М3 Е36 с какво, с газчицаааа......
Модератор: Общи модератори
http://www.autospies.com/news/Hartge-Bu ... ies-17570/
http://www.worldcarfans.com/10711163080 ... as-powered
Какво против газ-та имахте ?
http://www.worldcarfans.com/10711163080 ... as-powered
Какво против газ-та имахте ?
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Все едно примерно някой от Люлин, разхождайки се из Бояна например, да говори:
„Глей го тоя, каква изолация си е направил! Щом е сложил изолация да пести енергия, значи е мизерник. Купил си къща в Бояна, пък сега няма пари за отопление и ток! Аз пък съм гъзар, и живея в панелка в Люлиин, и никога няма да сложа изолация, а ще си плащам двойно, защото съм гъзар!“.
Общо взето е същото.
„Глей го тоя, каква изолация си е направил! Щом е сложил изолация да пести енергия, значи е мизерник. Купил си къща в Бояна, пък сега няма пари за отопление и ток! Аз пък съм гъзар, и живея в панелка в Люлиин, и никога няма да сложа изолация, а ще си плащам двойно, защото съм гъзар!“.
Общо взето е същото.

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Общо взето е същото.
Грам не ми се почва темата газ срещу бензин , но понеже съм на ти със изолазциите , щи кажа къде бъркаш - стиропора , не ти руши къщатата , не ти прогаря комина (ауспух , генерация) , заради стиропора , не подменяш плана на къщатата (софтуера) , не махаш катализатора и тн и тн . Освен това - тия със къщите от Бояна (Бавария) , не ги правят със стиропор(газ) а изрично са против каквато и да било интервенция , свързана със бомбастичното , супер евтино , горивото на трезво-мислещите (но пред забрана от глупавите немци) - газта

Мисли преди да пишеш глупави постове - карай си на газ и остави нас комплексарите , без 2 лева в джоба да си караме на бензин

ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Общо взето е същото.
направо в десятката колега - при тези цени на бензина към 2 кинта в момента и при този разход към 20 кила в градско
та кво става 100 километра в града е 40 кинта
на газ излиза наполовина - 20 лева
което е по-приемливо
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Масовото производство какво е ? Е както колегата вика, тури му на Хлопело гас да се кине или на голфа. Купи си такова Хартге на гас
със сигурност не е направено като при Пешко газаджията

със сигурност не е направено като при Пешко газаджията

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Общо взето е същото.
Грам не ми се почва темата газ срещу бензин , но понеже съм на ти със изолазциите , щи кажа къде бъркаш - стиропора , не ти руши къщатата , не ти прогаря комина (ауспух , генерация) , заради стиропора , не подменяш плана на къщатата (софтуера) , не махаш катализатора и тн и тн . Освен това - тия със къщите от Бояна (Бавария) , не ги правят със стиропор(газ) а изрично са против каквато и да било интервенция , свързана със бомбастичното , супер евтино , горивото на трезво-мислещите (но пред забрана от глупавите немци) - газта![]()
![]()
![]()
Мисли преди да пишеш глупави постове - карай си на газ и остави нас комплексарите , без 2 лева в джоба да си караме на бензин
Ачо, с тоя пръст си много страшен, ама да ти кажа и аз нещо.
За газта искам да ти кажа някои неща - Опела го карам вече 6г и 100000км с ГИ, и още съм си с ОРИГИНАЛНАТА генерация. Софта му не се сменя, а напротив - компютъра на ГИ взима инфо от него, и на базата на тази информация командва дюзите за впръскване на газ.
БМВ-та на газ не знам дали има, но със сигурност има VW, VOLVO, RENAULT, за италианците да не говорим, с фабрична газ, която не е нещо по-различно от тази, която се слага допълнително.
Аз си карам на газ, карам си и на нафта, карам си и на бензин 100 октана мотора, така че можеш да си спокоен за мен

Колкото до глупавите постове - в случая не само твоя, но и цялата тема е глупава, и в случая ВИЕ, каращите на бензин

Това ако не е комплексарска тема, здраве му кажи. Ако бях модератор, бих я заключил още след първото мнение

- ditko1
- старши ентусиаст
-
likesake написа:ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Общо взето е същото.
направо в десятката колега - при тези цени на бензина към 2 кинта в момента и при този разход към 20 кила в градско
което е по-приемливо
колега то и фаровете с лупи на бош са 180лв. а на Опел са 50лв. То и Аморт. са малко по скъпи от на другите марки, цялата подръжка на е36 е по скъпа от на другите марки. Значи търсиш евтиното, но не толкова

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:likesake написа:ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Общо взето е същото.
което е по-приемливо
колега то и фаровете с лупи на бош са 180лв. а на Опел са 50лв. То и Аморт. са малко по скъпи от на другите марки, цялата подръжка на е36 е по скъпа от на другите марки. Значи търсиш евтиното, но не толковаСпоред мен това са хора който не са наясно със себе си какво евтино търсят.
Дитко, много си заблуден за частите на Опела. Поддръжката е същата, като на Е36, да не кажа и по-скъпа вЕрвай ми. Говоря за Вектра Б. При другите не знам как е. Не ме карай да ти снимам и сервизната книжка

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Преди 4 години имах А8 на...метан!
Беше жалка картинка, но ортака (и впоследствие собственик) настоя! 2.5 Турбо-дизел...Разхода беше за левчета, но е някак си срамно да качваш хълм на 2-ра, и да те изпреварват фиести 1.2....Но за пред механата в Благоевград си беше тупалка.
А иначе - има доста модели на реномирани (за Европа) марки, които от завода излизат с газова уредба... Доста колеги с газов инжекцион настояват, че системата ги качва на 7-мото небе, заради разхода и запазването на моща...

А иначе - има доста модели на реномирани (за Европа) марки, които от завода излизат с газова уредба... Доста колеги с газов инжекцион настояват, че системата ги качва на 7-мото небе, заради разхода и запазването на моща...
Без страх, без спирачка!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Колега я ми кажи колко струва да смениш ангренажна верига и ангренажен ремък на опел ? Или пък лагер главина или пък калници, ел. машинки за огледалата или др.
Става въпрос, че когато търсиш евтино купи си малолитражна кола от което следва по малък данък и по малка гражданска, опелите голфовете и др пръчки не ги крадът отпада ти и каско минимум 400-500лв.
Баща ми също има рено на гас и си е супер, но над 150коня. на гас си е кисела работа. А и подръжката на м3 моторът не е за нямащи.
Аз се насочих към дизел и ми е добре, вече със 20лв. карам 5-6 дена. Преди със Ис мотора на ден по 20лв. бензин. Хората са си го измислили.
Става въпрос, че когато търсиш евтино купи си малолитражна кола от което следва по малък данък и по малка гражданска, опелите голфовете и др пръчки не ги крадът отпада ти и каско минимум 400-500лв.
Баща ми също има рено на гас и си е супер, но над 150коня. на гас си е кисела работа. А и подръжката на м3 моторът не е за нямащи.
Аз се насочих към дизел и ми е добре, вече със 20лв. карам 5-6 дена. Преди със Ис мотора на ден по 20лв. бензин. Хората са си го измислили.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:Колега я ми кажи колко струва да смениш ангренажна верига и ангренажен ремък на опел ? Или пък лагер главина или пък калници, ел. машинки за огледалата или др.
Писах ти ЛС...
Това с каското е поредната тъпотия.
Тук повечето, които се изказват за газ, май и не са помирисвали кола с хубав газов инжекцион. Там всички описани проблеми с газта, просто ги Н.Я.М.А.! Даже и не усещаш разлика в мощността, нито кога включва газ/бензин или каквото и да е. Просто си караш.
Между другото, живот и здраве, след НГ се надявам да съм от тия с М-ките на газ, а вие си мислете каквото искате

- ditko1
- старши ентусиаст
-
Ми баща ми не го гледам като на тъп, че спестява от каско гражданска и пътен данък. Даже евала му прявя, а даже не е и с газов инжекцион.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
ditko1 написа:Ми баща ми не го гледам като на тъп, че спестява от каско гражданска и пътен данък. Даже евала му прявя, а даже не е и с газов инжекцион.
Спестява от Гражданска

Ми евала, какво да кажа повече..
- ditko1
- старши ентусиаст
-