Кой е най-тъпия БГ GSM оператор?
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- крив кюнец
-
hemicharger написа:Аз съм на Глобул и Мтел. На Мтел най ме дразни че като те изключат то става двусранно, докато при глобул ти оставят входящите повиквания
jordanov написа:Еми плащай си бе бате... Ти имаш поне 2 седмици да си платиш и то има сума ти варианти - офис, банкомат, през нета ако не се лъжа
и т.н. за 2 седмици да нямаш време да си платиш сметката ... Вярно ако си забегбнал някъде по прованса ама ... има вариант за предплащане, а офиси и партньори на м-тел бол .. навсякъде без по селата
Човека просто ти казва плюса на Глобул в тази ситуация. Плащай си... ама нали знаеш, че някой път не остават пари и се налага да позакъснее плащането. Всичките оператори имат своите предимства и недостатъци. Това, че работиш там не значи, че всички трябва да им се кланяме. От 6 години съм абонат на Мтел предимно и мисля, че е време да дам шанс и на някой друг. И защо по дяволите като ми спрат телефона за неплатена фактура, след като платя трябва лична карта и да подписвам хартии за да ме включат...

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Глобул - защото имат олигофренски реклами , заедно със тази на дайнамикс , тва са ми най-противните , за тва ТЕ СА НАЙ-ТЪПИЯ ОПЕРАТОР

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Глобул - покритието им е зле, губи се връзката, за цени....не си спомням. Така че на Глобул - НЕ!
С МТЕЛ съм....откакто се помня...нямам проблеми, всичко си е точно.Вярно, че като спрат телефона за неплатена сметка не може нито входящо, нито изходящо повикване....ама...
Имам и карта Вивател - от тях също съм доволна, на най-ниския тарифен план май бях.
С МТЕЛ съм....откакто се помня...нямам проблеми, всичко си е точно.Вярно, че като спрат телефона за неплатена сметка не може нито входящо, нито изходящо повикване....ама...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Сичките са
..Доскоро бяхме с най високи тарифи от цялото ЕУ,сега Испания ни задмина наскоро..
Мтел цял свят знае ,че лъжат,последния път ми товареха сметката ,че уж съм влизал през ГПРС да ползвам нет,а нямаше такова нещо..И е много дразнещо наистина как спират тела..
Вивател не съм пробвал,няма и да пробвам,1 седмица ме размотаваха БТК за миризливия си АДСЛ ,ходих 2 пъти на крака по офисите им да се ядосвам и без полза и се отказах въобще..Мениджмънта на всички е дай парата а клиента -дгд... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ааа,ти си бил значи..Toneloker написа:Бил съм само на мтел и съм доволен.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Bogat-Beden написа:ааа,ти си бил значи..Toneloker написа:Бил съм само на мтел и съм доволен.Малцинство сте
Малко е тъпо всеки месец да получавам смс за неплатени фактури.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ти заслушвал ли си се в рекламите на М-Тел ??? е нем атолкова досадни честноacho.rs написа:Глобул - защото имат олигофренски реклами , заедно със тази на дайнамикс , тва са ми най-противните , за тва ТЕ СА НАЙ-ТЪПИЯ ОПЕРАТОР![]()
![]()
Аз съм абонат на Глобул от 6 години и съм много доволен,сега и на М-Тел ще стана защото ми трябва и такъв,но от глобулския няма да се откажа.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
в анкетата липсва правилния отговор ,а той е че и 3те са тъпи - реално не се конкурират а ни обират ,цените ни са най високите в европа,обхвата е зле ,а за наглите рекламни смси трябва да се осъдят
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4