Месечен доход
Модератор: Общи модератори
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Re: Месечен доход
dimithur написа:Всъщност отдавна се каня да пусна подобна тема, ма ми се струва, че пак ще започнат много хора да си измислят глупости и накрая нема да е реален резултата.
Аз затова съм скептичен към нея.
И би било по уместно да се казва годишен доход. Не всеки взима пари точно на месец. И не за всеки доход е да получиш хартия или да ти напълнят картата в края на месеца.
То затова има нещо дето му викат Balance sheet на него пише какво имаш като придобивки и собственост какво имаш като задължения и кредити и сметки, какво имаш като приход и какво като разход. Това за мен е по правилната оценка за състоянието на определен индивид.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:
Аз затова съм скептичен към нея.
И би било по уместно да се казва годишен доход. Не всеки взима пари точно на месец. И не за всеки доход е да получиш хартия или да ти напълнят картата в края на месеца.
То затова има нещо дето му викат Balance sheet на него пише какво имаш като придобивки и собственост какво имаш като задължения и кредити и сметки, какво имаш като приход и какво като разход. Това за мен е по правилната оценка за състоянието на определен индивид.
Те в белите държави могат да имат такива неща, ама тука като викнат бай Пешо да налепи плочките в некоя баня, дали ще седне след това да си води такъв баланс шийт

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Мен ми е интересно тези четиримата(към момента), които са гласували с над 5к какво работят. Не се заяждам, не съм и данъчен
. Просто ми е интересно 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Абе като за студент мисля че го раздавам добре, щом за ся сме без мама и тати .... евеентууууууууууууууаааааално ... ако закъсаме някой месец за тока/квартирата се обаждаме, ама иначе я даяним ... и все пак 600 лв за обикновен студент си е бая астрономическа сума
Айде ся аз да попитам, колко трябва да е месечният доход за поддръжката на E36 мИСка

Айде ся аз да попитам, колко трябва да е месечният доход за поддръжката на E36 мИСка

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Ами аз като работя във фирма, в която работата е сезонна ? Има моменти, в които взимам 500лв на месец, има и моменти, в които взимам 800лв на месец 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз па без адвокат не отговарям..... 

50-70-100 лева, но няма да гласувам. Ученик все още, нямам право на работа даже. Както и да е.
Не ми е интересно кой-колко взима, на мен, а повече ми е интересно какво работят някой хора. Димитър, нещо с компютри?
Не ми е интересно кой-колко взима, на мен, а повече ми е интересно какво работят някой хора. Димитър, нещо с компютри?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Богати ора има у форума,май обаче са богати само пред компютъра 

Е.Димитров написа:Богати ора има у форума,май обаче са богати само пред компютъра
Има , има, ма не си признават без адвокат как се изкарват толкова пари и ние да се присламчим към далаверата

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
452лв някой път стига и и до 455лв месечно, а колежката на същата длъжност като мен 1650 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

650 лв за 9 10 работни дни. Иначе съм студент и няма как да работя по повече засега.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
мисля довечера дохода ми да се повиши с 4 500 000 лв.
пуснал съм един фиш та ще видим 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
spower написа:452лв някой път стига и и до 455лв месечно, а колежката на същата длъжност като мен 1650
Резни й гръзмуля и ще почнеш да взимаш 2102лв месечно.

Така като гледам повечето се въртим около 1000лв без баровците де

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
За сега 76% от хората взимат по-малко от 1600 лева, скоро нема да ги догоним нито Холандия, нито Словения ...
По-заможните явно се скътават или няма такива ...
Е. Димитров, не виждам къде видя тея богати хора при жестоките 76 % под 1600. Повече от 50% са под 1000...
Не е на добре работата дееба ...
По-заможните явно се скътават или няма такива ...
Е. Димитров, не виждам къде видя тея богати хора при жестоките 76 % под 1600. Повече от 50% са под 1000...
Не е на добре работата дееба ...