За колегите от Русе

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Silver320 » 10 Юли 2009, 15:46

uCnaHeTcA написа:О майко :shock: :paranoid: Сега стана страшно :paranoid:
П.С. Тва заведение "Мидата" ми е много познато, ама къде аджеба беше ? Посока Бяла ми е ясно, ама преди/след кое село се пада ? :paranoid:

Мидата е точно до село Тръстеник ;)
Изображение
Те мразят BMW Аз мразя тях

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 10 Юли 2009, 16:25

Toneloker написа:А засичат ли камерите дали караш с пуснати фарове за мъгла? :roll:

Колега ти още малко,ще засичат дали ти е изтекла гражданската ..
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 10 Юли 2009, 17:04

и дали винетката е залепена с плюнка :weed:

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 10 Юли 2009, 18:29

EcLipSeR написа:
Toneloker написа:А засичат ли камерите дали караш с пуснати фарове за мъгла? :roll:

Колега ти още малко,ще засичат дали ти е изтекла гражданската ..

Така ми каза 1 бакшиш. :mhihi: Но малко ме съмнява при положение, че 30% от колите във Варна карат с пуснати фарове за мъгла.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M///Sport » 10 Юли 2009, 19:25

не мисля те ако не са лъжа са на режим когато засекът нещо с по голяма скорост от определената която са задали органите на кат тогава снимат само :D

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 10 Юли 2009, 19:31

е не е ли редно да има предупредителни табели за камера?
и при мидата и при лукойл няма такива табели ...
и да наистина ограничението по международния път за Румъния е 50км/ч... имам 3 фиша - обяснението ,пътя мина през града следователно ограничението е 50км !
а мидата е то4но преди разклона за две могили и там мисля строят бензиностанция ....
мисля че и на изхода на града посока софия на кпп-то също има камера, но не съм сигурен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно 32?и цупе
Мечтае да кара: е92 м3 цупе

Мнение от BlacK-EviL » 10 Юли 2009, 21:19

вчера минах по международното но непомня с каква скорост :conf: да се подготвям психически за визитка значи ако е работела :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 10 Юли 2009, 21:20

uCnaHeTcA написа: след ремонта пътя стана муцка, даже по-добре от Варненската магистрала

:OT: Тук по темите се споменаваше термина "речно корито", ей това ми е мнението за този път... :puke:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 10 Юли 2009, 21:35

за ограниченията че са доста ниски съм съгласен с колегите, но това че има радар би трябвало да ни радва вместо да го псуваме..
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 10 Юли 2009, 22:04

Kambe написа:за ограниченията че са доста ниски съм съгласен с колегите, но това че има радар би трябвало да ни радва вместо да го псуваме..
според мен е по-добре да е някаде в града този радар,където трезво мислещите шофери карат нормално,а тези който се правят на състезатели и могат да качат някой на капака да се поспрат,а на място като международното няма смисал от камера....мое мнение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 10 Юли 2009, 22:20

VRPerformance написа:
Kambe написа:за ограниченията че са доста ниски съм съгласен с колегите, но това че има радар би трябвало да ни радва вместо да го псуваме..
според мен е по-добре да е някаде в града този радар,където трезво мислещите шофери карат нормално,а тези който се правят на състезатели и могат да качат някой на капака да се поспрат,а на място като международното няма смисал от камера....мое мнение

Вилка за мен си прав и не си.За града особенно по липник са нужни поне 3 камери особенно от светофара на ОМВ здравец до Авко.Там всичко живо къпе с над 80.На международното камерата също е добре да я има,но пък това ограничение от 50 е... поне 80 да го направят както по пътя за ДЗС,Мартен,Хижа Приста.Да барнат и там едни камерки пък всеки да кара с колкото си иска...

Те в УТРО писаха даже за тия камери,както и по Хемус и т.н къде се намирали ама като непомня... Можеби е въпрос на време да сложат предупредителни табели...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 320
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от BMW 320 rs » 10 Юли 2009, 22:51

според мен камерите нямат никакво значение, просто трябва всеки да се сети какво се случи с едно момиче преди около 3 седмици точно на международното

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 10 Юли 2009, 23:34

с тия камери дето са ги нацвъкали на ограничение 40 и 50 актовете хвърчът един след друг,доста хора ще останат без точки да не казвам и без книжки :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport

Мнение от 320iPower » 13 Юли 2009, 0:48

последните няколко пъти и аз минах доста бързо по международното и когато разбрах за камерата се притесних и се поразрових та тези камери снимат черно бяло и се прави акт на шофиора,а не на собственика на които е регистрирано превозното средство,главното при тях е че няма да се чака честитка по пощата ами щом те снима камерата данните се препращат на патрулките,спират те и ти пишат акт,друго важно е че били умни камери,колко са умни скоро ще разберем де,но ако имаме две коли и едната изпреварва и е в нарушение,то камерата снима само нея
оу и се пускат през месец август тъи като това бил месеца с наи много провишествия
КАТ няма да пази в тайна местата на стационарните радари. Ето къде вече са монтирани 30-те кутии:

1. Благоевград - в началото на околовръстния път край града и в неговия край при дъговата отсечка в посока Кулата.

2. Кюстендил - край Дупница при язовир “Дяково” и близо до разклона за село Мурсалево на главен път София - Кулата.

3. Бургас - два радара на изходите на града и по един по пътя за Несебър и по пътя за Созопол.

4. Варна - на пътя за Златни пясъци и на пътя за Добрич.

5. Велико Търново - на влизане и на излизане от града по главния път София - Варна.

6. Стара Загора - по пътя за Нова Загора при с. Подслон и на пътя за Димитровград.

7. Монтана - на изхода на града за Видин и на пътя за Лом.

8. Русе - на пътя за Бяла и в самия град по транзитното шосе към Дунав мост.

9. Ловеч - на главния път София - Варна при селата Микре и Малиново.

11. Сливен - по главния път София - Бургас при село Съдиево и в началото на Нова Загора.

12. Пловдив - на две места на магистрала “Тракия” край града.

13. София - на “Цариградско шосе” близо до Окръжна болница и на “Ботевградско шосе”.

14. София-област - на магистрала “Тракия” при Ихтиман и на Подбалканския път София - Бургас при село Мирково.

15. София-област - на магистрала “Хемус” при бензиностанция “Лукойл” близо до Ботевград и на пътя Ботевград - Мездра при село Скравена.

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 13 Юли 2009, 15:40

RSxRacer написа:
особенно от светофара на ОМВ здравец до Авко.Там всичко живо къпе с над 80.

Да не говорим за един сив форд мандео комби... :1: ...че имам спомени и за дрифт със същият автомобил точно по същото трасе :smoke:

А иначе по темата : камерата преди Две Могили , на Мидата работи , вервайте ми . Преди две седмици едно аверче си получи акта в къщи в комплект със снимките и т.н.
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата