Интересни факти за М-Тел

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Интересни факти за М-Тел

Мнение от ms » 27 Яну 2011, 20:24

За разговорите които водя + още 2 карти на мое име (само тяхната част от сметката е задължително над 50, до 70лв.) при виваком плащам около 150-200 кинта на месец... При ментел при значително по-малко разговори и само един номер редовно плащах 100+лв.- е "благодаря" :nono: :nono: :nono: :nono:
Изображение
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 27 Яну 2011, 21:00

ms написа:
TAladzhova написа:......... Може 60-70% от фирмите да ползват Ментел, но едва ли и 20-30% са "бизнес абонати"...

Грешиш ама ужасно много ;)
Всяка фирма с две или повече карти може да се възползва от бизнес план.Малко са тия които имат фирма и си оставят телефона на програма за физически лица.......
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 27 Яну 2011, 21:17

И на мен ми омръзнаха тези от мтел,ние сме бизнес група,първо не идваха сметки 4 месеца като взеха да идват фактурите за по два месеца, сметкита са много големи и нереални.Пуснахме за проверка фактурите естествено отговор още няма,вече има две нови фактури в който сметките пак са високи и неса извадени минутите говорени в групата който са ни безплатни по договор. Абе няма оправия,щесе махаме от тия,стига са ни правили на луди.
обичам BMW

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Яну 2011, 21:25

Hito написа:...Всяка фирма с две или повече карти може да се възползва от бизнес план.Малко са тия които имат фирма и си оставят телефона на програма за физически лица.......

Не споря изобщо, но да ти кажа аз к'во виждам с очите си... Виждам редовно фирми с персонал ПОД 30 калпака които практикуват друго- всички карти са на ФЛ, няколко от тях (на шефовете разбира се) са на сметка, а другите са предплатени и се ползват безплатните минути към "Семейство и ...". Не ми е ясно къде е ползата :dunno: но това е което забелязвам...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 27 Яну 2011, 21:46

От 11 г. съм на Мтел с фирмен договор и няколко карти.
От септември месец насам,тотално се оакаха.
Скоро ми свършва договора и ще има развод .

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 27 Яну 2011, 21:54

ms написа:
Hito написа:...Всяка фирма с две или повече карти може да се възползва от бизнес план.Малко са тия които имат фирма и си оставят телефона на програма за физически лица.......

Не споря изобщо, но да ти кажа аз к'во виждам с очите си... Виждам редовно фирми с персонал ПОД 30 калпака които практикуват друго- всички карти са на ФЛ, няколко от тях (на шефовете разбира се) са на сметка, а другите са предплатени и се ползват безплатните минути към "Семейство и ...". Не ми е ясно къде е ползата :dunno: но това е което забелязвам...

Честно да си кажа ...... по цял ден се занимавам с фирми и до сега никъде не съм видял подобно нещо :roll:
Някои имат заключени групи (изключително рядко) и могат да звънят само вътре......., но чак пък предплатени :roll:

п.п. Тясно съм свързан с мтел , но не искам да ме разбирате погрешно .....
Не ги хваля и не ги защитава...... последните месеци наистина акото е голямо :mhihi:
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
Мечтае да кара: 850
Детайли за колата: петица- хубавица

Мнение от akula » 29 Яну 2011, 18:12

Hito написа:
ms написа:

Честно да си кажа ...... по цял ден се занимавам с фирми и до сега никъде не съм видял подобно нещо :roll:
Някои имат заключени групи (изключително рядко) и могат да звънят само вътре......., но чак пък предплатени :roll:

п.п. Тясно съм свързан с мтел , но не искам да ме разбирате погрешно .....
Не ги хваля и не ги защитава...... последните месеци наистина акото е голямо :mhihi:

лично съм имал служебен тел към ментел- заключена група, с предплатен лимит.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Яну 2011, 23:44

То май още имат проблеми с новата платформаи оттам е акото,иначе аз за себе си бих казал, че няма да ги сменя. Вярно е, че е досадно като тръгнеш да си прекратяваш договора, щото в офиса ме питаха всички служители ама защо, после 3 дена ми се обаждаха пак 30 оператора с въпроса ама защо и когато изтече договора и отидх в мтел даго спра, влязох и казах не ме интереува нищо, спирам гои толкоз. Сега имам още един номер да спра ама тоя път знам как да си играя с тях и ще е лесно.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525

Мнение от iamatuning » 30 Яну 2011, 0:48

BONO написа:От 11 г. съм на Мтел с фирмен договор и няколко карти.
От септември месец насам,тотално се оакаха.
Скоро ми свършва договора и ще има развод .

И аз съм същия като колегата,досега стоях да им търпя простотиите само заради мобилния ми номер но след като имаме преносимост на мобилните номера айде чао МенТел.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Яну 2011, 9:20

http://arenabg.com/details.php?id=f73a5 ... 318e327086 ето едно много готино филмче за Мтел,заслужава се да се гледа.
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 30 Яну 2011, 10:45

Аве Глобул ти дават телефон като предподпишеш. Шефа ми му подариха Нокия Н8 , а в Мтел му подаряваха само надписани сметки :D
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 30 Яну 2011, 11:46

Инфото е много полезно,но аз имам един въпрос?
Имам 5 сим на фирма. Аз съм управителя/моя номер/ ,та ако обявя,че съм загубил или са ми откраднали сим картата ,договора ще се прекрати изцяло за всичките сим или само за моя номер? Защото всички номера в "бизнес плана" са на различни тарифи.
А на моя номер има закачен телефон на лизинг?
Има и друго -остават ми към 12-13 месеца до изтичане ,защото с вземане на телефона на лизинг ми набутаха да подписвам/ аз мисля ,че са само документи за лизинговите вноски,но се оказа че съм подписал за още 24 месеца продължаване на договора за всички сим! /така е като не че четат и малките шрифтове/ :banghead:

Та с хватката ,че съм загубил моята сим ,ще се отърва изцяло от Ментел или.......?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Яну 2011, 12:16

Първите 10 изречения ме отказаха - каква е тази тъпа статия :kuku:
Ми много ясно , че ако ползваш повече нет , е най-удачно да ти предложат програма със преференциални условия за нет и ... служителите били обучавани в шантаж :kuku: Ми че много ясно , че се минават обучения за привличане и задържане на клиенти , нали това е бизнеса фирмата . Трета глупост - ама защо безплатните минути са само към Мтел - ми защото и другите 2 оператора са така , отскоро и 3те големи почнаха да пускат по 100ина минути към всички оператори . Тва ми стигаше от тази статия , не ми се четат още 3 фермана ляляне ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46, Е91
Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09

Мнение от cgm » 30 Яну 2011, 15:32

Мерси на колегата за полезната тема!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 30 Яну 2011, 16:00

LuBo1 написа:Аве Глобул ти дават телефон като предподпишеш. Шефа ми му подариха Нокия Н8 , а в Мтел му подаряваха само надписани сметки :D

Дават, дават.... и Мтел дават. ;) Поне на бизнес абонатите. Всъщност и 3-те оператора дават, само да знаеш, как да си потърсиш.... :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата