Интернет доставчик ?!?!?!????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 22 Юли 2009, 23:25

+ 1 MegaLan! 8)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Юли 2009, 23:35

p0wEr написа:защо не БТК АДСЛ :roll: с него съм от 2 години и няма спиране буря ,дъжд,сняг сичко на 6 :) тегля с 600 кб/с не е от най-бързите но става :winky:

И аз съм със АДСЛ на 12 мегабита/сек , тегля със около 1000-1100 , уайърлес съм , но 30 лева на месец ми се виждат много . Освен това , добре че спрях игрите , преди време - сега ъплоудвам със някаква смехотворна скорост . Ина1е нета е постоянен - мноог рядко прекусва и то само за няколко секунди ...

Аватар

Мнение от gesho » 22 Юли 2009, 23:37

optic-com 871 01 84 оптична свързаност до блока ти + тв

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 22 Юли 2009, 23:38

acho.rs написа:
p0wEr написа:защо не БТК АДСЛ :roll: с него съм от 2 години и няма спиране буря ,дъжд,сняг сичко на 6 :) тегля с 600 кб/с не е от най-бързите но става :winky:

И аз съм със АДСЛ на 12 мегабита/сек , тегля със около 1000-1100 , уайърлес съм , но 30 лева на месец ми се виждат много . Освен това , добре че спрях игрите , преди време - сега ъплоудвам със някаква смехотворна скорост . Ина1е нета е постоянен - мноог рядко прекусва и то само за няколко секунди ...

Нямам стационарен телефон.....,а заради единия нет няма как да стане ;)
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Аватар

Мнение от gesho » 22 Юли 2009, 23:52

тогава се обади на 0878412399 централен офис

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 23 Юли 2009, 4:53

Megalan! Няма две мнения!
There is no replacement for displacement

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Юли 2009, 7:27

add1cted написа:Megalan! Няма две мнения!
От 1 година съм на тях и нямам нито 1 спиране на нет :roll: ,нито за сек...(освен за неплатен,но и тогава ти пращат известие и ти дават 1-2 дена да платиш ;) ),пробвах мин. месец да си пусна БТК адсл,то не бяха ядове,разправии-некадърни смешници,които само ще ти счупят нервите :evil: ...
Та така,и от мен глас за Мегалан :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 23 Юли 2009, 7:32

Събраха се доста положителни мнения за Мегалан ,но те пък нямат мрежа в Лагера :(
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Re: Интернет доставчик ?!?!?!????

Мнение от miroslav4ev » 23 Юли 2009, 9:14

Hito написа:Уааааааааааа......... :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Писна ми от досегашния ми доставчик airbites :banghead:
5 мин. имам нет ...30 мин. нямам :evil:
Препоръчайте ми МОЛЯ свестен доставчик :uups:
Става въпрос за София ,Лагера....... :confused:

п.п. БТК ADSL не е оферта :idea: :!: :!: :!:

Аз съм с NET1 - кабелна + интернет 30 лв. на месец.
Много съм доволен. Единственият проблем е че заявих включване през декември, а го получих март месец. Но сега може да се пооправили нещата. Все пак е лято, предполага се че имат по-малко работа. Пълна информация - тук: http://www.net1.bg/

ПП: в Лагера в момента са "в процес на изграждане" - не знам к'во значи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 23 Юли 2009, 10:20

Traffic.net това е оператора за мен. За 6 години съм нямал нет общо 2 часа. Имат касиер, който може да те посети в къщи и да си платиш таксата от входната врата. Не ти спират нета като забравиш да си платиш ами 10 дни след датата ти се обаждат по телефона и любезно те подсещат, че не си платил. За скоростите няма да коментирам изобщо. 9 mb/sec от бг торентите.Външен нет около 250 kb/sec. Месечна такса 25лв. и в нас са 2 компютъра + 1 рутер и като казах в офиса им, че съм с рутер ми казаха "Няма проблем". Касата работи до 22:00 часа вечер. В работата бяхме към Спектър нет и имахме супер проблеми с нета. Вече втори месец сме към Трафик и забравихме какво е да няма интернет. Плащаме 25лв. за 5 компютъра! Кабелите на фирмата минават под земята, не висят във въздуха! Това значи, че като завали имаш нет :) Пред касата имат 2 места служебен абонамент да можеш да си паркираш колата спокойно. Абе най-добрите просто.

Знам че горното звучи като някаква мега реклама, но съм много доволен от въпросния доставчик. А за новите абонати 1-вия месец е безплатен :) и чак след като изтече сключваш договор с тях.

http://www.trbg.net/home.php?nointro=1

Само се обади да питаш дали имат покритие на твоя адрес.

П.П.
Всеки месец като ходя да си плащам нета и влизам с усмивка в касата. Едно от малкото места където с кеф си давам парите.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 23 Юли 2009, 10:25

Нет1, след като другото възможно - Мегалан не е налично.
Аз догодина си пускам Нет1 оптика и забравям за смешни ФТП кабели.
Тия БТК, Алабаланет - не се подлъгвай по малки фирмички. Аз сгреших така със Селинет преди години и сега патя.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 23 Юли 2009, 11:39

Spectrum Net !
За мен те се най-добрите след като смених няколко фирми преди това ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46
Мечтае да кара: ///M Power

Мнение от coupe » 23 Юли 2009, 13:28

колега а съм с ONLINE DIRECT и да ти кажа честно съм доволен ако се случи да прекъсне което е мн рядко много бързо се възтановява
Ако след каране на BMW не ти е замаяна главата значи само си се возил!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 23 Юли 2009, 14:18

спектрумнет или мегалан :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Юли 2009, 14:27

2-3 мнения за Нет1 има като гледам колегите, аз в къщи съм с този пакет кабелна + нет и сме доволни.

За спирания и дума да не става, дори като забравим да го платим ни звънят и ни казват, заповядайте да си платите интернет таксичката и кабелничката, инъче нет-а е много бърз на Download & Upload, филм над 10 минути не съм свалял ако има сиидъри добре ...

Инъче като идваха да прекарват кабелите, положиха максимални усилия да използват старата кабелна линия, за да не се дупчи и без тва изхабената панелка, хората си носиха терлички (найлонови за еднократна употреба). Като приключиха до 30 минути ни звъннаха от офиса една млада мома, да пита дали сме доволни, пожела ни аба бала - приятно гледане на В Бокс-а и спамене из пощите и така.

Със сичко де що мога да си го вдигна гласувам за НЕТ 1 ... за другите лошо не думам :)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата