на някой май му заехме мястото- спукана гума
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Archangel написа:Така че както казаха - мястото може да не е на някого, но ако си спрял криво или на/близо до изход на паркинг не се учудвай от подобни изненади.Ако не е било така - си в правото си да се оплакваш.
При нас културно слагат едно паве на капака или при чистачките - и втори път няма

Si non confectus, non reficiat.
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
Re: на някой май му заехме мястото- спукана гума
spower написа:...... един дебил ..Докога...
ей колега,ами и ти си....не си ли чел:
-стреля се без предупреждение.
така,че-първо бой,а после питаш...,е сеа ако стане грешка ще метнете по една мастичка и така....щото ако не го профилактираш следващия път ще ти нареже и двете....
قوة الإرادة
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
колеги колата не беше спряна нито на тротоар нито срещу изход или гараж винаги гледам за тия места да не запуша някой, но въпреки всичко явно си е бил заплюл някой мястото .. днес нарочно минахме от там имаше едно старо волво спряло приятелката ми каза, че и др път спирало там ще видя тия дни пак ли там ще седи и нищо чудно да се разбере кой е извършителя .. ако случайно колегата с оранжевия компакт със стикерите на форума, чете темата да пише дали не видял нещо
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

През ум никога не ми е минавало да правя щети по чужда собственост, нито по моя де...
Ама като чета тази тема си мисля, че трябва да си купя една къща извън града, да си я обградя с 4 метрова ограда, с бодлива тел, военни прожектори и наблюдателница... ебаси.
То павета, то не знам какво... живях на Витошка преди, всичко се разрешаваше с нормален разговор с човека, бил той и уникален дебил, ама явно не съм се срещал с достатъчно дебилна личност.
То сега ясно ще се почне... "Амаа ти имаш ли си представа кви нагли бастуни има...". Имам си и пак не го разбирам... просто бълХария е пълна с малки душици с лайна, вместо мозък, дето смърдят през всяко отверстие. Еби му майката.
Ама като чета тази тема си мисля, че трябва да си купя една къща извън града, да си я обградя с 4 метрова ограда, с бодлива тел, военни прожектори и наблюдателница... ебаси.
То павета, то не знам какво... живях на Витошка преди, всичко се разрешаваше с нормален разговор с човека, бил той и уникален дебил, ама явно не съм се срещал с достатъчно дебилна личност.
То сега ясно ще се почне... "Амаа ти имаш ли си представа кви нагли бастуни има...". Имам си и пак не го разбирам... просто бълХария е пълна с малки душици с лайна, вместо мозък, дето смърдят през всяко отверстие. Еби му майката.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Archangel написа:Ей сега ще седна аз да чакам някой да се вдигне задника или да се сети, че е запушил изхода, като бързам за работа. Гуми, чистачки, ритници и бързо бързо идват.
И като му спукаш гумата кво, ще излезеш по-бързо ли?

Кога ли ще спукате гумата на някой с камион - зарезвам го там 2-3 месеца и да видим ко ще стане

стан написа:Много ясно, вместо да се опитате да отбележите с боя или знак или нещо друго там да не се спира и да си излизат всички спокойно, режете гуми - има много ефект като чакате човека освен всичко друго и да си оправя гумите
На гаражите има табелки не паркирай, не спирай. На бордюра има сложени гуми, слизат местят и спират, е тогава режем сичко де що добарам по колата

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Знам го мястото където си паркирал, там борбата за места е безмилостна. Лошото е че много нерваци (в това число и аз) живеят там. Разликата е че аз полудявам ако някой ми спре пред гаража, а те просто си заплюват места и си вярват че са техни!
Оня ден като паркирах близо до там пристига някаква жена и ми вика "Ти накъде?"... пазела мястото за да паркира мъжа й!?
Оня ден като паркирах близо до там пристига някаква жена и ми вика "Ти накъде?"... пазела мястото за да паркира мъжа й!?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
///peter написа:Archangel написа:Ей сега ще седна аз да чакам някой да се вдигне задника или да се сети, че е запушил изхода, като бързам за работа. Гуми, чистачки, ритници и бързо бързо идват.
И като му спукаш гумата кво, ще излезеш по-бързо ли?
Кога ли ще спукате гумата на някой с камион - зарезвам го там 2-3 месеца и да видим ко ще стане
Както казах си заминават със спукани гуми

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
liloff написа:През ум никога не ми е минавало да правя щети по чужда собственост, нито по моя де...
Оооооо повярвай ми, не си се срещал с достатъчно дебили. Посмледния случай. Излизам до парка с лапето. Връщам се след 1.0 това става вечерта към 6.30, връщам се в 8 и заварвам един камион с чужда регистрация, спрял не само пред гаража ми, а ми и дал назад да стигне до дирека на лампата, че да не му отворят борда отзад. В к райна сметка, нито мога да си прибера колата в гаража, ниот мога да си влезна в къщата. Е за съжаление, стоката дето беше вътре в камиона, не ни вършеше работа, та тоя се размина само с потрошени огжледала и нарязан гюрук. Дойде да си вземе камиона в 6.30 сутринта и най-нагло събуди цялата къща, бръмчейки и маневрирайки да излезе, щото аз си бях спрял пред него, ама той нали тарикат та са лепнал до дирека. Тъй, че ако колегата не запушил вход-изход гаражи прочие, не е редно да му се правят щети по колата. А ако е спрял на такова място или е спрял на тротоар така, че да не моеж да мине възрастен човек, инвалид, майка с дете, да не се сърди. Той опровелга тези неща, остава да види коя кола спира там най-често и да я окоти подобавашо.
Пълно е с дебили! И то от прости та по-прости!
А най-мразя да ме запушат или да спрат пред гаража. Пред 2-3 месеца тръгвам за университета, че имам изпит и бързам. Един глупак е спрял точно пред гаража. Толкова близо, че вратата не може да се отвори дори до половината. Започвам да обикалям по етажите - нито един човек не ми отвори. Започнах да питам случайните минувачи дали знаят чия е колата - не знаели. Питам работниците, които строят една сграда наблизо - никой не знае чия е колата. Късмет, че съм дребна и слабичка - успях да се промуша през малкото отворче между вратата и земята. Дрехите ми станаха на гъз. Започнах да свиря като ненормална. Чувах се в целия квартал и така над 20 минути. Никой не се появи. Обадих се на един приятел (с 'по-луксозна' кола), за да дойде и да го издръпа тоя малоумник, но нямаше въже. Започна и той да свирка, а има-няма 5 минути след това дойде един от работниците (които бях питала дали знаят чия е колата) ми каза, че мислил, че аларма звъни. А пък нямало бележка на гаража
, та поради това спрял там.
Колко прост трябва да си, за да решиш да спреш пред гараж, защото нямало бележка, че е гараж и се ползва?
Между другото места за паркиране имаше поне над 20.
А най-мразя да ме запушат или да спрат пред гаража. Пред 2-3 месеца тръгвам за университета, че имам изпит и бързам. Един глупак е спрял точно пред гаража. Толкова близо, че вратата не може да се отвори дори до половината. Започвам да обикалям по етажите - нито един човек не ми отвори. Започнах да питам случайните минувачи дали знаят чия е колата - не знаели. Питам работниците, които строят една сграда наблизо - никой не знае чия е колата. Късмет, че съм дребна и слабичка - успях да се промуша през малкото отворче между вратата и земята. Дрехите ми станаха на гъз. Започнах да свиря като ненормална. Чувах се в целия квартал и така над 20 минути. Никой не се появи. Обадих се на един приятел (с 'по-луксозна' кола), за да дойде и да го издръпа тоя малоумник, но нямаше въже. Започна и той да свирка, а има-няма 5 минути след това дойде един от работниците (които бях питала дали знаят чия е колата) ми каза, че мислил, че аларма звъни. А пък нямало бележка на гаража

Колко прост трябва да си, за да решиш да спреш пред гараж, защото нямало бележка, че е гараж и се ползва?
Между другото места за паркиране имаше поне над 20.
- spower
- старши ентусиаст
-
и пред блока ми спират често и няма къде да паркира и то хора от съседния блок които се карат, като им се спре пред блока и особено строителя на блока с Х5 спира пред нас при положение че работниците му пазят и мястото с оранжеви конуси ама пак не съм слязал и да надупча нечии гуми писал съм бележки като спират на обръщалото има мъничко паркингче зад блока и на входа му го запушват , но никога нещо повече като "това си е мое място и т.н в случая не запушвахме никого нито пречехме на пешеходци и движение явно мястото е било "нечие" ....

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
spower написа:и пред блока ми спират често и няма къде да паркира и то хора от съседния блок които се карат, като им се спре пред блока и особено строителя на блока с Х5 спира пред нас при положение че работниците му пазят и мястото с оранжеви конуси ама пак не съм слязал и да надупча нечии гуми писал съм бележки като спират на обръщалото има мъничко паркингче зад блока и на входа му го запушват , но никога нещо повече като "това си е мое място и т.н в случая не запушвахме никого нито пречехме на пешеходци и движение явно мястото е било "нечие" ....
да не би да е сърдитата ти шефка...

- spower
- старши ентусиаст
-
Projektzwo написа:spower написа: ....
да не би да е сърдитата ти шефка...![]()
не

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Спираш я пак там и като го видиш бой...само тва може да е решение
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
spower написа:Projektzwo написа:spower написа: ....
да не би да е сърдитата ти шефка...![]()
не
абе а м/у другото кво стана с шефката

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3