Мейд ин България - гадни изроди
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
minyo написа:Ем незнам за кво се чудите толкова за кво им е ами принципно от всеки сервиз за черна техника можеш да си поръчаш панел в най лошия случай около 50ина лева за плейъра( от къде ще разберат кой е точно модела ли ами пише го на гърба на всеки плеър + серийния номер ). Както и да е дори и да не си поръчваш панел ако си с IR или Blutoetth контрол пък всяко такова универсално дистанционно би го управлявало дори и без панел. Ако пък лежиш на това че си със SECYRITY KEY влизаш просто в гоогъл пишеш си модела и марката и получаваш кода на готово ако не става пускаш меил на производителя със серийния номер и пак си получаваш ключа. Ако пък ти правят спънка някои плеъри със модулатор като NSS или F1 upgrade няма мърдане чрез дата кабел или от усб интерфейса ги побъркваш и много още врътки сложни ми идват на ум които мога да измисля ако ви имам само плеърите без панел![]()
![]()
![]()
Чудете се още вие. Най - добрата защитата си бяха плеърите на времето с плъзгаща шина вадиш си го по всяко време и си носиш плеъра увас
![]()
. Както и да е пак ми се струва тъпо да се занимваш да крадеш плеър при цена в момента около 100тина лева мп3ката. Ама българи сме все пак кво да ви кажа
![]()
Мноо ги чаткаш бе братле!

Че кражби винаги ще има - надявам се че не, но предполагам обратното.
Проблема ни е в "хубавата" държава, в законите и скъпите полицаи.
Те при открадната кола не се трогват и докато се осетат те колите са вече по чужбина, камо ли за плейъри и пр.
Ма щом крадат през деня в центъра на Пловдив...аууу....
Те при открадната кола не се трогват и докато се осетат те колите са вече по чужбина, камо ли за плейъри и пр.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Amorphis написа:Те при открадната кола не се трогват и докато се осетат те колите са вече по чужбина, камо ли за плейъри и пр.
ААа не така колега, днес разбрах, че на един познат са му разбили колата и после са му намерили и върнали CD-то.

- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Amorphis написа:Че кражби винаги ще има - надявам се че не, но предполагам обратното.
Абе незнам дали полицаите са виновни ама ония педали депутатите дето ги избирамете са за ебане ама яко ебане.Те вкараха понятието "противозаконно отнемане " дето си беше кражба .И че когато буклука ви е в вашата кола не било взлом с цел кражба ами хулигансто но не е и това ами че милия се скрил от дъжда да не се намокри.Брато ако знаеш на кви абсурди съм присъствал в съда ше паднеш.За тва на ченгетата не им се бачка щото всичкия им труд итива на вятъра в момента в който образуват преиската за кражба >В съдебната система съм затва знам кво става.Докато не заработи тази система и не намъкват разни педалчета по затворите дори за откраднат прост касетофон нема да има оправия .
Молете се да не се връщат на власт тия червени утрепки никога повче.А тези дето сме ги избрали да работят за нас а не срещо нас
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
..
Колега да те успокоя и на мен миналата неделя там ми разбиха стъклото и ми взеха панела без да са могли да искарат цд-то.. та ако искаш имам идея
аз още на другия ден си го мислих зимам пистолета и отивам да ги 4акам се ще оберат пак там някъде и да ги стрелям на месо мамицата им..

- hakerov
- Потребител
-
- Кара: без книжка
- Мечтае да кара: M5
bmw
И мен зарадваха рази сутрин,само че с надрана шофьорска врата и стъкло.Много хубава рисунка
(сега вече се ориентирам къде ми е дръжката-"маке му и трън") .Преди седмица осъмнах с детски стъпки по предния капак.Хубаво,че поне нищо му нямаше,ама този път не ми се размина.Но по-вече ме е яд за стъклото,всичките са ми оригинално тонирани в зелено,та немога да го сменя с обикновенно.Някой знае ли да ли може с някаква паста или нещо друго да залича малко поне чертата от стъклото.

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: bmw
hakerov написа:И мен зарадваха рази сутрин,само че с надрана шофьорска врата и стъкло.Много хубава рисунка(сега вече се ориентирам къде ми е дръжката-"маке му и трън") .Преди седмица осъмнах с детски стъпки по предния капак.Хубаво,че поне нищо му нямаше,ама този път не ми се размина.Но по-вече ме е яд за стъклото,всичките са ми оригинално тонирани в зелено,та немога да го сменя с обикновенно.Някой знае ли да ли може с някаква паста или нещо друго да залича малко поне чертата от стъклото.
Ебаси изродите,да не си паркирал на някого "На местото" или в някоя детска градинка-гаража си е гараж ,но вече строителството на блокове рядко предлага тази екстра
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- BuLdwAiZeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 93 BMW 325 TD
- Мечтае да кара: BMW E30 ///M3
Helix не си прав ,все пак нали за това сме колеги да си споделяме .И на тебе да ти дойде такова нещо на главата и не тебе ще ти се реве 

Последна промяна BuLdwAiZeR на 27 Юли 2009, 23:15, променена общо 2 пъти
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Helix написа:Аз не мога да разбера не ви ли писна да се оплаквате само!Сека втора тема е такава!
КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА - ГОРЕ В ДЯСНО ИМА ЕДИН "Х" НАТИСКАШ ГО И СЕ МАХАШ!!!
4 8 15 16 23 42
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: ..
shalashaska написа:Колега да те успокоя и на мен миналата неделя там ми разбиха стъклото и ми взеха панела без да са могли да искарат цд-то.. та ако искаш имам идея![]()
аз още на другия ден си го мислих зимам пистолета и отивам да ги 4акам се ще оберат пак там някъде и да ги стрелям на месо мамицата им..
Колега събери няколко приятелчета по сто кила,паркирай там и чакай!Пак ще посегнат.Ама като го направят.....ти си знаеш кво да правиш

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Има и друг начин вземаш аларма с JPS аз така направих, хваща до към 500 м. и ти показва веднага какво се случва с колата ти докато примерно си пиеш кафе и пича гадното копеле докато си тараши батка вече си до колата
имах интересна случка
и да е още по интересно слагаш на безшумен режим и оня го хващаш надупен

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2