Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой от двата телефона си заслужава повече!

Samsung I900 Omnia
6
12%
HTC Touch Diamond
46
88%

Общо гласове : 52
младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Re: Избор на телефон, помогнете! Samsung vs HTC

Мнение от swh_bmw » 29 Сеп 2010, 13:59

Здравейте,
аз не разбрах какъв е проблема с батерията на HTC и колко повече ще кара на Samsung'а.
Колега другия въпрос е за какво искаш да си купиш smartphone, ако е само заради GPS то едно китайско у-во за около 100 лв ще ти върши перфектна работа.
С останалите пари може да си купиш някакъв телефон на който батерията да му държи и по седмица.
Поздрави

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 29 Сеп 2010, 15:19

Колега не е заради GPS-а, но искам да си има всичко телефона, а и тези китайски техники не ми вдъхват много доверие! Отделил съм около 500кинта за телефон и затова искам да си взема такъв, който да има Wi-fi, GPS до тези пари има доста телефончета с тези екстри, но аз лично съм се спрял на Omnia-та и Diamond-а и сега гледам още някое HTC!
Затова търся мнение от хора който са запознати с телефоните, защото едно е аз да ги гледам по нета на ревюта, друго е човек, който е работил с такъв телефон да си даде мнението! ;)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 29 Сеп 2010, 17:32

В бюджет от 500лв горе-долу се вмества HTC Wildfire Той предлага почти всичко което притежава един съвременнен smartphone.

HTC Diamond и Samsung Omnia 900i са били отлични апарати но преди повече от 2 години. Сега са безкрайно остарели вече.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 29 Сеп 2010, 18:20

martoto написа:В бюджет от 500лв горе-долу се вмества HTC Wildfire Той предлага почти всичко което притежава един съвременнен smartphone.

HTC Diamond и Samsung Omnia 900i са били отлични апарати но преди повече от 2 години. Сега са безкрайно остарели вече.

Wildfire е нов модел, но неговия най-голям "-" е малката резолюция на дисплея (само 240:320 за 3.2")! Пикселите се виждат без да се напрягаш, което за мен си е доста голям недостатък! Diamond-а макар и стар модел има разделителна 480:640 за 2.8" дисплей! По-всички тестове го дават като недостатък за Wildfire, но искам да го погледна на живо дали много си личи и тогава ще преценя! Аз не гледам да е нов модела просто да има всичко за един смартфон! :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 29 Сеп 2010, 18:23

Взимай едно Hero или самсунг galaxy i7500 и си в играта.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: служебни кошници

Мнение от hoolie » 30 Сеп 2010, 1:12

аз съм ползвал такава омния с 16 гб вградена памет, много здрав и хубав телефон, лесно се слага навигация и може да си сложиш няколко програми за нея, лесно хваща и сигнал от спътник, wifi-то също е много добро и развива добра скорост, само единствения недостатък е че като се ъпдейтва операционната система телефона може да умре. Аз докато ползвах моя не бяха открили дали може да се съживи пак, ама тва беше преди 1-2 години, сега и за тва вече може да има лек.
ПП за 500 лева може да си вземеш един iPhone 3g което също е много добра оферта.
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 30 Сеп 2010, 11:20

Ползвам НТС-Д2 и съм много доволен. омния не съм пипал. както каза колегата и ейфона е вариант. адски интуитивен за работа!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tonyy7 » 30 Сеп 2010, 12:33

Смятам, че HTC - то е по-добрия избор. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 30 Сеп 2010, 12:59

Колеги след всичко изчетено и равносметка от мненията на познати и вашите мнения стигнат до извода, че HTC-то е по-удачния вариянт! Основен "+" за HTC е че предлагат постоянна подръжка на софтуер и т.н. докато при Самсунг това го няма! :dunno:
Вчера поработих с HTC HD2 един почнат си го купи наскоро и мога да кажа, че е уникален телефон. Работи много бързо, дисплея е супер, работи с Wi-fi и GPS перфектнно! Вече съм решил, че ще взимам HTC, но 2-то вариянта са:
1. Чисто нов HTC Diamond, Hero или Wildfire!
2. Втора употреба HTC HD или HD2! (след вчерашния тест на HD2 клоня много към избор 2 :oops: )
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 30 Сеп 2010, 13:01

Херото е добро, 2-рата употреба си е нож с 2 остриета при телефоните, то при сичко е така де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Сеп 2010, 13:11

2 ръка по-добре не си взимай, че ще ревеш после.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 30 Сеп 2010, 13:36

bum_bum написа:2 ръка по-добре не си взимай, че ще ревеш после.

Знам че си е риск, но ако изкочи добра оферта може да е погледна, но задължително ще искам гаранция да има телефона! Иначе какво може толкова да му има, ако е ползват няколко месеца?
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 320i M50B20
Мечтае да кара: колелото с 200

Мнение от Bum Bumer » 30 Сеп 2010, 13:40

Здравейте на всички, по горе един колега спомена за iPhone 3G, и аз също ще подкрепя неговия съвет. Колега можеш за този бюджет дори да се здобиеш със iPhone 3G`S което е в пъти по добро от Samsunga i HTC то поне за мен, направо фърка фърка 3G`S-а, има го с 8 и 16ГБ, аз лично несъм ползвал нито този Samsung нито HTC то, но имам приатели които имат и единия и други които имат другия, просто поне за мен не могат да се допрат до ябълката все още, и по качество и по издръжливост и по здравина, по дисплей по резолюция по финното управление на изцяло тъч скрийн дисплея а да не говорим по приложения и дизайн. Аз в момента съм със iPhone 2G 8GB, взех си го когато му беше презентацията месец 2 след това(преди около 3 години и половина) и съм исключително доволен и задоволен от всякакви екстри приложения и шъшканий, сега мисля ако имам възможност да го сменя със последния модел 4-ката който е направо чудовищен, от към лицевата и от към задната страна е изцяло от стъкло :kuku: просто луда работа, така че колега за тези пари които си отделил можеш преспокойно да погледнеш и един iPhone 3G`S Дано съм бил полезен и в крайна сметка вземи това което ти харесва на теб, успех :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 30 Сеп 2010, 13:44

И гледай гаранцията да е от познатите магазини, знаеш кои са. Не някоя нечувана ... погледни дали не е удрян, разгледай го добре, защото в такъв случай гаранцията отпада. Махни и батерията и виж отдолу под нея платката ще си личи ако е мокрен. За няколко месеца може и нищо да му няма, ама може и да са му сбозили софта и тъч преебан и какво ли още не. Може примерно блутут-а, уай-фай-а, гпс рисивъра да не бачкат, което ти не можеш да му провериш всяка една функция на момента дали бачка. Ако се замислиш много са нещата. Сравни имей-а на телефона с този на гаранцията също, и виж гаранцията дали има печат, дата, подпис, че по-незапознатите пропускат тези малки подробности. Някой търгаши ти я дават празна и ти казват ти си я пишеш, когато искаш ама няма как да стане щото печати работи и така. Във веригата от която е закупен се вижда кога е изписан телефона. Това е за което се сещам, ако все пак се навиеш да взимаш 2-ра ръка е хубаво да ги имаш напредвид тези неща.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 30 Сеп 2010, 14:01

jordanov написа:И гледай гаранцията да е от познатите магазини, знаеш кои са. Не някоя нечувана ... погледни дали не е удрян, разгледай го добре, защото в такъв случай гаранцията отпада. Махни и батерията и виж отдолу под нея платката ще си личи ако е мокрен. За няколко месеца може и нищо да му няма, ама може и да са му сбозили софта и тъч преебан и какво ли още не. Може примерно блутут-а, уай-фай-а, гпс рисивъра да не бачкат, което ти не можеш да му провериш всяка една функция на момента дали бачка. Ако се замислиш много са нещата. Сравни имей-а на телефона с този на гаранцията също, и виж гаранцията дали има печат, дата, подпис, че по-незапознатите пропускат тези малки подробности. Някой търгаши ти я дават празна и ти казват ти си я пишеш, когато искаш ама няма как да стане щото печати работи и така. Във веригата от която е закупен се вижда кога е изписан телефона. Това е за което се сещам, ако все пак се навиеш да взимаш 2-ра ръка е хубаво да ги имаш напредвид тези неща.

За гаранцията съм запознат с нещата, защото в Бг работих 2год. в магазин за компютри! Иначе е ясно, че ще го огледам добре до колкото е възможно де! Просто мисля, че HD или HD2 си заслужават, а и в тази криза в Бг искачат добри оферти!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата