как да разкарам коремчето за морето ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Юли 2009, 16:57

Абе аз упорито се тренирах с бири и хапки, но засега няма ефект :confused:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 23 Юли 2009, 16:59

Колега,давай смело с бягане !
и аз съм по цял ден на бюро,ама сутрин ходя да бягам и има ефект да ти кажа.
От 1 месец бягам и съм 7 кила на долу,спрях всичко газирано и хляба !
Изображение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 23 Юли 2009, 16:59

Братле ... както ти казаха за 2010 :) може. А да, ... струва си.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Юли 2009, 17:27

малко липосукция и липосклуптура са най ефективни ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 23 Юли 2009, 17:31

Аз пък съм чувал, че се бяга за здраве, за мускулатура си трябват по-сериозни тренировки ;)
ПС - гъз и корем най-трудно се чистят.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 23 Юли 2009, 17:56

Ако не ти се дават пари за Л-карнитин (хубаво е да ги дадеш), но имаш и друг вариант 1 час преди физическото натоварване пиеш кафе(без захар!), това стимулира организма да изгаря повече мазнини по време на тренировка/натоварване/бягане.
Ако имаш възможност да бягаш само веднъж дневно го прави сутрин на гладно задължително, и може кафе, но без захар!
Ако не ти стига въздуха за бягане (често срещан проблем при водене на застоял начин на живот) може да пиеш кленбутеролче(хапче за астматици) това ти го казвам защото пишеш, че искаш бърз резултат а това определено ще ти помогне. Но преди да взимаш такова нещо трябва да се консултираш!

1во най-важно за качване, сваляне на килограми е диетата!
2ро ти е постоянството в тренировките
3то е да имаш волята и за двете и да си изключително стриктен

Ако едно от тези неща ти куца... се откажи. Просто няма да има ефект.
А твоята работа се прави февруари/март месец, като прибираш зимното яке в гардероба, почваш и с леките ограничения в храненето и се стараеш просто повече да се движиш, за няколко месец има ефект, а и не се тормозиш, докато сега за да има ефект, какъвто и да е(най-вероятно минимален) ще ти се разкаже играта.
Пак не е лошо да се знае и на колко години си? И като какъв определяш метаболизма си?

Виж за това, което ти пише @ktv, но имай в предвид 3те точки.
Иначе си е ясно, вълшебната комбинация - ****рин + аспирин + кафе
Последна промяна justboy на 23 Юли 2009, 18:02, променена общо 1 път
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 23 Юли 2009, 17:59

оди си купи редуктил от аптеката и си готоф нито ще имаш диярия нито нищо нема да ти сеяде ще пикаеш по -черно и това е ,за мен големия тумбак е престиж не бих му посегнал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Юли 2009, 17:59

Аз като ви слушам,той пича да вземе по корем да се примоли на бившата му приятелка да се върне,та да си почнат нормално със секса..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 23 Юли 2009, 18:13

най бърз резултат ще даде няколко дни да погладуваш, НО зависи колко ти е голямо коремчето...аз имам горе долу същата фирура - 70 кила 179 см, и когато започна леко да оформям коремче гледам няколко дни да погладувам...ям само когато наистина наоколо започват да ми се привиждат ходещи кренвирши и свиснки пържолки...

това би трябвало да даде най бърз резултат, освен това избягвай да ядеш когато не си наистина гладен, няма лошо да хапраш и когато не си гладен но ето как ти се е отразило това...

А иначе за траен резултат наистина най доброто е физически упражнения...аз спортувам кикбокс в момента а през останалото време спиртувам :)
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 23 Юли 2009, 18:41

Doberman_vas написа:...А сега сериозно, мн добре са те насочили, пътека и коремни до отказ и си ти.

Почти се съгласих - на пътека, но под живи клонки, а коремните - до отказ + още две! ;)
И, понеже не гониш професионални резултати, пожали психиката си - хапвай си И от "забранените" неща, но само до обед, само в 2 дена от седмицата и в количество, колкото да не им забравиш вкуса... Хапвай си ги много съсредоточено и бавно и им се наслаждавай! Без допълнително, обаче! :)

Опитай, може да се получи добър резултат!
Успех!

П.П.
За целодневно седящата работа моята делнична рецепта е сутрин - закуска според желанията, през деня - плодове и зеленчуци "на корем", ядки (по възможност живи, т.е. сурови), много вода, 1-2 кафета, 1-2 квадратчета шоколад или бонбони, може някакво нетлъсто месце и никакви асансьори! Без значение от броя на етажите! :D Като може да редуваш качване със стъпване на цяло стъпало и качване със стъпване на пръсти - натоварването е различно. ;)
Вечер - пак наблягане на зеленчуците - салатки, по възможност без сосове тип "майонезен" - все пак се "зареждаме" за сън, не за сумо-двубой. ;)
Празничната рецепта се отличава по това, че се хапват и други неща, но с мярка и по възможност не вечер. :)
Не е трудно, трябва само човек да е убеден, че го иска.
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Юли 2009, 18:52

една хероинова диета 1 месец и ще бъдеш друг човек :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 23 Юли 2009, 19:43

Mollov написа:Ако ще се гласиш за море 2010 - може.... ама за море 2009 си закъснял.... бая.... тия неща не стават за 20 денЯ.... има варианти за 30 дни, ама са.... не баш за хора... :) Трябват си поне 2-3 месеца, за да се получи културно, по човешки начин и както трябва... и да не върнеш веднага килата след месец-два...

Не става за 1-2 седмици колега!Виж за 1-2 месеца може и да стегнеш пресата,защото точно това ти трябва щом си пуснал коремчето ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2009, 19:47

За толкоз кратко време само липосукцио може да те опрай. И не си давайте парите за карнитини и простотии, далеч по ефективна е една яка тренировка дори и без да се взима нищо.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 23 Юли 2009, 21:01

абе яж и пий кво се занимаваш с глупости та ти си 65 кила не си 165 :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 23 Юли 2009, 23:06

Transportera написа:абе яж и пий кво се занимаваш с глупости та ти си 65 кила не си 165 :winky:
И аз това му се чудя, той си е добре.....ми аз кво ще праа с това "отечество"!? :uups: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата