Александър Балкански Цирк Балкански

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Re: Цирк Балкански - Селяк

Мнение от Huku » 27 Мар 2010, 8:58

Zagy написа:Какво стана след това?

Цирк :mhihi:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 27 Мар 2010, 9:04

Имаше ли много хора наоколо? Що не му разглоби очилата?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 27 Мар 2010, 9:14

що не му каза, че няма как да си купиш джип от закрита марка :mhihi:
:yes:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 27 Мар 2010, 10:03

Защо като е такъв гъзар с голям джип е забравил да си купи възпитание като е бил на 7-8 ?

:mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 27 Мар 2010, 10:24

ми аре да си направиме едно минисъборче зад цирка му за да видим какво ще стане,кои е за?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Мар 2010, 10:51

Е.Димитров написа:ми аре да си направиме едно минисъборче зад цирка му за да видим какво ще стане,кои е за?

тва е идея :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 27 Мар 2010, 11:08

Колега , вземи си едно такова :
Изображение

Обикновено такива цървули се укротяват само при вида й :confused:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 27 Мар 2010, 11:09

Тоя и друг път се е изявявал със синчетата му ;) И да си беше купил комбайн, като толкова държи да кара нещо големо, тъкмо ще му личи аграрния произход :mhihi:
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 27 Мар 2010, 11:19

случката е следната... не я написах щото е тъпа но по-тъпото е, че човек от подобен обществен контингент се държи така, държа да подчертая, че не съм си измислил нито една дума!!!

Отидох в зоната до сервиза на мой приятел да оставя ксенон за 2 минути. Входът на сервиза е точно до задния вход на Цирка, като този на цирка е от местещи се огради, туко появил се. Аз не мога да се кача до сервиза, защото колата ми е ниска и се притеснявам, че ще закачи. Виждам пред мен местещи се огради с две табели като тези по завойте на магистралата ..червено бели и някъв пазач, спирам плътно дясно пред едната, та да може да мине кола до мен и гледам пазача. Той не идва. Слизам да огледам дали може да мине кола и в този момент зад мен се появява Рейндж Роувър с надут клаксон и някъв дето ръкомаха и храни. Вдигнах ръце щото ме подразни и казах :
"Добре бе шефе, ся се местя, кво свириш"

Качвам се в колата и виждам в огледалото как джипът ме притиска отзад и онзи слиза. .... Аре почна се ..помислих си и го чакам да ме почва. Дойде тои и аз го попитах какво иска и защо ме е затапил...при което онзи се почна с маика ми с мен с възпитанието ми ... че му струвал не знам си колко наема и аз съм му пречилд а си влезе, че съм бил прост, п.дерастче...... че трябвало да го гледам с уважение щото е работил в държавата, че да се изуча аз...
Аз му отговорих защо съм спрял там, и преповторих думите си в който няма нищо обидно... и, че се държи като пълен селтак и да си затваря устата щото познавам един тон като него с джипове... и съм писал куп лизинги.... а той отвърна, че като съм съберял пари за такъв джип да сум му се обадил...
След поредното любезно обръщение слезнах от колата и го бутнах а онзи взе да ме заплашва че ще ме бие и така...поразправяхме се още малко и аз се прибрах в колата.

нищо ново под небето, но както казах, жалко, че подобни хора ги дават по телевизията и къде ли не бла бла...а те се държат така. Не ме питайте дали не ми идваше да го изтупам...идваше ми но не ми е така природата а и все пак, после ще има " Хулиган с БМВ преби шефа на Цирка" .... тъпо... ама ще си го намери де..някъде ще му стопят лагерите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 27 Мар 2010, 12:13

евала че си се сдържал :bowdown: завиждам ти на нервите
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Мар 2010, 12:29

:shock: ,наистина евала,че си се овладял,при такива простотии от страна на този тъпанар,ама едно разхождане до спешния,си му е задълже на човечеца.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 27 Мар 2010, 13:09

Е.Димитров написа:ми аре да си направиме едно минисъборче зад цирка му за да видим какво ще стане,кои е за?

Къде е цирка,отивам веднага!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 27 Мар 2010, 13:36

Burningparis написа:случката е следната... не я написах щото е тъпа но по-тъпото е, че човек от подобен обществен контингент се държи така, държа да подчертая, че не съм си измислил нито една дума!!!

Отидох в зоната до сервиза на мой приятел да оставя ксенон за 2 минути. Входът на сервиза е точно до задния вход на Цирка, като този на цирка е от местещи се огради, туко появил се. Аз не мога да се кача до сервиза, защото колата ми е ниска и се притеснявам, че ще закачи. Виждам пред мен местещи се огради с две табели като тези по завойте на магистралата ..червено бели и някъв пазач, спирам плътно дясно пред едната, та да може да мине кола до мен и гледам пазача. Той не идва. Слизам да огледам дали може да мине кола и в този момент зад мен се появява Рейндж Роувър с надут клаксон и някъв дето ръкомаха и храни. Вдигнах ръце щото ме подразни и казах :
"Добре бе шефе, ся се местя, кво свириш"

Качвам се в колата и виждам в огледалото как джипът ме притиска отзад и онзи слиза. .... Аре почна се ..помислих си и го чакам да ме почва. Дойде тои и аз го попитах какво иска и защо ме е затапил...при което онзи се почна с маика ми с мен с възпитанието ми ... че му струвал не знам си колко наема и аз съм му пречилд а си влезе, че съм бил прост, п.дерастче...... че трябвало да го гледам с уважение щото е работил в държавата, че да се изуча аз...
Аз му отговорих защо съм спрял там, и преповторих думите си в който няма нищо обидно... и, че се държи като пълен селтак и да си затваря устата щото познавам един тон като него с джипове... и съм писал куп лизинги.... а той отвърна, че като съм съберял пари за такъв джип да сум му се обадил...
След поредното любезно обръщение слезнах от колата и го бутнах а онзи взе да ме заплашва че ще ме бие и така...поразправяхме се още малко и аз се прибрах в колата.

нищо ново под небето, но както казах, жалко, че подобни хора ги дават по телевизията и къде ли не бла бла...а те се държат така. Не ме питайте дали не ми идваше да го изтупам...идваше ми но не ми е така природата а и все пак, после ще има " Хулиган с БМВ преби шефа на Цирка" .... тъпо... ама ще си го намери де..някъде ще му стопят лагерите.

Трябвало е да го набиеш тоя мазен дебелак :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 27 Мар 2010, 13:41

Хубаво си направил че не си му отвинтил главата,че после щеше само главоболия да имаш заради този боклук :winky:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.