Откраднато Е92

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Re: Откраднато Е92

Мнение от Митко Стоянов » 15 Фев 2010, 9:43

Sharo написа:Meне са полицаите из софия ми казват почти всеки път последните 10 дена да внимавам, че много градяли в момента Х5 и Х6 ...

Само не мога разбера кво да внимавам ама карай.
На един приятел за месец и половина 2 пъти му откраднаха Х6-цата. Първия път се намери след като арестуваха Наглите, предна лява врата беше разцепена като консервена кутия. Това в София. Втория път я взеха от Варна и все още не е намерена
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 15 Фев 2010, 14:07

Здрасти, съжалявам за загубата ти, колега, дано се намери колата, че найстина е неприятно да се занимаваш с процедурите по искане на пари и т.н.
В такъв случай незнам дали от една страна не е по-добре колата да е с каско правено в БГ, защото така преди години бяха откраднали един Ситроен Ц3 на роднина (и аз съм от Добрич), който непомня вече към коя компания имаше каско, но човекът отговарящ за застрахователната компания за града ни увери, че до 3 дни ще ни върне колата. Така и стана, дори без намеса на полиция...

Два въпроса само, 335 ли е колата? И къде се намира този платен паркинг?
Не съм знаел, че имаме такива крадци тук, поне досега не съм чул за кражба на такава по-скъпа кола :bang:
Изображение
E34, E38

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F13 650i
Мечтае да кара: M

Мнение от vaskoniracing » 15 Фев 2010, 15:26

Koлата е 325 и е открадната от паркинга пред бившият РУМ в жк.“Дружба“2.Днес си вземах протокола от полицията и съм го оставил за легализация на немски и най–вероятно до края на седмицата ще летя до Германия пък ще видим за кво иде реч.

Предишна

Назад към Извън Темата