, че така и не узнах дали пича с аудито разбра, че се дърля с него
 И до ден днешен ме мъчи мисълта, че така и не узнах дали пича с аудито разбра, че се дърля с него  
			 И до ден днешен ме мъчи мисълта, че така и не узнах дали пича с аудито разбра, че се дърля с него
   Никой не мое ма връне на селу!  

Отиваме с бандата да свирим. 5има маймуняка средно по 90кг. Колата е с всемогъщия м40б18, суперчарджнат с АГУ
 В галерията ми го има.
  В галерията ми го има. Намираме се на околомръсното, Пред мен се е загнездила една синя лада и кара с 30-40 (мръсникът ме е дебнел през цялото време, може би 1/2-1 км. карах зад него). По пътя следват няколко полегати завоя и около 2-3 км, права, като пътят е бая широк. Точно преди да дойде последния завой преди правата подминаваме спрялата патрулка с 40
 . Викам "ей ся ми падна ти!!!". Минаваме завоя, ляв мигач, ръгам 2ра, вкарвам го в лютеницата и
 . Викам "ей ся ми падна ти!!!". Минаваме завоя, ляв мигач, ръгам 2ра, вкарвам го в лютеницата и   
 За 3-4 секунди ладата беше на 50-100м. напред, някъде в далечината
 . Как па точно се случиха всички от бандата да са при мене. Съсипаха ме... Седмици наред... От време на време пак някой се присеща за резила ми и ми го напомнят. Кво да пра'я такъв ми е халът, кара ми се Е92ка, но се радвам и на това дето имам. И не се състезавам с никого
 . Как па точно се случиха всички от бандата да са при мене. Съсипаха ме... Седмици наред... От време на време пак някой се присеща за резила ми и ми го напомнят. Кво да пра'я такъв ми е халът, кара ми се Е92ка, но се радвам и на това дето имам. И не се състезавам с никого  То смее ли човек...
 То смее ли човек...P.S. Някоя друга седмица след тоя случай, връщаме се с приятели от боулинг по пътя Пампорово-Смолян. Навън е сумрачно-тъмно. Карам надолу и зад мен се появява някакъв изключително странен силует (пак същия мръсник със синята лада) със светещи един фар и един габарит със синя крушка. Вече си знам урока
 карам си нормално надолу. Следва една дълга права, застигам някакъв агент и го изпреварвам. Е тоя малоумник със синята лада в същия момент направи тройно изпреварване и отпраши надолу с мръсна газ.
 карам си нормално надолу. Следва една дълга права, застигам някакъв агент и го изпреварвам. Е тоя малоумник със синята лада в същия момент направи тройно изпреварване и отпраши надолу с мръсна газ.   А браво!
  А браво!Не знам какво има под капака, ама е бая дзвер!!!
Последна промяна kulov на 23 Юли 2011, 15:56, променена общо 1 път

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
- 

- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
За сега от никакъв... щот съм се гонил само веднъж, с по-слаб от моя  

- barty
- старши ентусиаст
- 

- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
От много коли съм падал но най-позорното е от прясно боядисан зелен Москвич от старите   А аз бях с Е30 316 М40
  А аз бях с Е30 316 М40 
Още ме е срам от този факт 

А с Гранд Черокито, което е 4.7 300 коня паднах от едно убито Волво .... ама то Черокито има ограничител на 180км/ч .... е не знаех че го има но го разбрах
			 А аз бях с Е30 316 М40
  А аз бях с Е30 316 М40 Още ме е срам от този факт

А с Гранд Черокито, което е 4.7 300 коня паднах от едно убито Волво .... ама то Черокито има ограничител на 180км/ч .... е не знаех че го има но го разбрах

- michev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Toя зелен москвич, ако е този за който мисля е с турбинка, така че не е срамно. Влез в шарк сектора и намери темата на алпинамашинката за реставрацията на 2002-ката, момчето, което прави колата в момента е собственик на въпросния москвич. Да не говорим, че вече има и москвич 407 турбо  , справка за модела в гугъл, че съм сигурен че 98 процента от форума дори не са и чували за този модел, което си е и нормално де.
 , справка за модела в гугъл, че съм сигурен че 98 процента от форума дори не са и чували за този модел, което си е и нормално де.

, справка за модела в гугъл, че съм сигурен че 98 процента от форума дори не са и чували за този модел, което си е и нормално де.
 , справка за модела в гугъл, че съм сигурен че 98 процента от форума дори не са и чували за този модел, което си е и нормално де.Последна промяна michev на 23 Юли 2011, 17:33, променена общо 1 път

only rear wheel drive
		- Пинтев
- младши ентусиаст
- 

- Кара: СамУет
Аз с моята Е28ца М20Б20,на Бояна се дръпнахме с един приятел с Е21 318и...до 120 км/ч беше една кола преди мен  

- michev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
То си е нормално читава М10-ка да те отнесе, едно че сериозно си тръгва от ниските, друго, че 28-цата е поне с 200-250 кила отгоре
			only rear wheel drive
		- Kroki
- Дон Кроки
- 

- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То не е само от двг, сравни купето на Е21-цата и купето на Е28-цата в кг..
			You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
		`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Zagy
- нафтения
- 

- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Падал съм от Q7 V12 TDI - даже не разбрах кво стана  Реших да му се издървя - ей така, за спорта
 Реших да му се издървя - ей така, за спорта 
Si non confectus, non reficiat.