После защо се разваляли съвременните дизели

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 03 Юли 2009, 19:59

acho.rs написа:А аз се смеех на един приятел , който си купи нова Инсигния 1,8и защото каза че нафтата била боклук и 2 годишния му бус , бил сменил звука вече - човека си е бил прав ...
Още нещо - ако си спомянте зимата , правеха тест на нафтата от 14 големи бензиностанции и в 13 случая тя замръзна напълно при -13 градуса :help: :help: :help:
В такива моменти донякъде се радвам , че съм на бензин :confused:

все един ден трее се прогледне нема начин :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 03 Юли 2009, 20:28

аз също съм на бензин и съм уверен че бензина ни е даже по лош от нафтата... колата ми дойде с 15 литра инталиански бензин, всичко беше супер, налях от БГ и... :help: :shock: :shock:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 03 Юли 2009, 21:36

Колеги по мои лични впечатления вав саседна Сарбия е на хубавата нафта даже и от Италянската (за бензина не помня ) там като зареда колата направо лети и не съда само по моита кола :!: ;)

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 04 Юли 2009, 18:41

Archangel написа:
Alexi написа: особено при ОМВ доста се стараят откъм качество на горивото ,но и при Шел има старание доколкото е възможно ..

Да ти кажа честно на 18ката само карера 100 сипвам и нямам оплаквания. На Шел се бях излъгал с уж "най-добрия" им дизел и се разочаровах(става дума за служебното Х5), и оттогава само ОМВ премиум. Уж от Австрия го карат, но определено е по-добре от сярата, смесена с дизел на Шел.
Напълно съм съгласен за ОМВ
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата