Винетките за 2011 г. с вписан рег.номер на автомобила!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Винетките за 2011 г. с вписан рег.номер на автомобила!

Мнение от vicho » 07 Дек 2010, 0:28

тази година не си закупих годишна винетка, защото ме дразнят пътищата, а и до сега съм на печалба с 67-55=12лв (25лв месечна за морето, 10лв + 10лв + 10лв седмични), които ще хвръкнат 100%, че ще падне сняг тия дни и ще ходим да се пързаляме :mhihi:

тая година ще си взема годишна, ама пак ме дразнят скапаняците! бе п**** им лелина на всички в пътното
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2010, 11:00

110 милиона са влезли в пътната агенция за тая година...аз нещо не виждам да са изникнали по-убави пътища...
Освен това няма никаква файда от електронните винетки,как ще се разпостраняват и как така ще се откажат да се земат такива суми само от разпостранението...

Всичко е далавера,и защо,питам аз,като имам 2 коли да не си слагам от едната на другата кола винетката,нали няма да пътувам едновременно с 2 те коли по магистралите и прекрасните ни извън градски пътища..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2010, 12:11

Изображение
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Дек 2010, 13:26

Е.Димитров написа:110 милиона са влезли в пътната агенция за тая година...аз нещо не виждам да са изникнали по-убави пътища...

Защо се правиш на луд? Само магистрала Лuлин струва 400 милиона! Специално софиянци не виждам причина да мрънкате. Всеки месец или през 2 месеца гърмят Новините кой нов булевард ви открили. За разлика от другите градове в София се наливат неограничено количество пари. Там не зам на кой дават отчет.

Иначе пътища без поне две-три големички дупки няма в страна със студен климат! Изминалата зима беше доста студена и снежна. Приятел в Канада ми беше пратил снимки на дупки по канадските пътища. При първия сух ден след снеговалежите дупките са запълнени, но говорим за град с бuджет поне 12 пъти над дори софийския! Във Великобритания - конкретно Бирмингам също имах възможност да видя какви дупки по 7-8 см. дълбоки и 50 см. широки имаше през февруари 2010г.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 07 Дек 2010, 13:30

Човек... автомагистрала Люлин не я правят за Софиянци повярвай ми... :)
Тя помага на "истинските" софиянци да си ходят по родните места събота и неделя...

Ако прочетеш че са оправили Цариградско, Борис, България и т.н. .. това вече е за Софиянци... а моста към Летището го оправиха, защото не може да посрещаме чуждестранни гости и целия мост да е в дупки.. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 07 Дек 2010, 13:32

Само дето тия зад океана, като дойдоха тука и видяха как правим пътищата се плеснаха по челото от изумление ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Дек 2010, 13:41

Демирев написа:
Е.Димитров написа:110 милиона са влезли в пътната агенция за тая година...аз нещо не виждам да са изникнали по-убави пътища...

Защо се правиш на луд? Само магистрала Лuлин струва 400 милиона! Специално софиянци не виждам причина да мрънкате. Всеки месец или през 2 месеца гърмят Новините кой нов булевард ви открили. За разлика от другите градове в София се наливат неограничено количество пари. Там не зам на кой дават отчет.

Иначе пътища без поне две-три големички дупки няма в страна със студен климат! Изминалата зима беше доста студена и снежна. Приятел в Канада ми беше пратил снимки на дупки по канадските пътища. При първия сух ден след снеговалежите дупките са запълнени, но говорим за град с бuджет поне 12 пъти над дори софийския! Във Великобритания - конкретно Бирмингам също имах възможност да видя какви дупки по 7-8 см. дълбоки и 50 см. широки имаше през февруари 2010г.

А ти що се правиш на луд,автомагистрала люлин с какви пари се прави-жокер-близо е до австрия и кой знае защо още дават некакви пари...
Автомагистрала тракия е със същите средства-еврофондове и тн.
Освен това софия беше супер неизмислено това,че за да отидеш от да кажем варна до сърбия ,трябва да минеш през софия,целият трафик минава през едно,до преди година,2 лентово платно,и пак се строи с евро пари....
Остава въпроса отново за 191 милиона лева...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 07 Дек 2010, 14:06

:OT: Навсякъде е една и съща х..ня. Например в Ямбол преди година и нещо асфалтираха част от малките паважни улици в един квартал, а по-късно в същия квартал премахнаха асфалта по най-главните му улици и го оставиха на паваж :dummy: Ето къде отиват 191 млн. - в правене на пълни глупости!

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 07 Дек 2010, 14:10

Като гледам , как реагирате май май всички сте си ги местили от кола на кола :mhihi:
Всяка година си взимам годишна и не го мисля повече , не да тръгна на някъде и на половината път да се сетя , че нямам винетка и да треперя до следващата бензиностанция или другия варянт полицая даме подсети , че я няма :mhihi: .
Като цяло идеята е тъпа с това писане с химикал , както каза колегата с електронни винетки ще е в пъти по-добре ;)
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 07 Дек 2010, 14:22

E много ясно, че си я местех, позлвах от служебната кола :mhihi: И пак ще го правя, държавата те е*бе всеки ден(няма да споменавам конкретни примери, всеки здраво мислещ човек е наясно, пък на малоумните им е все едно :mhihi: ), що аз да не и го слагам чат-пат :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2010, 14:44

Giorceto написа:... а моста към Летището го оправиха, защото не може да посрещаме чуждестранни гости и целия мост да е в дупки.. :)

Те па така го опрайха,че се не видя :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 07 Дек 2010, 15:35

bum_bum написа:
Giorceto написа:... а моста към Летището го оправиха, защото не може да посрещаме чуждестранни гости и целия мост да е в дупки.. :)

Те па така го опрайха,че се не видя :mhihi:

Е кво му е, поне за момента е ок.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 07 Дек 2010, 15:49

Както казват колегите - целофан и маркер. Нали целата е да плащам като ползвам пътя, е к'во ги боли х** дали ще съм с една или друга кола, не стига, че септември си купих годишна винетка, която от 1-ви януари е невалидна...

Абе, целофан и маркер, олио да ги попари!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 07 Дек 2010, 15:56

Абе нали са до 31 Януари винетките, как така 1ви Януари :shock:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Дек 2010, 16:00

Бяха,от тая година са до края на годината. Един месец глоба :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата