Препоръчайте ми банка за отваряне на сметка
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Re: Препоръчайте ми банка за отваряне на сметка
Има нова банка от 1 юли - Иш Банк, може да и пробваш услугите.
Какво чак толкова голямо значение има за една разплащателна сметка за 2 лева къде ще е.

Какво чак толкова голямо значение има за една разплащателна сметка за 2 лева къде ще е.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
© написа:Единствено ни засяга Юробанк, но аз тези отдавна съм ги отписал
Иначе обикновено посещавам един и същи банков клон и то доста често, така че това с дружелюбността отпада като критерий за избор на банка. За лихвите - не знам как е, а за писане на документи - и дума да не става, само подписи
пощенска банка - собственост на Eurobank EFG
ОББ - собственост на NBG (national bank of greece)
някви по-малки...
Алфа Банк
Пиреус Банк
Емпорики Банк
unicredit - италианци, които скоро ще сгънат...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
От 7 години съм клиент на ПИБ и не искам да чувам за друга банка! Обслужване на 6! Персонално отношение според нуждите ти на 6! За празниците армаганче задължително, календар ли ще е, бележник ли, няма значение, не ми е за подаръците, важно е отношението! Онзи ден по грешка бяха объркали един международен, и пари не идват и няма как да дойдат, защото сбъркани данните. Хората като видяха, че са сбъркали ми преведоха парите спешно и не ми взеха една стотинка такси и получих 1000 извинения!
В България няма по-добра банка от ПИБ!
@steeN
Не знам какво имаш предвид по сгънат за Unicredit, но тук са една от най-големите банки с огромен пазарен дял, в България също са много големи, а лизинга им е в борба за No.1 в България...
Ако имаш предвид, че ще пийнат вода, заради подмятанията напоследък, свързани с италианската икономика, не разчитай, нещата изобщо не седят така, както говорят по "телевизора"
В България няма по-добра банка от ПИБ!
@steeN
Не знам какво имаш предвид по сгънат за Unicredit, но тук са една от най-големите банки с огромен пазарен дял, в България също са много големи, а лизинга им е в борба за No.1 в България...
Ако имаш предвид, че ще пийнат вода, заради подмятанията напоследък, свързани с италианската икономика, не разчитай, нещата изобщо не седят така, както говорят по "телевизора"

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
да нямам предвид чак да пийнат вода. но нещата се затягат в италия. и една банка като почват да и падат печалбите, резултата е, че прехвърля разходите на клиентите и нещата стават скъпи. поне такива ми са наблюденията в ретроспекция от 2009 насам.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
Колега, гледай за следните неща:
- Много клонове / банкомати (щото тегленето от чужд банкомат е майка си и баща си вече
)
- Гъвкаво работно време (разбирай до повече от 5 часа) и липса на опашки
- Интернет банкиране без електронен подпис (уникално удобно поне да си проверяваш сметките, а не да търчиш до банкомата
)
- Такса за откриване и поддръжка на сметка
- Липсата на "уникални" такси (напр. за захранване на собствената сметка и т.н.)
ПИБ напоследък влошиха нещата, но май се вписват горе-долу в горните критерии
- Много клонове / банкомати (щото тегленето от чужд банкомат е майка си и баща си вече

- Гъвкаво работно време (разбирай до повече от 5 часа) и липса на опашки
- Интернет банкиране без електронен подпис (уникално удобно поне да си проверяваш сметките, а не да търчиш до банкомата

- Такса за откриване и поддръжка на сметка
- Липсата на "уникални" такси (напр. за захранване на собствената сметка и т.н.)
ПИБ напоследък влошиха нещата, но май се вписват горе-долу в горните критерии
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз съм в ДСК в момента и нямам проблеми там, а и най-хубавото е, че имат ДСК Директ с виртуална сметка. 

Последна промяна Веселин|Василев на 16 Юли 2011, 11:18, променена общо 1 път
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
steeN написа:да нямам предвид чак да пийнат вода. но нещата се затягат в италия. и една банка като почват да и падат печалбите, резултата е, че прехвърля разходите на клиентите и нещата стават скъпи. поне такива ми са наблюденията в ретроспекция от 2009 насам.
Затягат се дръжки, Италия е 3-тата икономика в ЕС, нормално е да вият и да се правят на умрели лисици, като им писне да плащат вересиите на гърци португалци и ирландци...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Ходи в ПИБ.
И аз съм при тях от малко повече от година. Обслужването си е на 6, имат клонове по моловете, съответно и работно време до 10:00 часа и като цяло имат клонове на много места. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Веселин|Василев написа:Аз съм в ДСК в момента и нямам проблеми там, а и най-хубавото е, че имат ДСК Директ с виртуална сметка.
Спокойно, колега...... има време.. и на теб ще скроят некой номер, просто е въпрос на време, рано или късно ще стане. Почти не познавам човек, минал през ДСК и да не ги е псувал после. Гадни копеленца са си там.
А по темата конкретно- работил съм с няколко банки. Най- кофти са ДСК, а без проблеми беше при ОББ. Тва е констатация, както се казва, нищо лично към банките.

С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
pepitoooooooooo написа:Веселин|Василев написа:Аз съм в ДСК в момента и нямам проблеми там, а и най-хубавото е, че имат ДСК Директ с виртуална сметка.
Спокойно, колега...... има време.. и на теб ще скроят некой номер, просто е въпрос на време, рано или късно ще стане. Почти не познавам човек, минал през ДСК и да не ги е псувал после. Гадни копеленца са си там.
А по темата конкретно- работил съм с няколко банки. Най- кофти са ДСК, а без проблеми беше при ОББ. Тва е констатация, както се казва, нищо лично към банките.
Кажи какви проблеми да очаквам от тях, за да имам едно на ум!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Здрасти,
прегледах всички мнения обстойно и ви благодаря много на всички за отделеното време.
Реших да бъде ПИБ, до сега и сайта им преглеждах. Единствено банкомати и клонове няма точно до мен(само един на България на 1.2 км. от мен до 19 часа пон-пет.), но всичко друго ме изкефи.
Сигурен съм, че темата ще помогне и на други за напред благодарение на вас.
Поздрави

прегледах всички мнения обстойно и ви благодаря много на всички за отделеното време.
Реших да бъде ПИБ, до сега и сайта им преглеждах. Единствено банкомати и клонове няма точно до мен(само един на България на 1.2 км. от мен до 19 часа пон-пет.), но всичко друго ме изкефи.
Поздрави

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз пък не съм доволен от ПИБ. Блокирана ми е кредитната карта, звъня им по телефоните, никой не вдига, а в техния сайт пише (в моя акаунт), че парите са на разположение и няма проблеми. Освен това нямат офис, нито банкомат в нашия град. Освен това за мен са и леко мутренска банка, както всичкия български бизнес. Която и банка да избере колегата, мисля че е без значение.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
То е нещо като при каското
и за да не е off
от unicredit съм доволен

и за да не е off
от unicredit съм доволен

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- MmBoKo
- Потребител
-
- Кара: Е46 320D 99'
weedminer написа:Здрасти,
Поздрави![]()
Добро решение колега !

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3