sms терора на глобул към абонатите си всяка сутрин
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз съм на глобул от бая години, такива СМС-и получавам супер рядко(2-3 пъти в месеца) и то през деня. Ако ми пратят в 8 сутринта в почивен ден... директно звъня на 123 и почвам да псувам който ми вдигне 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На Глобул откакто имам ГСМ тоест от 4 години,на сметка(фирмен план) доволен съм от услугите и,никви проблеми няма и си говора безплатно със сички,така че ми е идялно 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
И при мен скоро предстои смяна на оператора!Преди на два пъти получих някакви рекламни смс-и в 6 сутринта като на втория път последва скандал и от тогава няма издънки от тоя сорт,но след като два месеца им заявявам мобилен интернет /има го и на документ/ с ограничен трафик и такса от около 12лв., а те прдължават да ми го таксуват свободно и накрая плащам по 40лв. месечно само нет, това няма да продължи!Плюс това последния месец дойде сметка от 400лв., това е без роумниг и мобилен нет,само разговори като таксата ми е 75лв. и имам 500 безплатни минути извън групата,а в групата всичко ми е безплатно и не ми става ясно как може да се изговорят толкова пари?!?Разпечатката умишлено е спряна от моя страна от месеци.Верно много говоря,но това е всеки месец,а до сега такава сметка съм нямал...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
TNT написа:И аз съм на глобул от бая години, такива СМС-и получавам супер рядко(2-3 пъти в месеца) и то през деня. Ако ми пратят в 8 сутринта в почивен ден... директно звъня на 123 и почвам да псувам който ми вдигне
Е остава и през уикенда да ми звънят. Слава богу звънят само през работната седмица, но не знайно защо са решили да е всяка сутрин от понеделник до петък около 7.45 ч. и така вече няколко седмици. Сега ми откриха номера ли

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
То не останаха добри оператори вече
дайте да си направим един собствен 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Значи от много години исползвам услугите на глобул и имам чуството,че с всяка една измила година тия стават все по-големи мушеници и търгаши.Постояно ме вкарват в някакви промоции,като лоялен клиент и като се замисля, просто искат да ме прецакат за да им плащам повече.
Превлагат ми втора карта с 10лв абонамент и за по голямо удобство, вместо постяно да си сменям картата, ми продават някакъв телефон от 400лв та на 300лв.Също така мога да си взема за 10лв телефон,(някаква нокиа модел 2002г)+карта с абонамент и т.н.
Вместо да свалят цените на разговорите,те се чудят каква простотия да измислят
Превлагат ми втора карта с 10лв абонамент и за по голямо удобство, вместо постяно да си сменям картата, ми продават някакъв телефон от 400лв та на 300лв.Също така мога да си взема за 10лв телефон,(някаква нокиа модел 2002г)+карта с абонамент и т.н.
Вместо да свалят цените на разговорите,те се чудят каква простотия да измислят
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
И аз съм на Глобул,обхват имам навсякъде,проблеми нямам СМС-и не получавам нито един не съм полуил досега,сметките са Ок нямам оплакване 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Глобул са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ пУмияри бе! То не беха начислени сметки (при положение, че човек не е бил в страната 2 месеца и картата е бил извън телефона=90 лева сметка за разговори!!!), то не са лайняни СМС от рода-незабавно платете сметката...и т.н. На тея мизерници вече НИКОГА!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Банго
- младши ентусиаст
-
ми аз съм на глобал от както има такъв оператор незм колко време е ама не е малко и нямам проблем с никакви СМС-и освен от еконт ама те сами си ги пускат сутрин,НО понеже от едно исвестно времем нещо ми се вдигна доста сметката и съм решил да ми на на вивател да видя как е там пък да видим
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
Със Глобул.. помня единствено преди 3-4 години една случка, като се бяхме събрали на банкет и спря тока.. и аз сега не знам номера на енергото, звъня на оператора на Глобул и обяснявам се аз, как няма ток и ги нареждам тези от енергото и викам на оператора звъннете им вие да ги стреснете малко, че да пуснат тока.
Пича през смях ме пита адреса и вика ще направим каквото можем.. приятно изкарване...
Със сълзи сме се смяли с познати като се сетя..
Сигурно 15 минути приказвахме
Само хубави спомени имам от тях, смс-и само по празниците. 

Сигурно 15 минути приказвахме

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
TNT написа:И аз съм на глобул от бая години, такива СМС-и получавам супер рядко(2-3 пъти в месеца) и то през деня. Ако ми пратят в 8 сутринта в почивен ден... директно звъня на 123 и почвам да псувам който ми вдигне
Ей ся съм пощурял, щото 6лв. ми начислиха мама им. На нейшънъл 50 съм и не ми отчита пакета от 50 безплатни към всички. Имам още 25 минути още, а тва ми нацъкало 6лв. сметка днеска

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3