The Matrix! една сага в 2 части или НОКОГА ПОВЕЧЕ ХЕНДИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: The Matrix! една сага в 2 части или НОКОГА ПОВЕЧЕ ХЕНДИ!!!

Мнение от Е.Димитров » 19 Фев 2011, 8:30

Хенди,Мтел,то едно и също,майка ми,вече писах това,но жената отишла да прави договор за карта,та попаднала на свестни хора които я пратили в офис на мтел да подпише договора,майка ми отива,подписва договора и чака включване на картата,това действие се развивакато си сменяваха "платформата",та минава 10 дена-нищо,отива майка ми и пита "какво става",ама от там и обясняват че сменявали "платформа" некаква и ше чака,да ама на пазара има поне още 2 ма оператора дето не сменяват "платформа",та ако ще мтел и ракета да изтрелват -се тая,майка ми си купува карта за разговори,не ваза да си ясложи на секцията и съответно попълва молба да се откаже от договора въз основа че не са спазени общите условия за включване към системата и въобще не я касаят форс-мажорни условия и проблеми на компанията,щото нито е съдружник в тая компания нито е единствената...
Дава ми на мен телефона с картата който го мангахерцам в багажника на колата...
И понеже майка ми е написала молба и дължи само карта ,за нас случая е приключен...оказва се че не така стоят нещата с мтел,около октомври,майка ми получава 2 писма,първото се казва че няма отърване от мтел-тоест не са уважили протеста и молбата,ама 2 рото е далеч по-интересно,има навъртяни 27 минути към семейство и приятели,ама да не се притеснява-нищо не дължи щото били безплатни...да ама телефона не е включван,другият месец пък от мтел настояват във втора фактура,че майка ми е имала наглоста да звъни на 0800...,от фактурите става ясно че майка ми е медиум,не се нуждае от включен апарат и най-вероятно по някакъв начин са и инплантирали сим картата директно в главата,където майками върти номера безугледно...
Написах жалба до мтел,щото при всички опити да се свържа с тях по мрежата си чаках по 15 минути,все още отговор нямам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 19 Фев 2011, 9:53

щеше да е яко картата да си беше запечатана в картончето и с 2те фактури първо в централен офис,после при адвокат :mrgreen:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 19 Фев 2011, 23:03

Имам един приятел дето бачка в хенди.. сам ми каза.. чак ми е кофти че лъжем хората.. :shock: сега чаткам кво е имал предвид.. разправя ми отива на работа и управителя ги задължава да продават по минимум 200 карти на месец на сметки.. и то на човек в магазина.. :shock: е аз се замислям скоро да отида да питам колко карти има на мое име... че взех да се притеснявам да не ми цъфне нещо с тези лични данни..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 20 Фев 2011, 21:51

В хрътките по бтв акшън преди малко даваха за същата измама на която си бил жертва колега. Явно не си единствения.

Предишна

Назад към Извън Темата