Човек НЕ е толкова голям, колкото е голяма колата му!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 07 Сеп 2009, 19:08

Страшно съжалявам ,че не съм бил !
Фламе , когато решиш да отидеш пак ми пиши едно ЛС два дни предварително .
Дори и само двамата да сме ще дойда .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Сеп 2009, 22:47

колега флейм... там се ходи с чисто сърце и без задни мисли... кой какво има и какво направил и защо е безмислена тема с неясен изход...
дж джони, или се организира така, че се взимат всички, или не се взима нито едно... нали знаеш какво ще им е на другите, които няма да бъдат взети :!:

и колеги, инициативата ви е повече от похвална... сигурен съм, че ако стане традиция, ще се включат много още колеги, съпричастни към инициативата :!:

и не забравяйте, че тези теми се четат там...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 Touring

Мнение от yarov » 08 Сеп 2009, 9:34

Браво колеги ---РЕСПЕКТ---

Наистина Благородно!!!
Мисля че такива инициативи ТРЯБВА да станат ТРАДИЦИЯ !!!
Домове като този има много (за съжаление) и нуждата на децата там е голяма. Ние с жената редовно си събираме по-запазените дрехи за такива цели - а сега и с бебока бая бебешки дрешки ще останат.
Незнам дали някъде има списък (ще потърся) или нещо подобно на такива домове, съответно с адрес и местополижение, за да може да се организираме по региони.
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО
!!! а другото няма още и 1 месец - да видим кога ще познае перката

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 08 Сеп 2009, 9:38

Свалям ти шапка за това което си направил!!!!!Всичко е преходно,остават само истинските жестове и хувавите хора :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yarov » 08 Сеп 2009, 9:41

Ето го списъка:

5 страници х 20 резултата = 100 резултата с адресите (за съжаление цифрата е 100 заведения от този тип)

http://www.goldenpages.bg/domove_za_det ... RIA?page=1

http://decata.orbitel.bg/domove.htm

и от мамите малко инфо - http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=364469.0

PS: Темата трябва да стане ВАЖНА и да стои НАЙ-НАЙ-ОТГОРЕ в раздел СЪБОРИ/МЕРОПРИЯТИЯ
Последна промяна yarov на 08 Сеп 2009, 10:35, променена общо 3 пъти
"... няма такава сила на света, която да спре оная луда глава, която сама е решила да се отдели от тялото си ..."

!!! на година и 1 месец моето зверче вече познава перката и казва "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е МЕ", "БЕ Е БЕ", "БЕ Е МЕ" ... - ЯКО

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 08 Сеп 2009, 9:50

eMotion написа:Голям постинг си сложил колега. Отдавна не бях чел нещо толкова стойностно. Евала за голямото ти сърце и човещина. Дано да има повече хора като теб, не само във форума, но и в България и по света. Поклон.

Евала!!! :yes: :yes: :yes: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 08 Сеп 2009, 9:56

Браво колеги че сте отишли и сте дарили най различни неща,
сигурен съм че за децата това значи много.
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 08 Сеп 2009, 10:06

За следващата иниацитива се сещам за 3 дома в Пловдив които могат да се посетят.
Единия е зад четвъртък пазара
Втория е пресечка на 6-ти септември до р. Марица
Третия не знам каде е точно но ще го намеря на коматевско шосе някъде срещу маркитата
Ако някой се сеща за други да пише
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yarov » 08 Сеп 2009, 10:47

Ето ги и първите варианти от DJJonny - Браво!!!

Колеги,
пишете тук за местата където има и поне малка организация, независимо в кой град е, аз съм от София но с удоволствие бих отскочил и до Пловдив (1/2 съм си майничка :D - Майка ми е от Пловдив, пък там имам и леля и калеко и 1ви братовчеди)

аааааааа и съм служил в Пловдив :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м52б2...

Мнение от thelux » 08 Сеп 2009, 11:20

браво,евала страхотен жест!!! :bowdown: :bowdown:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Re: Човек НЕ е толкова голям, колкото е голяма колата му!

Мнение от Mamouk » 08 Сеп 2009, 11:27

paparazzo написа:
flame написа:DJJonny и christoff....

мойте уважения..

Браво на хора като вас :!:
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 08 Сеп 2009, 11:29

браво колеги :idea:
Вашия жест заслужава поклон и дано има още много такива като вас в тази наша България. Много бих се радвал и аз, ако мога да споделя някой път ходенето ви до такъв дом, с радост бих дошъл и бих дарил нещо на тези дечица. За съжаление в момента съм в Германия и нямам възможност, но обещавам че като се прибера в Пловдив ще се свържа с вас и ще ви придружа при следващото посещение.

Дори ми се роди една идея в главата, може да се направи нещо като БМВ събор, който да обиколи най-възможно много такива домове по страната. Примерно за една седмица по следния начин> Понеделник и вторник да се съберат хора в София(възможно най много и не само от София) и да се посетят няколко дома, после сряда в Пловдив и т.н. Но за съжаление се иска организация, а и през делничните дни може би ще е трудно, но може и примерно един уикенд в София, един в Пловдив и т.н. така съм сигурен че ще се почучи нещо много добро. Хем ще стане нещо като седмичен събор, хем и децата ще са поканени да го споделят с нас, защото всеки фен знае каква емоция е БМВ събор а предполагам в очите на тези малчугани ефекта ще е още по голям. Да не говорим ако се намери и някой спонсор, но тук явно нещата отиват на доста сериозна и трудоемка организация.

Още веднъж поклон пред постъпката ви колеги :idea:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Сеп 2009, 12:43

Колеги, имаме идея да отидем в асеновградския дом на 15-ти септември сутринта да направим колона и да закараме децата до училище за първия учебен ден. За да стане това обаче трябва по-солидна организация - ако идем 3 коли и при най-доброто желание просто няма да имаме физическата възможност да закараме децата. А дотук сме точно 3 коли - колегите klintan66 и yarov ми потвърдиха. Други изказаха съжаление, че няма да успеят (тъй като е работен ден) и изразиха готовност да дойдат някоя Неделя.

Моля ви който може да потвърди, че СЪС СИГУРНОСТ ще може да дойде за първия учебен ден да пише тук - ако се съберем поне още няколко коли мисля да пусна и отделна тема. Ако не - мисля, че остава да отидем някоя Неделя.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 10 Сеп 2009, 13:23

Колеги, поздравления за мероприятието! Хубаво е когато човек се сеща, че не всички са с равен старт в живота и е готов да подаде ръка на някой в неравностойно положение.

yarov написа:
PS: Темата трябва да стане ВАЖНА и да стои НАЙ-НАЙ-ОТГОРЕ в раздел СЪБОРИ/МЕРОПРИЯТИЯ

Такава тема в раздела има от 2007-ма година, а посещения на домове се организират регулярно 2003-та насам. Ако ти е интересно просто напиши в търсачката Гуцал или Долна Баня и я пусни да търси в Събори/Мероприятия. Виждам, че си от София, така че следващият път като се организираме ще се радвам да те видя с нас ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 10 Сеп 2009, 18:01

DJJonny написа:Да живееш в България е като някакво вид изкуство, което никой не разбира и всеки критикува.

Но за истинските хора, творци на изкуството да се живее в България, това са дреболии!!! ;)
Не позволявайте да ви разколебаят!!!

Поздравления за добрите ви души и широки ви сърца!!! :D
"... _ _ _ ..."

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата