много свободно време или професионализъм? или...
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Penchev написа:Аз сега ще му напиша л.с. на Десо да хвърли поглед на темата ,той не пише никъде другаде освен в неговата тема![]()
Добре де , тоя там на снимките дето пастира/полира започва да работи върху нов и много скъп автомобил , това според мен е малко повече предимство![]()
Тук се карат за пастиране автомобили ,които са в трагично състояние на фона на Мерцедесите от линка ,които Алекс показа ... Десо ще се включи предполагам скоро и ще е интересно за всички вас ,които не го познавате лични ,не сте разговаряли с него и нямате преки впечатления от ръцете му , там в Щатите доколкото знам от него са му минали автомобили за милиони долари през ръцете ,повечето от които по два пъти на ден дориИмаме със сигурност поне един абсолютен професионалист в държавата
![]()
Георги Пенчев
Адаш,точно за това говорих,защо трябва да си подценяваме нашите хора.Аз лично не се познавам с Десо ,но вярвам,че на такъв автомобил може да постигне същото качество дори и по-добро.А за цените от щатите и при него няма какво да коментираме.

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
незнам кой колко може
ама с тоз SL мога да се бръсна без проблем

ама с тоз SL мога да се бръсна без проблем

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- DESO-Car -care
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за разрешението да се включа във вашата тема..! Наистина страхотни коли и отлична работа. Значи откъде започна ...едно по едно ще коментирам нещата..Черният Мерц. е в отлично състояние още преди да се започне работа върху него. Никой които притежава такъв автомобил не би допуснал той да е неподържан..Така че тази кола никога не е била по зле от това ..Аз имам доста снимки (които така и не се научих да качвам) на коли в десетки пъти по -трагични състояния ,направени до почти същото качество..И то които съм пастирал във сервизът в Габрово.Колите в БГ са много по зле от колите в Сащ..Наистина колата е направена уникално..но за колко време..Много важен въпрос..Ние гледаме снимките готови ,но кой може да каже за колко дни е правена колата ..На втората снимка (синята Астра) е най-добрият в света пич ,който пастира- Paul Dalton...Тоя пич пастира за 200 паунда на час...Лудница ! Той наистина е бог и аз редовно получавам емайли от него и се уча на нови неща.Най-голямата ми гордост са НЕ- Ферари и Ламбо ,а колите които съм правил за най-уникалния в света търг за Колекционерски коли-"Barrett-Jackson",но за всяка една от тях съм отделял по 3-4 дена..Резултатът е дори по -добър от тия нови Мерцедеси..и там говорим за коли над 30 години.Така че въпросът как се добива това качество ,е наистина много обширен, и с това пак се връщам че за супер качество трябва и много време ,не само и много умения.Разбира се че за постигане на супер резултат се ползва възможно най-скъпия продукт, и себестойноста на продукта е пропорционална на цената заплатена от клиента при издаване на колата..Paul Dalton ползва и вакси за 5000 (хиляди) паунда и на мене ми се иска..ама не ми стиска.Мисля че със нищо не отстъпвам като качество на работа съпоставено със цената която се плаща в БГ и повярвайте ми ,правя всичко възможно всеки да си тръгне Супер доволен и удовлетворен че е получил наистина най-доброто за колата си.
Всяка седмица при мен идва поне една много добра и нова кола..сериозно поразена от нехаен бояджия или некадърен майстор...така че качеството трябва да се СПАЗВА навсякъде по веригата.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2