Правен въпрос за ЧЕЗ
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Re: Правен въпрос за ЧЕЗ
Според мене ако ги ако ги сезираш за нула време ше дойдат да си го преместат.
Huku написа:Според мене ако ги ако ги сезираш за нула време ше дойдат да си го преместат.
Mи да си го местят бе, какво ще ги облъчва само хората

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- mejdupraznika
- Потребител
-
- Кара: 4
bum_bum написа:Как се мести трафопост, поне 12 квадрата и 12 метра висок?

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ще ти го платят, лошото е че техен оценител прави оценките
Но от друга страна можеш и да откажеш плащане и да го местят.... Въпросът е че този трафопост стои там от време и ще се аргументират че са минали Х години и сте мълчали
Адвокат ще ти трябва
Ако си в София мога да те насоча към проверен адвокат

Но от друга страна можеш и да откажеш плащане и да го местят.... Въпросът е че този трафопост стои там от време и ще се аргументират че са минали Х години и сте мълчали

Адвокат ще ти трябва

Ако си в София мога да те насоча към проверен адвокат

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ще събера бумагите и ги почвам. Адвокат имам много дебел в кантората на мустакатия чичко- левскар и още един приятел прокурор 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
dimithur написа:Да, положително се консултирай с адвокат по въпроса, добра сума можеш да ги обръснеш. Ако е високоволтов трафопоста, трябва и вредни да ти плащат, освен наема, щото малко или много облъчва
Колега секи един трафопост има висока и ниска страна демек то затва е трафопост...подхови изключително тактично към случая ако искаш успех, за 1 ден могат да се преместят от твоя двор навън на улицата в едно плсмасово КТП и да го оправдаят като инвестиция за хиляди левове пред държавата....наи-добре потърси връзка с някои от чез и го обсъди

bedrock city racing
///ivanE30 написа:dimithur написа:Да, положително се консултирай с адвокат по въпроса, добра сума можеш да ги обръснеш. Ако е високоволтов трафопоста, трябва и вредни да ти плащат, освен наема, щото малко или много облъчва
Колега секи един трафопост има висока и ниска страна демек то затва е трафопост...подхови изключително тактично към случая ако искаш успех, за 1 ден могат да се преместят от твоя двор навън на улицата в едно плсмасово КТП и да го оправдаят като инвестиция за хиляди левове пред държавата....наи-добре потърси връзка с някои от чез и го обсъди
Да колега, пределно ми е ясна работата на трафопоста, само дето, щом тоя сандък е направен преди половин век там, не се знае точно какви норми са спазвани и какво точно високо напрежение влиза в него (по принцип трябва да е 20кВ, ма знае ли човек

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
предполагам е 6кв или 10 макс....колега стандартите и начините на на използване на ел енергията не са се променили от тогава до днес просто испълнителите и материялите са други като в много случаи старото е по здраво от новото ...а тва с облъчването е загубена кауза 

bedrock city racing
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
да бе,така лесно се мести трафо
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
павката написа:да бе,така лесно се мести трафо
аз и тротил творим чудеса

bub_bum, после пиши кво е станало, че на вилата съседите до нас имат подобен траф в двора.
Si non confectus, non reficiat.
Съгласно Законът за собствеността, собственикът на земята е собственик и на сградите, изградени върху земята му. И ако няма учредени права на строеж или ползване сградата е твоя. Само, че основната ценност е машината, а не сградата (може би).
Интересно ми е как са обслужвали трафа, при положение, че трябва да влизат във вашето място?
Макар, че основното е дали си сигурен, че е изграден в твое място?
Интересно ми е как са обслужвали трафа, при положение, че трябва да влизат във вашето място?
Селото се оказа точно във града
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Тея от ЧЕЗ имат един автобус адвокати,нема е толкова лесно,кат ги напънеш ще искарат трафа на вънка за 1 ден,тогава е момента да го взривиш
та да има авария да ги набуташ поне малко,ако бяхме в Германия щеше да ги осъдиш за много пари тук обикновенния човек е никои.за тва първо подготви тротила после с преговорите 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
paxaH написа:Съгласно Законът за собствеността, собственикът на земята е собственик и на сградите, изградени върху земята му. И ако няма учредени права на строеж или ползване сградата е твоя. Само, че основната ценност е машината, а не сградата (може би).
На ъгъла на двора е и се явява дефакто част от оградата. Гътнали са на времето оградата и са го вградили в нея, като предните му стени са продължение на оградата, а задните са в двора. Вратата от където влизат е от към тротоара. Ако наистина нямат право на строеж за което баба ми и дядо ми не помнят някой да ги е питал изобщо и нещо да са подписвали трафопоста си е 100% в двора.
bum_bum написа:
На ъгъла на двора е и се явява дефакто част от оградата. Гътнали са на времето оградата и са го вградили в нея, като предните му стени са продължение на оградата, а задните са в двора. Вратата от където влизат е от към тротоара. Ако наистина нямат право на строеж за което баба ми и дядо ми не помнят някой да ги е питал изобщо и нещо да са подписвали трафопоста си е 100% в двора.
Иди с адвокат да си търсиш правата, а при наличие на булгаристанщина, приготви си багерче или тротилче.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3