Спасение от ГРАДУШКА !!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
купете си от старите покривала за около 20 лв. вземете си дунапрен с размерите на покривалото и го пришийте за него
това е най евтиното и ефективното
само дето ги крадат тия покривала 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
M3 E92 написа:ЦЕНА - 120 ЛЕВА С ДДС

Тва, ако има 10лв материал в него аз се неща.
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
P1tbuL написа:купете си от старите покривала за около 20 лв. вземете си дунапрен с размерите на покривалото и го пришийте за неготова е най евтиното и ефективното
само дето ги крадат тия покривала
Да бе пич,ама нали се сещаш как ще се наканя да го направя цялото това нещо-да търся материали,да шия,време и тн. и ще стане хептен цигания.Нито пък ще тръгна да опъвам одеала,които се мокрят и стават по 100 кила.Това си е готово ,прибирам си го в багажника и си свиркам.
А иначе е някво интересно ,има ципче отзад и го отворих-вътре има пяна и такива мехурчета със въздух дето се увиват чупливи работи,и не се мокри.
Абе мен си ме кефи.А и при положение че преди време си купих от Метро едно покривало за 40 лв. което не пази от нищо,да не говориме че за 1 месец се раздра цялото,тва си ми е екстра

PS. В къщи отдавна са ме отписали като нормален човек,така че вече не ми прави впечатление

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
kokobm написа:Колега, вече спокойно можеш да кажеш от кой сайт си го взел, няма да се сметне за реклама![]()
![]()
Сайтът го пише на покривалото

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
M3 E92 написа:kokobm написа:Колега, вече спокойно можеш да кажеш от кой сайт си го взел, няма да се сметне за реклама![]()
![]()
Сайтът го пише на покривалото
Вярно бе.., аз до последно си мислех че колегата се бъзика

да се присъединя и аз към хората "отписали"ги от нормалните вкъщи
При мене варианта е този,пази от вода,прах и най-вече причината която го взех-слънце(седи на охраняем паркинг).....за градушка не ми се мисли
,че докато сляза от нас до паркинга с одеялото
Иначе ако имаше вариант някъв сборен между моя и на колегата,щеше да е перфект......са мисля дали да не опъна една от тия шатри дето ги продават е Практикер за 100кинта.....и да си стой спокойно колата под нея
За сега е така:

При мене варианта е този,пази от вода,прах и най-вече причината която го взех-слънце(седи на охраняем паркинг).....за градушка не ми се мисли

Иначе ако имаше вариант някъв сборен между моя и на колегата,щеше да е перфект......са мисля дали да не опъна една от тия шатри дето ги продават е Практикер за 100кинта.....и да си стой спокойно колата под нея

За сега е така:
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
и аз съм с такова подобно като на meha и най-хубавото е че спестявам сериозно от автомивки и не я пече слънцето иначе в метро са по 40лв без отделение за огледалата като на колегата ама като се свият няма проблем и са на размери в зависимост от големината на талигата 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3