Препоръчайте хотел на Златни Пясъци
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
swh_bmw написа:Здравейте,
Стани написа:От хотел Орхидея съм останал с много добри впечатления
Колега ползва ли SPA центъра ? Довършен ли е вече до край!
Когато се строеше SPA центъра бях на командировка там за автоматизацията и, а бяха раздали брошури че има готов SPA център. Спомням си тогава бяха обещали безплатен масаж заради недовършения SPA център и молещите погледи на масажистите за да довършим работата по бързо(което нямаше как заради продължаващия строеж на някои помещения).
Иначе хотелчето не е никак лошо със SPA център и малко басейнче.
Поздрави
Незнам колега не съм го ползвал имах мач на другия ден и просто спах там но е страхотно като обстановка и като място за релакс

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
А някой към ММЦ Приморско няма ли да идва? Уникално съчетание между гора и море .
Някой ако го вълнува, ето го сайта:
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=hotels
Някой ако го вълнува, ето го сайта:
http://www.primorskoclub.com/modules.php?name=hotels
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
4-години бачкам на тия шибани златни точно заведенията пред астера
. пари да ми дават няма да почивам на златните няма такъв шибан курорт не знам точно какво търсиш за да ти препоръчам и с какви пари разполагаш астера си е хубав хотел но адмирал е къде къде ако имаш възможност да почиваш в адмирал избери него дискотеките са на 300 метра от него ако си фен на хубав плаж определено златните не са твоя комплекс албена е къде къде по подредено и хубаво а пясъка и плажа са страхотни моя съвет е да отидеш там а ако толкова ти се ходи на златни на 10 мин път е с кола отскачаш на дискотека и после пак към спокойствието .ако те интересува нещо питаи но пак ти казвам ако не държиш толкова на лукса не избирай хотел точно в центъра на златни .и като се напиеш в ароганс като излезеш умната че да не ставаме на кълбо
а сега видях че са ти предложили ривиера също няма да съжаляваш дискотеките са ти на 5 мин пеша заградено е отвсякъде заливче е и водата винаги е кристално чиста плажа пак е много як аз ходя там по принцип ,но там определено е най-хубавия плаж на златните а и няма да ти седят на главата мизерни туристи .много готино местенце все пак е било резиденция на бай-тошо

а сега видях че са ти предложили ривиера също няма да съжаляваш дискотеките са ти на 5 мин пеша заградено е отвсякъде заливче е и водата винаги е кристално чиста плажа пак е много як аз ходя там по принцип ,но там определено е най-хубавия плаж на златните а и няма да ти седят на главата мизерни туристи .много готино местенце все пак е било резиденция на бай-тошо

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
alexsch написа:...гледам Елена на Зл П има добри оферти- накоя да е бил там?
"някоя" ще бъде

Хайде идвай и ти, да напраим паркинга черен от... BMW-та... с перденца

- Vasko
- ентусиаст
-
Apassionata написа:alexsch написа:...гледам Елена на Зл П има добри оферти- накоя да е бил там?
"някоя" ще бъде![]()
![]()
4-5 дни. Направихме резрвация днес, 80 лева на човек ол инклузив, двойна стая 33 кв.м, изглед към морето... Има и по-просторни студия, но трябва да се плаща и третото легло вътре, хотелчето изглежда ОК, май не е точно в лудницата... метнахме се. Малко съм против ол инклузива, но май няма такива оферти, пък и едната мацка от компанията е Елена, как да не сме там...Около 26-7 ще мога да споделя впечатления обаче
![]()
Хайде идвай и ти, да напраим паркинга черен от... BMW-та... с перденца![]()
Някои колеги за 4-5 дена на море, а други са там целият сезон .Кой както се уреди !

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
sineok_pi4_ написа:
Някои колеги за 4-5 дена на море, а други са там целият сезон .Кой както се уреди !
ччч, алоу, "ПИЧ"аааа. Ти нещо, а?

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ето ви една оферта с тематична насоченост.
http://www.boiana-mg.com/site/?cont=boi ... otelID=186
Но иначе хотела не е нищо особено.
http://www.boiana-mg.com/site/?cont=boi ... otelID=186
Но иначе хотела не е нищо особено.
От тогава русото не е на мода.
- Vasko
- ентусиаст
-
Apassionata написа:sineok_pi4_ написа:
ччч, алоу, "ПИЧ"аааа. Ти нещо, а?Седнал дните на море да ми брои
Да казвам ли къде ще бъде 5 дни преди и 5 дни след Златните. Или може би тряя ти постна снимки от едни италиански курорти, от които се върнах скоро
И да ти кажа къде ще ходя август на море
Я си седи там в тъпото Приморско, работи интересната си работа, пиши тука всеки ден да идват колеги, че скука ... и продължавай да си си "уреден".. Пфуу, че ме издразнииии
Всички сте едни и същи -Кажи им жена и ...повече не ги обиждай. Аз на шега го казах пък ти взе че се върза...Тц,тц, много си арогантна и груба в отношенията си към околните ,ама то си е за теб ! На теб ще се смеят после. Аз спирам да ти обръщам внимание като по-умен

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Колеги снощи е било откраднато едно бмв на златните. Пред него имало спрян Голф 5. Разби ли са прозореца на голфа и са го освободили от скорост и са го избутали. И после замина ли с бмв-то. Бмв-то е Ромънско. Така, че внимавайте да не останете без кола.
Няма нищо да ви стане, ако си спрете колата на платен паркинг.

Няма нищо да ви стане, ако си спрете колата на платен паркинг.

Apassionata написа:alexsch написа:...гледам Елена на Зл П има добри оферти- накоя да е бил там?
"някоя" ще бъде![]()
![]()
4-5 дни. Направихме резрвация днес, 80 лева на човек ол инклузив, двойна стая 33 кв.м, изглед към морето... Има и по-просторни студия, но трябва да се плаща и третото легло вътре, хотелчето изглежда ОК, май не е точно в лудницата... метнахме се. Малко съм против ол инклузива, но май няма такива оферти, пък и едната мацка от компанията е Елена, как да не сме там...Около 26-7 ще мога да споделя впечатления обаче
![]()
Хайде идвай и ти, да напраим паркинга черен от... BMW-та... с перденца![]()
Аз също имам резервация за ЕЛЕНА още от преди месец (хотела е префектен) на точното място (лудницата е близо ) не е нужно диското да е под стаята ти

За ол инклузива (аз съм твърдо за ) за хора които ядат по 20-пъти на ден

- ZARAZA
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е21..Е28 и Е46
- Мечтае да кара: лагерна количка
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
ZARAZA написа:АЗАЛИЯ страхотен хотел... горещо препоръчвам на 1 линия море е страхотен е!!!!
Само дето не е на Златните,а в Св. Константин и Елена

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3