Циганин с туба!?!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Циганин с туба!?!
Има е една на 50-60 близо до Пирогов - все по кафенетата в околността се върти и историята е същата: дали си парите за лекарства, оставили мъжа и в болницата и няма пари за влака. Жената не е циганка и наистина изглежда закъсала... НО.... историята е същата всеки ден на едно и също място....
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
В албена имаше едно циганче... преди години правеше от 150 до 300 лв на ден, като рядко падаше под 200.
Свиреше на акордеон и пееше.
Пари не давам... вече.
Ходят да се напиват само повечето или просто наистина изкарват повече от нас.
Дори по улиците тея с картичките дето струва 2 лева картичката. 1 лв е за тях, някакви други пари прибира фирмата.
И познай колко от 2талева отиват наистина за човека.
Такава помощ през банкова сметка - да, смс също, макар че пак отиват и в чужди джобове.
Свиреше на акордеон и пееше.
Пари не давам... вече.
Ходят да се напиват само повечето или просто наистина изкарват повече от нас.
Дори по улиците тея с картичките дето струва 2 лева картичката. 1 лв е за тях, някакви други пари прибира фирмата.
И познай колко от 2талева отиват наистина за човека.
Такава помощ през банкова сметка - да, смс също, макар че пак отиват и в чужди джобове.

E34, E38
Има и един дето разнася някаква част и твърди, че газовата му уредба се е преебала, жена му и детето зъзнат на паркинга, има само 15 лв., а часта струвала 20 лв., като това става някъде след 22 часа и опитва да направи нещата правдоподобни, като някой му казал, че има работещ сервиз някъде в околността и нямало как да се прибере до Надежда. Самия факт, че никой нормален няма да постъпи така в тоя случай, те кара венага да разбереш за какво става въпрос. Казах му да си хване такси с тея 15 лв. и да се маха.
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Има един с отрязани крака на светофара на Сточна Гара и виси на платното, лично аз веднъж го видях да "предава оборота" на някакъв шамшал 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
StuNNeR написа:Има и един дето разнася някаква част и твърди, че газовата му уредба се е преебала, жена му и детето зъзнат на паркинга, има само 15 лв., а часта струвала 20 лв., като това става някъде след 22 часа и опитва да направи нещата правдоподобни, като някой му казал, че има работещ сервиз някъде в околността и нямало как да се прибере до Надежда. Самия факт, че никой нормален няма да постъпи така в тоя случай, те кара венага да разбереш за какво става въпрос. Казах му да си хване такси с тея 15 лв. и да се маха.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
В Русе има един циганин в инвалидна количка... Стои на центъра и проси... Да де, 'ма преди време, прибирайки се от центъра, го гледам как движи количката чрез краката си
Седнал и с краката се засилва
В Свищов ми разправяха за едно циганче, което искал от една колежка стотинки, тя му дала и след не много време (на същия ден), друг колега, който е бил с нея тогава, го гледа същото циганче как слиза от едно такси пред една компютърна зала и влиза в нея
А това за лъжите за животоспасяващи лекарства, за наистина закъсали хора, наистина бих помогнал ако е ИСТИНА, но както сами виждаме - нещата не са такива, каквито са...
Лошото е, че сред толкова мошеници, един ден ще попаднем на наистина закъсал човек и ще го отебем, смятайки че е поредния мошеник...

В Свищов ми разправяха за едно циганче, което искал от една колежка стотинки, тя му дала и след не много време (на същия ден), друг колега, който е бил с нея тогава, го гледа същото циганче как слиза от едно такси пред една компютърна зала и влиза в нея

А това за лъжите за животоспасяващи лекарства, за наистина закъсали хора, наистина бих помогнал ако е ИСТИНА, но както сами виждаме - нещата не са такива, каквито са...
Лошото е, че сред толкова мошеници, един ден ще попаднем на наистина закъсал човек и ще го отебем, смятайки че е поредния мошеник...

- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
Тука в Пазарджик пък има един циганин където 2 години неможе да събере пари за билет да се прибере...горкия
Бате,бате дай някоя стотинка,че немога да се пребера до село

Бате,бате дай някоя стотинка,че немога да се пребера до село

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Мене един директно ми каза - дай 50 ст. че не ми стигат да си купя ракия, а сме седнали у нас...Дадох, одобрявам подобни каузи!
Без страх, без спирачка!
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Тука па в Атина на центъра ПРЕД ПАРЛАМЕНТА седи един българин в инвалидна количка и проси, като му свърши "работното време" паркира количката, става и си тръгва... Един приятел е ходил в тях и каза, че е рядко срещан лукс
напаст.....
Аве то ще им се връща един ден!!!

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Тоя с тубата, един дългокос, и аз го засичам на ВМА, има и един лудичък, първо седеше на Евлоги на Строителния, сега и той е на ВМА...с мацка
Последния път като ми поиска цигара,преди година....му подавам Вайсрой червен..."е не мерси кукло, аз пуша бяло боро" и си го извади от джоба "да те почерпя ли аз"
Тея по централна гара са ясни и им се връзват често, защото минават много хора оттам.
Една жена веднъж в Лозенец ми поиска 2 лв за някво лекарство, и я водя аз в аптеката,питам аптекарката,оная бабка казва какво е лекарството, аптекарката я пита "рецепта имате ли?", бабката вика ми не, и ако не бях там да кажа "ми това лекарство щом има рецепта, какво е"...оказа се, че е някакво сънотворно силно...сигурно жената щеше да си е купила. Дават ги,що не,оборот да има. Е после ме прокле жената....преебах я да не се надруса.
Даже и на тези,които свирят не давам вече...
Аз едно време като ми се ходеше някъде и нямах пари, пътувах на стоп...сега и стопаджия не бих качила...
Хората полудяват и никой не е застрахован от това...и по-добре да пропусна един наистина нуждаещ се, отколкото да дам на няколко фалшиви.

Тея по централна гара са ясни и им се връзват често, защото минават много хора оттам.
Една жена веднъж в Лозенец ми поиска 2 лв за някво лекарство, и я водя аз в аптеката,питам аптекарката,оная бабка казва какво е лекарството, аптекарката я пита "рецепта имате ли?", бабката вика ми не, и ако не бях там да кажа "ми това лекарство щом има рецепта, какво е"...оказа се, че е някакво сънотворно силно...сигурно жената щеше да си е купила. Дават ги,що не,оборот да има. Е после ме прокле жената....преебах я да не се надруса.
Даже и на тези,които свирят не давам вече...
Аз едно време като ми се ходеше някъде и нямах пари, пътувах на стоп...сега и стопаджия не бих качила...
Хората полудяват и никой не е застрахован от това...и по-добре да пропусна един наистина нуждаещ се, отколкото да дам на няколко фалшиви.

Много като тебе вече плакаха ...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Този на ВМА е Коста наркомана от квартала, освен да има и други, но който е от Хиподрума си го знае. Никви пари, той сега с това се хвали, вика измислих нов метод и работи от 1г.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Бай Митьо написа:Този на ВМА е Коста наркомана от квартала, освен да има и други, но който е от Хиподрума си го знае. Никви пари, той сега с това се хвали, вика измислих нов метод и работи от 1г.
Предполагам говориш за тоя с бензина, щото другия,дето мие стъкла, веднъж си позволи да ми отвори вратата и вече не смее, а тоя Коста наркомана, ако посмее, ще стане Коста 'бездаискаприбитиясносачаподпреднатамиседалка' наркоман и няма да се върти повече

пс.Тва с носача май беше за друга тема...

Много като тебе вече плакаха ...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Бай Митьо написа:Този на ВМА е Коста наркомана от квартала, освен да има и други, но който е от Хиподрума си го знае. Никви пари, той сега с това се хвали, вика измислих нов метод и работи от 1г.
Кажи верно!

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
На мен един ми вика брато дай някой лев да си купя водка, че от тоя спирт си ебало майката...... и му 3лв на стотиники защото ми хареса, че не се опита да лъже 

Последна промяна Жоро 320и на 16 Яну 2011, 15:34, променена общо 1 път
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Yanko Petrov написа:Тука па в Атина на центъра ПРЕД ПАРЛАМЕНТА седи един българин в инвалидна количка и проси, като му свърши "работното време" паркира количката, става и си тръгва... Един приятел е ходил в тях и каза, че е рядко срещан лукснапаст.....
Кажи сега не сме ли напаст

В зората на демокрацията, когато китайските часовници не бяха толкова масови в Бг, ми дойде един пичага в кафенето, добре облечен. Иска ми 70 лв., че му се строшила колата и не му стигали да плати на майстора и неможел да се прибере в София. Реших да дам, на всеки се случва да закъса. Външно изглеждаше като тогавашните бизнесмени. С дебел ланец, анцунг, кафяво кожено яке и яко гел на леко дългата му къдрава коса

В залог ми остави часовника си, който уж беше много скъп с уговорката, че следващата седмица щял пак да идва до Пловдив и ще ми върне парите. На мене ми беше все тая, нали си имам скъп суоч

Имах приятел часовникар, та реших да му се похваля...резултата беше, че бях дал 70 лв. за часовник който струваше 3 лв.

47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4