Предприемачески профил на BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Re: Предприемачески профил на BMW

Мнение от Новини » 21 Юли 2009, 5:40

Веселин|Василев написа:Здравейте колеги и любители на марката. Уча в МТМ Датски колеж и ми предстой да правя предприемачески проект на дадена компания и тъй като съм фен на BMW реших проекта да е свързан именно с тази компания.

Ако ти е същия преподавател, който ми беше и на мен там преди няколко годинки, значи без много усилия ще вържеш добра оценка ;)
Имай впредвид, че ще трябва и доста статистически данни да предоставиш. За данни за печалбите в последните периоди, разрови новините в сайта - няколко пъти сме публикували такава информация.

Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Юли 2009, 7:39

guns3 написа:А тези тук тримата не ги знам кои са , но много ми се иска да разбера ... Ако някой знае

Изображение

Колега този във Средата прилича на Хайнрих Химлер но не съм сигурен?!!
Иначе Евала на Колегата за това да пише за БМВ!! УСПЕХ!!! :)

Не колега не е Химлер, тези не са офицери... вероятно са обикновенни медици, предвид лентите с кръста. А самата кола е на Вермахта, не на Шутзстафел ;)

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Юли 2009, 15:57

Това е проекта който успях да направя. може да има разминаване с вашите познания, но и в нета има доста противоречива информация. Надявам се да ви хареса, оценката ще ви я кажа в неделя, тъй като до тогава ще трябва да направя и презентация която да защитя. :D

http://www.2shared.com/file/6797337/72f ... oject.html
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 23 Юли 2009, 16:32

Можете ли да го свалите файла или........?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel_Baby » 23 Юли 2009, 20:03

Файлът си го свалям без проблем, започнах да го чета, на пръв поглед ми хареса, че има данни, но по-точно мнение ще мога да дам едва когато го прочета изцяло. В общи линии като гледам си успял максимално да разгърнеш именно предприемаческия профил на БМВ. Понеже не съм го довършила и не знам, но си мислех, че ще е хубаво да вмъкнеш някъде (ако вече не си) и действията на компанията по време на криза (бях попаднала на много новини по отношение на това). Защото като едни предприемачи е много важно тяхното действие в такъв момент.

P.S. Отивам да си изгледам сериала и после ще видя какво още мога да кажа. А преподавателя ти задължително трябва да те зарадва с хубава новина (а след това и ти нас). :P
"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 23 Юли 2009, 20:18

Само отгоре го прегледах така, че ме мързи леко ;) Не знам и каква би трябвало да е структурата на подобна работа. Ако приемем, че си я спазил и не е пълно само с празни приказки имам само 2 забележки. Относно SWAT- a- "Постоянно развиващата се конкуренция" не е слаба страна, а заплаха. По- добре го махни от слабите страни и го остави в заплахите, където си го написал вече. А за слаби страни измисли нещо като труден контрол върху местните представители, поради голямата клонова мрежа, високата цена сравнена с някои от конкурентните марки и т.н.
За предприемаческите стратегии, добре си ги изброил ама какво трябва да означава това? Ползват ли ги, предлагаш ли ги, коя трябва да изберат, защо нея, как се връзва с профила на компанията и какви предимства дава и т.н.
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 24 Юли 2009, 0:54

bum_bum написа:Относно SWAT- a- "Постоянно развиващата се конкуренция" не е слаба страна, а заплаха.
За предприемаческите стратегии, добре си ги изброил ама какво трябва да означава това? Ползват ли ги, предлагаш ли ги, коя трябва да изберат, защо нея, как се връзва с профила на компанията и какви предимства дава и т.н.

Да за SWOT анализа си прав до някъде, но сега ми се спи и не мога да обяснявам :mhihi: , а за стратегиите, да тези стратегии се ползват поне според официалния сайт и www.bmweducation.co.uk почти цялото инфо за сегашното състояние съм взимал от там.

Относно компанията в действаща криза какво е предприела не съм търсил, тъй като ще стане много голям профила, а и презентацията след това и няма да имам достатъчно време да изговоря всичко. Много събития съм спестил също така и много статистика, но когато се наложи да правя по-голям проект бъдете сигурни, че ще вметна абсолютно всичко. ;) От консултацията преди изпита на която ходих в колежа, разбрах по-подробно това което иска даскала (след като бяха направени 2 презентации за предварителна защита) и останах адски доволен, защото според мен се вписвам идеално, но в събота ще разбера със сигурност. Стискайте палци :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Юли 2009, 21:51

до някъде съм прав викаш... :ok:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 25 Юли 2009, 14:39

Отнесох 5-цата :)

Предишна

Назад към Извън Темата