300 роми на бунт в Ихтиман. Трошат патрулки с брадви
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
flame написа:kiro_320 написа:Ебати смешните полицай.. ако са футболни фенове.. над 50 задържани, ако е митинг пак над 50 задържани и т.н.. всичките осъдени по бързата процедура за хулиганство, а тука един ли няма задържан ???? Един ???
Сега щели да разследват... на баба си фърчилото..

Никой не мое ма връне на селу!
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
saleen написа:flame написа:kiro_320 написа:Ебати смешните полицай.. ако са футболни фенове.. над 50 задържани, ако е митинг пак над 50 задържани и т.н.. всичките осъдени по бързата процедура за хулиганство, а тука един ли няма задържан ???? Един ???
Сега щели да разследват... на баба си фърчилото..
Кажи с кое не си съгласен?

E34, E38
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е.Димитров написа:Абе в която и да е нормална държава,като посегнеш на полицай-май*ката ти разплакват,те тия мангасари нямат страх от нищо бре ебаси,направо не мога да ги трая,какво ги галят,идват с палките и водата и ги счупват!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Не разбрах какво общо има футболното хулиганство, ромските брожения, или колегата предлага да ги арестуват за 15 денонощия по указа за борба с дребното хулиганство
Всеки който по някакви причини е изял по някой полицейски шамар се чувства длъжен да си разлива умнотията по такива теми (явно им действа като интелектуална "инжекция")....Очаквам капацитетите по полицейски въпроси да пояснят има ли 300 клетки за арестанти в полицейското управление в Ихтиман.
На практика от тълпата има няколко провокатори, които настройват другите, останалите зяпат, гледат сеир и така. Не може да се натъпчат в зандана всичките зяпачи и сеиржии, щото викали и гледали лошо, а в такива ситуации 90% са точно такива.

На практика от тълпата има няколко провокатори, които настройват другите, останалите зяпат, гледат сеир и така. Не може да се натъпчат в зандана всичките зяпачи и сеиржии, щото викали и гледали лошо, а в такива ситуации 90% са точно такива.
- justboy
- Олдскул фен
-
Аз шамари от полицай не съм ял.
Но съм имал случка със едни местни сутеньори, дето така случайно решиха да ни се надъхат, стана, каквото стана и накрая кого викаха в полицията за обяснения - МЕНЕ, нищо че единия от нашите беше леко в болница, мангалите нито ги потърсиха нито нищо!
Предполагам разбираш болката ми, това се опитаха да подкрепят и колегите в предните си мнения, че законите ги има, но само за някои, за други ги няма, а по-лошото е, че тези други са пришълци!
Аз на протеста на 14ти януари не бях, но много мой набори бяха.
Значи искаш да ми кажеш, че е правилно да натупаш, затвориш, осъдиш няколко млади момчета, за които това е така да се каже първо заявяване на някаква гражданска позиция, а не е правилно да го сториш същото със някаква долна сган (те сами избират да са такива и то МАСОВО!!!) която си прави каквото си иска и видиш ли даже разбива полицейски автомобили?
20 да бяха прибрали и понабили все щеше да е нещо, нали? Така ли е? И дай като няма къде да ги затворим, те да си правят каквото си искат?
Стана тогава каквото стана (на 14ти) вярно бяха провокирани полицаите и те решиха да покажат сила:
1во не я показаха на когото трябва защото 95% от битите/задържаните нямаха нищо общо с оная групичка
2ро ДА Я БЯХА ПОКАЗАЛИ в тая ситуация силата си...
Много извън темата ми е поста, за което си извинявам, но просто реших да отговоря на колегата, доколкото мога да завържа думите си правилно в изречение, защото съм много афектиран (НЕ от поста на @saleen)
П.С. Не задавай така тоя въпрос, просто не е сериозно! Не е важно дали има 300, 3000 или 30 клетки важното е да се направи нещо и то намясто, и веднага, защото с бездействието на полицайте се чувстват още по-силни и недосегаеми и само им се показва, че могат да си правят каквото си искат, и го правят!
Но съм имал случка със едни местни сутеньори, дето така случайно решиха да ни се надъхат, стана, каквото стана и накрая кого викаха в полицията за обяснения - МЕНЕ, нищо че единия от нашите беше леко в болница, мангалите нито ги потърсиха нито нищо!

Аз на протеста на 14ти януари не бях, но много мой набори бяха.
Значи искаш да ми кажеш, че е правилно да натупаш, затвориш, осъдиш няколко млади момчета, за които това е така да се каже първо заявяване на някаква гражданска позиция, а не е правилно да го сториш същото със някаква долна сган (те сами избират да са такива и то МАСОВО!!!) която си прави каквото си иска и видиш ли даже разбива полицейски автомобили?
20 да бяха прибрали и понабили все щеше да е нещо, нали? Така ли е? И дай като няма къде да ги затворим, те да си правят каквото си искат?
Стана тогава каквото стана (на 14ти) вярно бяха провокирани полицаите и те решиха да покажат сила:
1во не я показаха на когото трябва защото 95% от битите/задържаните нямаха нищо общо с оная групичка
2ро ДА Я БЯХА ПОКАЗАЛИ в тая ситуация силата си...
Много извън темата ми е поста, за което си извинявам, но просто реших да отговоря на колегата, доколкото мога да завържа думите си правилно в изречение, защото съм много афектиран (НЕ от поста на @saleen)
има ли 300 клетки
П.С. Не задавай така тоя въпрос, просто не е сериозно! Не е важно дали има 300, 3000 или 30 клетки важното е да се направи нещо и то намясто, и веднага, защото с бездействието на полицайте се чувстват още по-силни и недосегаеми и само им се показва, че могат да си правят каквото си искат, и го правят!

E34, E38
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
saleen написа:Не разбрах какво общо има футболното хулиганство, ромските брожения, или колегата предлага да ги арестуват за 15 денонощия по указа за борба с дребното хулиганство![]()
Всеки който по някакви причини е изял по някой полицейски шамар се чувства длъжен да си разлива умнотията по такива теми....Очаквам капацитетите по полицейски въпроси да пояснят има ли 300 клетки за арестанти в полицейското управление в ихтиман...

Стиига бе кука, бе братче, разбрахме те, че във всяка тема те сърбят пръстите да защитиш родната МИЛИЦИЯ, ма навсякъде сте едни и същи комплексари-на мачове, на митинги, на събирания и т.н.....на циганите и свирки ще им направите, на мутрите....Знам, че не сте Вие виновни, а "Държавата", но поне си шушкай там и не се обръщай срещу всички, фактите са си факти и нямат оборване!!!Много ясно, че трябва да се арестуват за хулиганство, за посегателство над длъжностно лице и кво значи "Познайте кой ще плаща за щетите по колите?", ами знаем кой и кво......!????Твоите колеги защо не направиха нещо за да предотвратят трошене на държавно имущество, което ще заплатя АЗ, Гошо, Пешо, Тошо....сите Булгари заедно!???Не ми казвай, че с всяване на респект и кой от къде е се изчерпват служебните Ви задължения, ти сам знаеш, че сте МИШКИ и сте безсилни, но поне не защитавай тезата на истински полицай в бяла държава, който е направил каквото трябва в дадена ситуация!Кажи честно, ти горд ли си, че си полисмен в БГ?
90% казваш са сеирджии, а от другите 10 що не арестуват някой, щото после шефа ще полага наред, че ще го дърпат отгоре за дискриминация.....!?Вече да си циганин на днешно време е СУПЕР, полицаите те оправдават пред своите братя Българи, ЗАЕ.И!!!???

Не се хАби да ми отговаряш, щото няма и да го чета, нищо лично, пък и може и да си ПИЧ, СОРИ!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
...
А бе газ през неговата м..ка циганска.Нямам думи просто аз бих настъпил газта колкото мога и каквото стане
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ditko1 написа:то ако излизаме всеки път със брадви заради тъпите каруци, дето правят предпоставки за ПТП няма да останат живи
Преди 3- 4 години един такъв ми излезе близо до Плевен, тръгнах да ги шамаря ама дъртия циганин избяга, а некво на 12-13 години цигане ми налетя с една вила

- saleen
- старши ентусиаст
-
Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Потрошените патрулки се плащат от патрула, но...няма да влизам в противоречие с каноните на капацитите относно моята професия, че пак ще хвърчат плюнки, пък нямам навик да споря с хора, които не уважават чуждото мнение и не приемат другата гледна точка.
Потрошените патрулки се плащат от патрула, но...няма да влизам в противоречие с каноните на капацитите относно моята професия, че пак ще хвърчат плюнки, пък нямам навик да споря с хора, които не уважават чуждото мнение и не приемат другата гледна точка.
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
saleen написа:Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Не мислиш ли, че като са видели, че Вие нищо не им правите няма утре да тръгнат да бият и обикновените граждани и да трушат техните коли?

- saleen
- старши ентусиаст
-
Toneloker написа:saleen написа:Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Не мислиш ли, че като са видели, че Вие нищо не им правите няма утре да тръгнат да бият и обикновените граждани и да трушат техните коли?
Отнеси въпроса си към ерудираните специалисти писали по- горе, ние простите тъпи куки не ги разбираме тия неща

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
saleen написа:Toneloker написа:saleen написа:Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Отнеси въпроса си към ерудираните специалисти писали по- горе, ние простите тъпи куки не ги разбираме тия неща
Какво да ги питам тях? Едва ли зависи от тях дали ще задържите някой друг циганин? Като не може да задържите всичките задръжте, колкото може.

- justboy
- Олдскул фен
-
saleen написа:Toneloker написа:saleen написа:Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Ти да не си първи клас? Ако се връзваш на думите на всеки... докъде ше я докараш?
Виж съм ти написал конкретно нещата, по никакъв начин не съм се изкарал капацитет, а и е много несериозно да се измъкваш с тея -
Никой не е написал, че е такъв, ти нещо се впрягаш излишно.Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
пък нямам навик да споря с хора, които не уважават чуждото мнение и не приемат другата гледна точка
Аз ти уважам мнението, пак говориш за неща, които никой не е споменал, аз чета...
Еле па това даже никой не го е намекнал, тц....[/code]

E34, E38
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
saleen написа:Мишу написа:баси тъпите куки незнаят ли честотата на такситата и да кажат колеги проблем проблем а седът да ги гърбат
Някоя скинарска честота по- добре

saleen написа:Хич и не смятам да се обяснявам, тука все капацитети от академик нагоре, кво да пишеш на толкова велики и свръхоразовани хора , все едно да тълкуваш на Айнщайн теорията за относителността.
Тогава айде обясни преди 2 години в Красна Поляна какво стана ? "Досъдебно производство срещу неизвестен извършител" ли стана ? Задържани българи защото се спречкали по-рано с роми - осъдени! Ромите предупредени - да, точно "предупредени" за хулиганство!
Значи, ако си българин и биеш 2 шамара на някой циганин те съдят, обаче ако си циганина и 2 дена по-късно се разхожда с нож и брадва, нападаш въображен... българи, полицай, чупиш.. те предупреждават ?? Ей, че работа значи...
Помня случая с фенове на Локо.. помня го защото ми хареса, че полицията си е свършила работата! Накратко, фенове на локо хвърлят камъни срещу фенове на ЦСКА в Сандански.. какво стана ? Феновете на Локо тръгват да се прибират с автобусите към Пловдив и хоп... блокада... всичките в кауша.. условно->пробация->хубава глоба-> чао!!
Доколкото помня някой даже ги грузеше до 2 години затвор... но сигурно са минали условно, но как да е.. над 50 полицая са участвали в "акцията" за да задържат 40 човека.. блокади, джипове.. направо като по филмите... значи можело, ама само когато искаме... или когато ще доказваме, че отчитаме дейност..
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4