Откраднато Е92
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Откраднато Е92
На един приятел за месец и половина 2 пъти му откраднаха Х6-цата. Първия път се намери след като арестуваха Наглите, предна лява врата беше разцепена като консервена кутия. Това в София. Втория път я взеха от Варна и все още не е намеренаSharo написа:Meне са полицаите из софия ми казват почти всеки път последните 10 дена да внимавам, че много градяли в момента Х5 и Х6 ...
Само не мога разбера кво да внимавам ама карай.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Здрасти, съжалявам за загубата ти, колега, дано се намери колата, че найстина е неприятно да се занимаваш с процедурите по искане на пари и т.н.
В такъв случай незнам дали от една страна не е по-добре колата да е с каско правено в БГ, защото така преди години бяха откраднали един Ситроен Ц3 на роднина (и аз съм от Добрич), който непомня вече към коя компания имаше каско, но човекът отговарящ за застрахователната компания за града ни увери, че до 3 дни ще ни върне колата. Така и стана, дори без намеса на полиция...
Два въпроса само, 335 ли е колата? И къде се намира този платен паркинг?
Не съм знаел, че имаме такива крадци тук, поне досега не съм чул за кражба на такава по-скъпа кола
В такъв случай незнам дали от една страна не е по-добре колата да е с каско правено в БГ, защото така преди години бяха откраднали един Ситроен Ц3 на роднина (и аз съм от Добрич), който непомня вече към коя компания имаше каско, но човекът отговарящ за застрахователната компания за града ни увери, че до 3 дни ще ни върне колата. Така и стана, дори без намеса на полиция...
Два въпроса само, 335 ли е колата? И къде се намира този платен паркинг?
Не съм знаел, че имаме такива крадци тук, поне досега не съм чул за кражба на такава по-скъпа кола

E34, E38
- vaskoniracing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F13 650i
- Мечтае да кара: M
Koлата е 325 и е открадната от паркинга пред бившият РУМ в жк.“Дружба“2.Днес си вземах протокола от полицията и съм го оставил за легализация на немски и най–вероятно до края на седмицата ще летя до Германия пък ще видим за кво иде реч.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2