Отрова
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: Отрова
todor kerin написа:Hito написа:Колега в една друга тема колегите събираха пари за да спасят едно коте , а ти ся искаш да ги мориш.......
п.п. Ей ти на темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 4&t=224745
Имам 4-ри котки в къщи и 2 кучетаОбичам животни,НО незнам на кой човек ще му издържът нервите 10-тина котки по цял ден да му се разхождат върху колата
Опитах да ги хвана и да ги закарам някъде ,но не става,агресивни са и драскат,така,че тва е единствения вариант.
Това ще са някои мини тигри !
Хвърли две- три пиратки ...
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Абе на вас шега ви се вижда,но и аз страдам от котките на една луда от блока.Проблема не е че колата е цялата в "спатийки",а че при слизане или качване се запират с ноктите и по задния ляв панел имам 10-ина деруги от тях.
ПС Все пак си мисля че не е решение като изтровиш животинките.Нали не си мислиш че осъзнават какво правят
ПС Все пак си мисля че не е решение като изтровиш животинките.Нали не си мислиш че осъзнават какво правят

- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
С валериана ще ги приспиш... завинаги.
И аз като колегите съм на мнение, че не е добре да ги убиваш. И те душа носят.
И аз като колегите съм на мнение, че не е добре да ги убиваш. И те душа носят.
Насъскай си твоите 4 с/у тях
И аз имах подобен проблем даже и тема тука пусках и в крайна сметка така си разреших проблема 

- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
"Хвърли 2-3 пиратки"
"За по-ефикасно я изпробвай върху себе си"
"Изпий го ти валериана,мани мачоците"
Въпроса ми не е кво да направя,ако вниквате в него
Котките са улични.Храни ги една баба от коперацията и ги събира при колата ми,защото е на сушина.Решението не е хуманно,естествено,че животните не го правят нарочно,но го правят.Едно улично куче,ухапало човек
Да не би да разбира ,че не е правилно да хапе човек?Не,но го е направило.И какво следва според вас... В цял свят уличните животни се кастрират,за да се намали популацията им и да се избегнат всичките проблеми ,които създават.Да не говорим,че масово се приспиват за винаги,каквото е и моето намерение.Възможността да пренасят зарази и болети е огромна,а двора е пълен с тарелки с недоизядена храна и боклуци от котките.Ами ,ако утре одраскат и дете например,кво става?Представете си,че е вашето.Може би бихте купили отрова и ,ще я изпиете вие,по логиката на колежката
На дали... Нямам намерение да се карам с никой и не търся съвет какво да правя
Питам за нещо конкретно.
Въпроса ми не е кво да направя,ако вниквате в него

Котките са улични.Храни ги една баба от коперацията и ги събира при колата ми,защото е на сушина.Решението не е хуманно,естествено,че животните не го правят нарочно,но го правят.Едно улично куче,ухапало човек

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
"Насъскай си твоите 4 с/у тях
И аз имах подобен проблем даже и тема тука пусках и в крайна сметка така си разреших проблема "
А ако неговите вземат пленници?
Ако вземеш се жегнеш от думите на колегите-природозащитници и искаш да решиш проблема по по-нормален начин, пробвай да звънеш на Екоравновесие (общинско предприятие) - 931-4164 и 931-4160. Кажи, че имаш малки деца, че се притесняваш от болести, паразити и т.н. Да ти дадат инфо или да дойдат ги приберат...

А ако неговите вземат пленници?

Ако вземеш се жегнеш от думите на колегите-природозащитници и искаш да решиш проблема по по-нормален начин, пробвай да звънеш на Екоравновесие (общинско предприятие) - 931-4164 и 931-4160. Кажи, че имаш малки деца, че се притесняваш от болести, паразити и т.н. Да ти дадат инфо или да дойдат ги приберат...
Без страх, без спирачка!
- trance4life
- Потребител
-

Как може да убеш котетата заради няква си боя???

Единият начин е да хвърляш храната на място където да се събират,демек далеч от колата!
Ако бяхме свястна държава сега щяха да те следят от защита на животните!!!

:)
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
todor kerin написа:"Хвърли 2-3 пиратки"
Въпроса ми не е кво да направя,ако вниквате в него![]()
Котките са улични.Храни ги една баба от коперацията и ги събира при колата ми,защото е на сушина.Решението не е хуманно,естествено,че животните не го правят нарочно,но го правят.Едно улично куче,ухапало човекДа не би да разбира ,че не е правилно да хапе човек?Не,но го е направило.И какво следва според вас... В цял свят уличните животни се кастрират,за да се намали популацията им и да се избегнат всичките проблеми ,които създават.Да не говорим,че масово се приспиват за винаги,каквото е и моето намерение.Възможността да пренасят зарази и болети е огромна,а двора е пълен с тарелки с недоизядена храна и боклуци от котките.Ами ,ако утре одраскат и дете например,кво става?Представете си,че е вашето.Може би бихте купили отрова и ,ще я изпиете вие,по логиката на колежката
На дали... Нямам намерение да се карам с никой и не търся съвет какво да правя
Питам за нещо конкретно.
Цялата тема е толкова жалка че не е истина, ти като си толкова загрижен за децата, досети ли се че там където ще слагаш отровата играят такива?
Говори с жената да не ги храни при колата а на друго място и проблема ще ти е решен, ама нали сме си много хитри що пък да не ги отровим...
- todor kerin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: С 45-ти номер
Петре,мисля ,че помолих,който не може да даде отговор по въпроса,да не пише излишно.И да знаеш,че не е много хубаво да квалифицираш хората без да ги познаваш.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
todor kerin написа:Петре,мисля ,че помолих,който не може да даде отговор по въпроса,да не пише излишно.И да знаеш,че не е много хубаво да квалифицираш хората без да ги познаваш.
Добре де човек... момчето ти даде съвет да се разбереш с бабата да ги храни другаде, защо аджеба си си навил на главата да ги трепеш? Няма ли да ти тежат на съвестта после? Хубаво си помисли преди да направиш грешката щото после ще ти тежи сигурен съм! И ще ги сънуваш бате, и няма да имаш здрав сън. Звучи ти невъзможно нали... да ама изобщо не е невъзможно!
Давам ти съвет като човек, не се заяждам с теб! А и какво толкова, ми и аз го имам тоя проблем да, ама айде сега да изтрепеме и мечките че като отидеме с децата на планина може да ни срещне, айде и кучетата да убиеме че може да ни охапят децата... еййй ами с рибата кво ше прайме като отидеме на реката, м? Ами гаргите? Знаеш ли как се спускат и кви нокти имат? Цялата ми идея е че не си им дал ти живота, за да им го отнемаш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Пит, едва ли ще постигнеш нещо, културата не се набива с думи
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И койта е цялата в лапички и драскотинки ама т'ва е положението.. 
Слгай си я в гараж!

Слгай си я в гараж!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Пит, едва ли ще постигнеш нещо, културата не се набива с думи
Знам, но все пак съм длъжен да опитам, щото утре като ги натрови, ще си умрат... а това са животинки все пак.
Дано все пак се замисли на това далище спи спокойно после... ако не друго то поне заради тва да не ги трепе...
Брей прави ми впечатление, че много природозащитници има напоследък.(и аз съм такъв щот карам на ГАЗ
, не от икономия
) Тази баба е за глоба за дето ги храни. Поговори с нея да спре. А уличните животни трябва да се умъртвяват, но от общината и държавата(ама пък те нехаят).
И по моята кола се катерят постоянно, но не бих тръгнал да ги убивам, но пък не съдя и колегата за това което е решил.
И да не ме разберете погрешно не мразя животните. Обичам ги, особено котки, но това нашето е трагедия просто.

И по моята кола се катерят постоянно, но не бих тръгнал да ги убивам, но пък не съдя и колегата за това което е решил.
И да не ме разберете погрешно не мразя животните. Обичам ги, особено котки, но това нашето е трагедия просто.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
Пилев написа:Брей прави ми впечатление, че много природозащитници има напоследък.(и аз съм такъв щот карам на ГАЗ, не от икономия
) Тази баба е за глоба за дето ги храни. Поговори с нея да спре. А уличните животни трябва да се умъртвяват, но от общината и държавата(ама пък те нехаят).
Ето го още един... трябвало да се умъртвяват... абе почвам да се изнервям и ще питам вие КВИ СТЕ БЕ?! Егати откачения народ... след тая ти реплика ми говори че обичаш животните... аре е такива като тебе да ги умъртвяваме щото просто ей така видиш ли ни дрязнят бе....
ае спирам да се занимавам че ако продължа ше отнеса некое наказание за спам във форума
извинявам се на модовете ама тия двамцата ме изкараха извън кожата ми