xbox 360 или PS3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Re: xbox 360 или PS3

Мнение от Sivako » 21 Авг 2010, 11:59

Massacre написа:Брат ми има PS3 и посмъртно не би го сменил нито с "X-бот" нито с "Уии" :mhihi: PS3-ката е уникална машина, но определено е за хора с парици, които могат да си позволят да си купуват игрите! Тия геймърчета които нямат парички ръгат "Xбот-а", а ако са от женското съсловие просто обожават да си играят с пръчките на "Уии-я" ;)

Еми аз съм геймърче което няма пари и си ръгам Xbox-a дреме ми
Това звучи като "Тея които нямат пари си карат е36ците или е39ките" Ебати и тъпото определение даваш
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Авг 2010, 22:37

алекс
трабант 601с
разни други возила

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 23 Авг 2010, 1:33

alx написа:http://www.engadget.com/2010/08/19/ps3-modchip-claims-to-finally-allow-backing-up-games-without-inv/

Едва ли, тая конзола е толкова малоумна, че никой дори не иска да я хакне :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d
Мечтае да кара: M

Мнение от fenixsz » 23 Авг 2010, 8:22

Както каза колега по-рано.

PS3-ката има повече потенциал, но в много сравнение губи на графика, тъй като разработчиците по-трудно се възползват от качествата и. Вероятно потенциалът на PS3 ще се види с GT5! Там ще има възможност за игра на 1920х1080 с 2xAA и 60fps-a :), както и възможност за игра на 3D, което щяло да бъде най-голямата мания и т.н.

Аз мисля само поради GT5 да си взема PS3...
DriveCalc.com/bg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i M Пакет, е39
Мечтае да кара: е39 - сбъдната

Мнение от Lattri » 23 Авг 2010, 12:40

Sivako написа:
Lattri написа:скоро излиза Gran Turismo 5 (най реалния драйвинг симулатор), който е PS3 exclusive, демек дори да си земеш Xbox 360 тази невероятна игра няма да може да я играеш. Поздрави

http://www.youtube.com/watch?v=eUOfxGkDvXA Това е сравнение с Forza motorsport 3 а скоро излиза Forza 4 Така че гранд туризмо пак си остава 2ри :mhihi:

Не е така колега. Форзата е добра и до някаква степен може да се води конкурент на ГТ 5 и то откъм графики, но откъм управление, поведение на колите и реализъм, ГТ 5 смазва Форза 4.
fenixsz написа:Както каза колега по-рано.

PS3-ката има повече потенциал, но в много сравнение губи на графика, тъй като разработчиците по-трудно се възползват от качествата и. Вероятно потенциалът на PS3 ще се види с GT5! Там ще има възможност за игра на 1920х1080 с 2xAA и 60fps-a :), както и възможност за игра на 3D, което щяло да бъде най-голямата мания и т.н.

Аз мисля само поради GT5 да си взема PS3...

Принципно каквато графика извади Хбох такава вади и ПС3. Разбирасе ПС3 е по труден за програмиране и отнема повече време да се постигне същия ефект като при Хбох, но сравнени двете пак казвам графиката е 1 към 1. Има игри само за ПС3, на които графиката е доста по добра от тази на Хбох по простата причина, че Блу Рей дисковете са с много по голям капацитет и позволяват записа на много по големи файлове, които от своя страна предлагат по детайлна и по добре изглеждаща игра. Само един пример давам Uncharted 2 ( за тези, които са я изиграли знаят за какво става въпрос), носител на куп награди, единствено и само за ПС3, уникално заглавие, на което може да се наслади само собственик на ПС3.
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Авг 2010, 20:13

Я да не пускам сега нова тема да питам направо тук.
Мисля да си взема една 360-ка втора ръка, но някои неща не са ми ясни. Значи искам да взема хакнато, щото пари за игри не ми се дават.

Обаче - да кажем пусна някоя игра и играта иска ъпдейт -> възможно ли е изобщо да иска ъпдейт, ако е хакната конзолата и не е вързана за нета и какво става ако не я ъпдейтна, ще мога ли пак да я играя или трябва задължително да се ъпдейтне за да се играе.

После - ако й вържа нет, колкото да се ъпдейтне има ли опастност от БАН или тва се случва само при онлайн играене? Въобще кога е възможно да се получи БАН?

След като е хакната конзолата как се играят самите игри - в смисъл сваля се играта записва се на диск и се играе? Може ли да се играят игри, копирани директно на харда на конзолата? Може ли да се играят игри, копирани на външен USB хард, вързан за USB порта на конзолата?

Кои конзоли са RROD free да го кажа, някъде бях чул че произведените след еди коя си година се държат по-добре и има много по-малка вероятност за RROD?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от RaDzZ » 30 Авг 2010, 17:48

Няма Xbox360 който да не е застрашен от RROD :)
Даже и най новите слимарки имат този проблем :mhihi:

За мен пс3 е вариант-а :)
Може да се дават повече пари за игри, но поне знаеш че това нещо ще ти работи
поне още 5-6 години.
Не виждам смисъл да дадеш 400-500лв за нещо което има вероятност да изпуши! :kuku:
Който не е разбрал за какво говоря - говоря за XBOX-а :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 15 Сеп 2010, 21:23

Здравейте,

"Слимарките" нямат този проблем. Те приличат повече на Intel процесорите. Като температурата се покачи, изключват и те съветват да я занесеш да я почистят.
Това нещо може всеки да си го направи на своята конзола ....

аз съм от тези нямат луди пари и си има кашон.

Също така вече има хак за ПС3. На всякъде в нета го им, USB с един процесор. Цената на различните места е различна от 80-130$. Хака използва алгоритъм за вкарване на играта в сержизен режим. Цената на хака ще падне много, елементите да си направиш същата "флака" са 15 лева. Най хубавото на този хак е че не ти правят нищо на конзолата и си имаш гаранция.
Проблеми:
- ако сменят начина на влизане в сержизен режим, флашката ти е безполезна.
- 100% ще банват.

И независимо, че сони спечелиха делото стрещу техния хакер, хак пак ще има. Очаква се схемите на хака да се разпространят в интернет.
http://www.ps3-hacks.com/2010/09/02/son ... sony-wins/

Поздрави,
Сашо

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 15 Сеп 2010, 22:43

Хака може да е прескочил 3.42 ама ще видим. Конзолата на Сони все пак е най-пазената конзола,Сони в никой случай няма да се дадат така лесно. Това че ще банват е нормално. То оставаше конзолата да е хакната че и с безплатното мулти - мда :mhihi: По принцип преди бях фен повече на бокса. Имал съм всичките конзоли на Сони освен 3ката,но комшията има та... 2 бокса съм сменил,бих си взел и 3ти. Има някои неща на 3ката които ме спират да я взема. Първото най голямо за мен е че разчита само на блърове и няма реален AntiAliasing. Ексклузивите изглеждат страхотно,както на всяка конзола са така де,но мултиплатформените заглавия са си доста зле. За най прясна справка,Мафия 2 няма трева в ПС3 версията... Освен това пада им не е променян дизайна от 96та година :kuku: А аз веднъж щом съм хващал пада на бокса който е уникален,друг ръцете ми отказват да хванат. В случая с хакването,дали ще имате флашнат бокс и ви баннат или имате юзбто на ПС3 и ви баннат се същата работа,ако не сте за екслузивите. Според мен най-добре флашнат бокс и чиста 3ка или един флашнат бокс и един чист,са най-добрите варианти :yes: Не всяка излязла игра си заслужава все пак. Излиза нещо,пробваш пиратка,ако те харесва си взимаш ориг :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Мнение от xela » 16 Сеп 2010, 0:04

Здравейте,

Ето още информация по темата PS3 - hack:
http://forum.arenabg.com/index.php?/top ... d0%b0-ps3/

Сашо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 22 Сеп 2010, 11:20

Имал съм PS1,PS2,а сега имам PS3 вече 3-години и половина и за мен НЯМА ТАКАВА КОНЗОЛА!Х-бокса е конзола която се появи за да има пазарен конкурент Плейстейшъна!Нека не се залъваме,че Х-са може някога да надмине PS3-ката!За графика няма да говоря с един HDMI кабел и подходящ телевизор,и правилните настройки на телевизора!!!!!!!!!!!!!,става невероятна картина БУКВАЛНО!Тия двете изображения които показа колегата са меко казано несериозни!кажи специално за теб ще си направя труда да направя клип с моята PS3-ка и да видиш аз какво вижда,а пък ти сам ще прецениш къде седи Х-бокса спрямо PS3-ката!

Относно колегата за Форза и Гран Турисмо-то няма смисъл да говориш глупости!Като излезне играта съм обеден,че няма да има конкурент мнооого години!

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 22 Сеп 2010, 12:20

Бимбо написа:Имал съм PS1,PS2,а сега имам PS3 вече 3-години и половина и за мен НЯМА ТАКАВА КОНЗОЛА!Х-бокса е конзола която се появи за да има пазарен конкурент Плейстейшъна!Нека не се залъваме,че Х-са може някога да надмине PS3-ката!За графика няма да говоря с един HDMI кабел и подходящ телевизор,и правилните настройки на телевизора!!!!!!!!!!!!!,става невероятна картина БУКВАЛНО!Тия двете изображения които показа колегата са меко казано несериозни!кажи специално за теб ще си направя труда да направя клип с моята PS3-ка и да видиш аз какво вижда,а пък ти сам ще прецениш къде седи Х-бокса спрямо PS3-ката!

Относно колегата за Форза и Гран Турисмо-то няма смисъл да говориш глупости!Като излезне играта съм обеден,че няма да има конкурент мнооого години!

Ми дай една -две снимки от Мафията 2, да видим, може па и да лъжат по форумите знам ли :dunno: Ма според мен графиката си е доста орезана специално в тая игра. Но пък на Xbox-a насича от друга страна , така че според мен правилния избор е добро ПЦ с правилната видео карта :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 22 Сеп 2010, 17:23

Ето http://www.youtube.com/watch?v=qzkIhgp27r8 на сцената с огледалото освен огледалото се загледайте и в плочките. Колега Бимбо,те тия дето правят сравненията се занимават с игри от много много време,и знаят какво говорят. Cell процесора е твърде сложен и хората нямат време да разработват игрите на 3те/2те платформи едновременно че и да ги оптимизират за тях. Ексклузивите едно на ръка ама мултиплатформените игри,на сони по добре изглеждащи от на бокса няма. Както казах най добре си е да имаш и 2та звяра :mhihi: Разгледай и тази тема http://boardsus.playstation.com/t5/Play ... p/28881512 хората си казват че доста игри им са назрънчени,въпреки големите телевизори. Зависи колко си зяпал по екрана да ги гледаш дали са там :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 21 Дек 2010, 1:53

Та прегледах цялата тема и все пак не можах да разбера, има ли хак за PS3 или не?
На мен ми се иска да си взема конзола която няма да ми струва много пари от към игри.
Това което сам виждал е как работи хбох на LCD и картината е супер, но чувам и добри отзиви за PS3, Hо ме стряска факта че игрите за PS3 започват от 80лв...

Затова ще поставя въпроса по следния начин (понеже не разбирам кви са тея банове, online игри и т.н.) :help:

Мога ли да си свалям игри за PS3 в нета, да си ги качвам на дискове и да си цъкам при положение че нито влизам online да играя нито пък ще ходя да я update-вам...?
Просто ще е вързана към LCD-то ми и ще си играя....а и другото и двете ли конзоли са с безжични jоистици? :)
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 24 Дек 2010, 2:35

:wave:
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата