Препоръчайте хотел на Златни Пясъци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 08 Юли 2009, 11:00

Перпоръчвам ти Ривиера - близко до златните, но изолирано, тихо, спокойно и чисто.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 08 Юли 2009, 11:39

...гледам Елена на Зл П има добри оферти- накоя да е бил там?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 08 Юли 2009, 21:39

swh_bmw написа:Здравейте,
:OT:
Стани написа:От хотел Орхидея съм останал с много добри впечатления

Колега ползва ли SPA центъра ? Довършен ли е вече до край!
Когато се строеше SPA центъра бях на командировка там за автоматизацията и, а бяха раздали брошури че има готов SPA център :twisted: . Спомням си тогава бяха обещали безплатен масаж заради недовършения SPA център и молещите погледи на масажистите за да довършим работата по бързо(което нямаше как заради продължаващия строеж на някои помещения).
Иначе хотелчето не е никак лошо със SPA център и малко басейнче.
Поздрави

Незнам колега не съм го ползвал имах мач на другия ден и просто спах там но е страхотно като обстановка и като място за релакс
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 10 Юли 2009, 14:33

А някой към ММЦ Приморско няма ли да идва? Уникално съчетание между гора и море .
Някой ако го вълнува, ето го сайта:

http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=hotels

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 10 Юли 2009, 17:08

4-години бачкам на тия шибани златни точно заведенията пред астера :mhihi: . пари да ми дават няма да почивам на златните няма такъв шибан курорт не знам точно какво търсиш за да ти препоръчам и с какви пари разполагаш астера си е хубав хотел но адмирал е къде къде ако имаш възможност да почиваш в адмирал избери него дискотеките са на 300 метра от него ако си фен на хубав плаж определено златните не са твоя комплекс албена е къде къде по подредено и хубаво а пясъка и плажа са страхотни моя съвет е да отидеш там а ако толкова ти се ходи на златни на 10 мин път е с кола отскачаш на дискотека и после пак към спокойствието .ако те интересува нещо питаи но пак ти казвам ако не държиш толкова на лукса не избирай хотел точно в центъра на златни .и като се напиеш в ароганс като излезеш умната че да не ставаме на кълбо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а сега видях че са ти предложили ривиера също няма да съжаляваш дискотеките са ти на 5 мин пеша заградено е отвсякъде заливче е и водата винаги е кристално чиста плажа пак е много як аз ходя там по принцип ,но там определено е най-хубавия плаж на златните а и няма да ти седят на главата мизерни туристи .много готино местенце все пак е било резиденция на бай-тошо :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Юли 2009, 17:28

alexsch написа:...гледам Елена на Зл П има добри оферти- накоя да е бил там?

"някоя" ще бъде :mhihi: :mhihi: :mhihi: 4-5 дни. Направихме резрвация днес, 80 лева на човек ол инклузив, двойна стая 33 кв.м, изглед към морето... Има и по-просторни студия, но трябва да се плаща и третото легло вътре, хотелчето изглежда ОК, май не е точно в лудницата... метнахме се. Малко съм против ол инклузива, но май няма такива оферти, пък и едната мацка от компанията е Елена, как да не сме там...Около 26-7 ще мога да споделя впечатления обаче ;) :mhihi:
Хайде идвай и ти, да напраим паркинга черен от... BMW-та... с перденца 8) :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 10 Юли 2009, 20:00

Apassionata написа:

"някоя" ще бъде :mhihi: :mhihi: :mhihi: 4-5 дни. Направихме резрвация днес, 80 лева на човек ол инклузив, двойна стая 33 кв.м, изглед към морето... Има и по-просторни студия, но трябва да се плаща и третото легло вътре, хотелчето изглежда ОК, май не е точно в лудницата... метнахме се. Малко съм против ол инклузива, но май няма такива оферти, пък и едната мацка от компанията е Елена, как да не сме там...Около 26-7 ще мога да споделя впечатления обаче ;) :mhihi:
Хайде идвай и ти, да напраим паркинга черен от... BMW-та... с перденца 8) :mhihi:

Някои колеги за 4-5 дена на море, а други са там целият сезон .Кой както се уреди ! :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Юли 2009, 11:14

sineok_pi4_ написа:
Някои колеги за 4-5 дена на море, а други са там целият сезон .Кой както се уреди ! :)

ччч, алоу, "ПИЧ"аааа. Ти нещо, а? :kuku: Седнал дните на море да ми брои :evil: Да казвам ли къде ще бъде 5 дни преди и 5 дни след Златните. Или може би тряя ти постна снимки от едни италиански курорти, от които се върнах скоро :roll: И да ти кажа къде ще ходя август на море :evil: Я си седи там в тъпото Приморско, работи интересната си работа, пиши тука всеки ден да идват колеги, че скука ... и продължавай да си си "уреден".. Пфуу, че ме издразнииии :twisted:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Юли 2009, 14:04

Ето ви една оферта с тематична насоченост.
http://www.boiana-mg.com/site/?cont=boi ... otelID=186
Но иначе хотела не е нищо особено.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 11 Юли 2009, 18:12

Предполагам, че колегата няма нищо против да питам в неговата тема за да не пускам друга ....

Интересуваме как са цените на Слънчев бряг за плажа, чадър, шезлонг и всяко инфо. за там е добре дошло ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Vasko » 11 Юли 2009, 20:58

Apassionata написа:
sineok_pi4_ написа:

ччч, алоу, "ПИЧ"аааа. Ти нещо, а? :kuku: Седнал дните на море да ми брои :evil: Да казвам ли къде ще бъде 5 дни преди и 5 дни след Златните. Или може би тряя ти постна снимки от едни италиански курорти, от които се върнах скоро :roll: И да ти кажа къде ще ходя август на море :evil: Я си седи там в тъпото Приморско, работи интересната си работа, пиши тука всеки ден да идват колеги, че скука ... и продължавай да си си "уреден".. Пфуу, че ме издразнииии :twisted:

Всички сте едни и същи -Кажи им жена и ...повече не ги обиждай. Аз на шега го казах пък ти взе че се върза...Тц,тц, много си арогантна и груба в отношенията си към околните ,ама то си е за теб ! На теб ще се смеят после. Аз спирам да ти обръщам внимание като по-умен :)), а иначе е ясно че след моета реплика сигурно ще напишеш двайсет. Тъкмо малко да се посмеем....

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 12 Юли 2009, 0:02

Колеги снощи е било откраднато едно бмв на златните. Пред него имало спрян Голф 5. Разби ли са прозореца на голфа и са го освободили от скорост и са го избутали. И после замина ли с бмв-то. Бмв-то е Ромънско. Така, че внимавайте да не останете без кола. :shock:
Няма нищо да ви стане, ако си спрете колата на платен паркинг. ;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Belchilov » 12 Юли 2009, 9:37

Apassionata написа:

Аз също имам резервация за ЕЛЕНА още от преди месец (хотела е префектен) на точното място (лудницата е близо ) не е нужно диското да е под стаята ти :D

За ол инклузива (аз съм твърдо за ) за хора които ядат по 20-пъти на ден :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е21..Е28 и Е46
Мечтае да кара: лагерна количка

Мнение от ZARAZA » 12 Юли 2009, 22:12

АЗАЛИЯ страхотен хотел... горещо препоръчвам на 1 линия море е страхотен е!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 12 Юли 2009, 22:17

ZARAZA написа:АЗАЛИЯ страхотен хотел... горещо препоръчвам на 1 линия море е страхотен е!!!!

Само дето не е на Златните,а в Св. Константин и Елена ;) Но иначе хотела и плажа му са извънземни.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата