М3 Е36 с какво, с газчицаааа......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 08 Юли 2009, 23:07

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 08 Юли 2009, 23:32

Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
Все едно примерно някой от Люлин, разхождайки се из Бояна например, да говори:
„Глей го тоя, каква изолация си е направил! Щом е сложил изолация да пести енергия, значи е мизерник. Купил си къща в Бояна, пък сега няма пари за отопление и ток! Аз пък съм гъзар, и живея в панелка в Люлиин, и никога няма да сложа изолация, а ще си плащам двойно, защото съм гъзар!“.

Общо взето е същото. :roll:

Аватар
Кара: Кольо
Мечтае да кара: Параход с шпер
Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 08 Юли 2009, 23:35

Аз никога не бих сложил газ на такава машина ако ще без пари да е дават газта :mhihi:
Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
"..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 08 Юли 2009, 23:43

ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.
„Глей го тоя, каква изолация си е направил! Щом е сложил изолация да пести енергия, значи е мизерник. Купил си къща в Бояна, пък сега няма пари за отопление и ток! Аз пък съм гъзар, и живея в панелка в Люлиин, и никога няма да сложа изолация, а ще си плащам двойно, защото съм гъзар!“.

Грам не ми се почва темата газ срещу бензин , но понеже съм на ти със изолазциите , щи кажа къде бъркаш - стиропора , не ти руши къщатата , не ти прогаря комина (ауспух , генерация) , заради стиропора , не подменяш плана на къщатата (софтуера) , не махаш катализатора и тн и тн . Освен това - тия със къщите от Бояна (Бавария) , не ги правят със стиропор(газ) а изрично са против каквато и да било интервенция , свързана със бомбастичното , супер евтино , горивото на трезво-мислещите (но пред забрана от глупавите немци) - газта :idea: :idea: :idea:
Мисли преди да пишеш глупави постове - карай си на газ и остави нас комплексарите , без 2 лева в джоба да си караме на бензин :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 08 Юли 2009, 23:44

ACCELERATOR написа:Тия теми за това „че само мизерниците карат на газ, а който има пари да си купи еди-каква си кола, не трябвало да пести“ са ми много смешни.

направо в десятката колега - при тези цени на бензина към 2 кинта в момента и при този разход към 20 кила в градско
та кво става 100 километра в града е 40 кинта
на газ излиза наполовина - 20 лева
което е по-приемливо

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Юли 2009, 23:47

Масовото производство какво е ? Е както колегата вика, тури му на Хлопело гас да се кине или на голфа. Купи си такова Хартге на гас :mhihi:
със сигурност не е направено като при Пешко газаджията :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 08 Юли 2009, 23:57

acho.rs написа:

Грам не ми се почва темата газ срещу бензин , но понеже съм на ти със изолазциите , щи кажа къде бъркаш - стиропора , не ти руши къщатата , не ти прогаря комина (ауспух , генерация) , заради стиропора , не подменяш плана на къщатата (софтуера) , не махаш катализатора и тн и тн . Освен това - тия със къщите от Бояна (Бавария) , не ги правят със стиропор(газ) а изрично са против каквато и да било интервенция , свързана със бомбастичното , супер евтино , горивото на трезво-мислещите (но пред забрана от глупавите немци) - газта :idea: :idea: :idea:
Мисли преди да пишеш глупави постове - карай си на газ и остави нас комплексарите , без 2 лева в джоба да си караме на бензин :evil:

Ачо, с тоя пръст си много страшен, ама да ти кажа и аз нещо.
За газта искам да ти кажа някои неща - Опела го карам вече 6г и 100000км с ГИ, и още съм си с ОРИГИНАЛНАТА генерация. Софта му не се сменя, а напротив - компютъра на ГИ взима инфо от него, и на базата на тази информация командва дюзите за впръскване на газ.
БМВ-та на газ не знам дали има, но със сигурност има VW, VOLVO, RENAULT, за италианците да не говорим, с фабрична газ, която не е нещо по-различно от тази, която се слага допълнително.
Аз си карам на газ, карам си и на нафта, карам си и на бензин 100 октана мотора, така че можеш да си спокоен за мен :winky:

Колкото до глупавите постове - в случая не само твоя, но и цялата тема е глупава, и в случая ВИЕ, каращите на бензин :mhihi: (ако мога така да се обърна) я повдигате, за да поизбиете някой комплекс, да се посмеете на Мизерника, каращ на газ и т.н.
Това ако не е комплексарска тема, здраве му кажи. Ако бях модератор, бих я заключил още след първото мнение ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 08 Юли 2009, 23:57

likesake написа:

направо в десятката колега - при тези цени на бензина към 2 кинта в момента и при този разход към 20 кила в градско
което е по-приемливо

колега то и фаровете с лупи на бош са 180лв. а на Опел са 50лв. То и Аморт. са малко по скъпи от на другите марки, цялата подръжка на е36 е по скъпа от на другите марки. Значи търсиш евтиното, но не толкова :mhihi: Според мен това са хора който не са наясно със себе си какво евтино търсят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 09 Юли 2009, 0:04

ditko1 написа:
likesake написа:

което е по-приемливо

колега то и фаровете с лупи на бош са 180лв. а на Опел са 50лв. То и Аморт. са малко по скъпи от на другите марки, цялата подръжка на е36 е по скъпа от на другите марки. Значи търсиш евтиното, но не толкова :mhihi: Според мен това са хора който не са наясно със себе си какво евтино търсят.

Дитко, много си заблуден за частите на Опела. Поддръжката е същата, като на Е36, да не кажа и по-скъпа вЕрвай ми. Говоря за Вектра Б. При другите не знам как е. Не ме карай да ти снимам и сервизната книжка :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Юли 2009, 0:04

Преди 4 години имах А8 на...метан! ;) Беше жалка картинка, но ортака (и впоследствие собственик) настоя! 2.5 Турбо-дизел...Разхода беше за левчета, но е някак си срамно да качваш хълм на 2-ра, и да те изпреварват фиести 1.2....Но за пред механата в Благоевград си беше тупалка. :uups: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А иначе - има доста модели на реномирани (за Европа) марки, които от завода излизат с газова уредба... Доста колеги с газов инжекцион настояват, че системата ги качва на 7-мото небе, заради разхода и запазването на моща...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 09 Юли 2009, 0:09

Колега я ми кажи колко струва да смениш ангренажна верига и ангренажен ремък на опел ? Или пък лагер главина или пък калници, ел. машинки за огледалата или др.
Става въпрос, че когато търсиш евтино купи си малолитражна кола от което следва по малък данък и по малка гражданска, опелите голфовете и др пръчки не ги крадът отпада ти и каско минимум 400-500лв.
Баща ми също има рено на гас и си е супер, но над 150коня. на гас си е кисела работа. А и подръжката на м3 моторът не е за нямащи.
Аз се насочих към дизел и ми е добре, вече със 20лв. карам 5-6 дена. Преди със Ис мотора на ден по 20лв. бензин. Хората са си го измислили.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 09 Юли 2009, 0:21

ditko1 написа:Колега я ми кажи колко струва да смениш ангренажна верига и ангренажен ремък на опел ? Или пък лагер главина или пък калници, ел. машинки за огледалата или др.
Става въпрос, че когато търсиш евтино купи си малолитражна кола от което следва по малък данък и по малка гражданска, опелите голфовете и др пръчки не ги крадът отпада ти и каско минимум 400-500лв.
Баща ми също има рено на гас и си е супер, но над 150коня. на гас си е кисела работа. А и подръжката на м3 моторът не е за нямащи.
Аз се насочих към дизел и ми е добре, вече със 20лв. карам 5-6 дена. Преди със Ис мотора на ден по 20лв. бензин. Хората са си го измислили.

Писах ти ЛС...
Това с каското е поредната тъпотия.
Тук повечето, които се изказват за газ, май и не са помирисвали кола с хубав газов инжекцион. Там всички описани проблеми с газта, просто ги Н.Я.М.А.! Даже и не усещаш разлика в мощността, нито кога включва газ/бензин или каквото и да е. Просто си караш.
Между другото, живот и здраве, след НГ се надявам да съм от тия с М-ките на газ, а вие си мислете каквото искате :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 09 Юли 2009, 0:24

Ми баща ми не го гледам като на тъп, че спестява от каско гражданска и пътен данък. Даже евала му прявя, а даже не е и с газов инжекцион.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 09 Юли 2009, 0:27

ditko1 написа:Ми баща ми не го гледам като на тъп, че спестява от каско гражданска и пътен данък. Даже евала му прявя, а даже не е и с газов инжекцион.

Спестява от Гражданска :shock: :shock: :shock:
Ми евала, какво да кажа повече..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 09 Юли 2009, 0:30

колега Обем на двигателя определя цената за гражданската.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата