Предприемачески профил на BMW
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Re: Предприемачески профил на BMW
Веселин|Василев написа:Здравейте колеги и любители на марката. Уча в МТМ Датски колеж и ми предстой да правя предприемачески проект на дадена компания и тъй като съм фен на BMW реших проекта да е свързан именно с тази компания.
Ако ти е същия преподавател, който ми беше и на мен там преди няколко годинки, значи без много усилия ще вържеш добра оценка

Имай впредвид, че ще трябва и доста статистически данни да предоставиш. За данни за печалбите в последните периоди, разрови новините в сайта - няколко пъти сме публикували такава информация.
Успех

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
guns3 написа:А тези тук тримата не ги знам кои са , но много ми се иска да разбера ... Ако някой знае
Колега този във Средата прилича на Хайнрих Химлер но не съм сигурен?!!
Иначе Евала на Колегата за това да пише за БМВ!! УСПЕХ!!!
Не колега не е Химлер, тези не са офицери... вероятно са обикновенни медици, предвид лентите с кръста. А самата кола е на Вермахта, не на Шутзстафел

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Това е проекта който успях да направя. може да има разминаване с вашите познания, но и в нета има доста противоречива информация. Надявам се да ви хареса, оценката ще ви я кажа в неделя, тъй като до тогава ще трябва да направя и презентация която да защитя.
http://www.2shared.com/file/6797337/72f ... oject.html

http://www.2shared.com/file/6797337/72f ... oject.html
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Можете ли да го свалите файла или........?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Файлът си го свалям без проблем, започнах да го чета, на пръв поглед ми хареса, че има данни, но по-точно мнение ще мога да дам едва когато го прочета изцяло. В общи линии като гледам си успял максимално да разгърнеш именно предприемаческия профил на БМВ. Понеже не съм го довършила и не знам, но си мислех, че ще е хубаво да вмъкнеш някъде (ако вече не си) и действията на компанията по време на криза (бях попаднала на много новини по отношение на това). Защото като едни предприемачи е много важно тяхното действие в такъв момент.
P.S. Отивам да си изгледам сериала и после ще видя какво още мога да кажа. А преподавателя ти задължително трябва да те зарадва с хубава новина (а след това и ти нас).
P.S. Отивам да си изгледам сериала и после ще видя какво още мога да кажа. А преподавателя ти задължително трябва да те зарадва с хубава новина (а след това и ти нас).

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Само отгоре го прегледах така, че ме мързи леко
Не знам и каква би трябвало да е структурата на подобна работа. Ако приемем, че си я спазил и не е пълно само с празни приказки имам само 2 забележки. Относно SWAT- a- "Постоянно развиващата се конкуренция" не е слаба страна, а заплаха. По- добре го махни от слабите страни и го остави в заплахите, където си го написал вече. А за слаби страни измисли нещо като труден контрол върху местните представители, поради голямата клонова мрежа, високата цена сравнена с някои от конкурентните марки и т.н.
За предприемаческите стратегии, добре си ги изброил ама какво трябва да означава това? Ползват ли ги, предлагаш ли ги, коя трябва да изберат, защо нея, как се връзва с профила на компанията и какви предимства дава и т.н.

За предприемаческите стратегии, добре си ги изброил ама какво трябва да означава това? Ползват ли ги, предлагаш ли ги, коя трябва да изберат, защо нея, как се връзва с профила на компанията и какви предимства дава и т.н.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
bum_bum написа:Относно SWAT- a- "Постоянно развиващата се конкуренция" не е слаба страна, а заплаха.
Да за SWOT анализа си прав до някъде, но сега ми се спи и не мога да обяснявам

Относно компанията в действаща криза какво е предприела не съм търсил, тъй като ще стане много голям профила, а и презентацията след това и няма да имам достатъчно време да изговоря всичко. Много събития съм спестил също така и много статистика, но когато се наложи да правя по-голям проект бъдете сигурни, че ще вметна абсолютно всичко.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Отнесох 5-цата 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2