За Триене
Модератор: Общи модератори
69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Как може да питаш за разод,ако те притеснява разхода си купуваш нещо 1.2 микра,поло,голф,астра дизел
При лимузуните не се говори за разход и за поддръжка
Аз съм за е38 730D всичко нагоре е по добре
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: '
Е60 535 Дизел това е колата тиBmw325is написа:колега аз не съм казал,че искам разход 5/100,а че искам нещо до 20 макс.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
И аз бих ти препоръчал 730d можеш да си намериш добър екземпляр на хубава цена, върви прилично а и разхода му е приемлив
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Scott написа:Как може да питаш за разод,ако те притеснява разхода си купуваш нещо 1.2 микра,поло,голф,астра дизел
И аз така мисля колега , но релаността е друга и то съвсем друга ! Ако беше както казваш нямаше да има дизелови лимозини , а те сега са 70% от новите еС класи , 7ци и А8ци . Така че разликата от 10-12 нафта до 20-25 бензин не е малка .
Аз лично НИКОГА не бих предпочел тази пенсионерска еС класа пред Е38 или А8

За двигател - ти си знаеш , ама си помисли като си копуваш дизелова лимузина , на колко километра е тя - не си маечтай за по-малко от 0,5 млн. да не кажа и повече

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
....и амортесьора му не струва колкото на С класата-2200 лв./бр.dmxl написа:И аз бих ти препоръчал 730d можеш да си намериш добър екземпляр на хубава цена, върви прилично а и разхода му е приемлив

П.П.Мога и аз да ти предложа една за 16500 лв.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:Аз лично НИКОГА не бих предпочел тази пенсионерска еС класа пред Е38 или А8W220 е коренно различна работа , но тази старата със табло от 73та година е трагедия , от към интреиор .
Иди до капитолията, покарай малко някое 140 и пиши пак. Тази кола е начин на живот.
По темата, моето мнение е колегата да си вземе един 500 да си сложи газ/метан и да не се притеснява с разхода. Намират се на такива пари. Ако и това не е достатъчно икономично, нека вземе 320, но с газ не знам дали ще му е достатъчно мощен. Карал съм 320 на бензин, вярно тежко е купето, но смея да кажа че ако не си състезател колата си върви съвсем нормално.
Дизел на 140 по-добре не, или поне не 350. 300 е по-добрия мотор, но мисля че за тези пари може да се намери седмица с по-модерен двигател.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
The_Ancient написа:acho.rs написа:Аз лично НИКОГА не бих предпочел тази пенсионерска еС класа пред Е38 или А8W220 е коренно различна работа , но тази старата със табло от 73та година е трагедия , от към интреиор .
Иди до капитолията, покарай малко някое 140 и пиши пак. Тази кола е начин на живот.
По темата, моето мнение е колегата да си вземе един 500 да си сложи газ/метан и да не се притеснява с разхода. Намират се на такива пари. Ако и това не е достатъчно икономично, нека вземе 320, но с газ не знам дали ще му е достатъчно мощен. Карал съм 320 на бензин, вярно тежко е купето, но смея да кажа че ако не си състезател колата си върви съвсем нормално.
Дизел на 140 по-добре не, или поне не 350. 300 е по-добрия мотор, но мисля че за тези пари може да се намери седмица с по-модерен двигател.
Карал съм еС420 автомат , на газ , панцер Б3 - ами със Аудито ми го опъвам

Ако не си луд фен Мерцдес или меланхолик по 80те , не си за ВВ140

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
acho.rs написа:The_Ancient написа:acho.rs написа:Аз лично НИКОГА не бих предпочел тази пенсионерска еС класа пред Е38 или А8W220 е коренно различна работа , но тази старата със табло от 73та година е трагедия , от към интреиор .
Карал съм еС420 автомат , на газ , панцер Б3 - ами със Аудито ми го опъвамКомфортно е , от пиле мялко няма , но това табло и тази визия на 30 годишна кола , не мога да ги преглътна
Може би защото съм млад , 85ти набор съм , но не мога да приема тази кола за конкурент на Е38 , по-скоро при Е32 може да се зачудя .
Ако не си луд фен Мерцдес или меланхолик по 80те , не си за ВВ140
Бате ти кво каза ... С-класата и бил стар дизайна ?!!?!?! Само за справка това е един от най-незастаряващите дизаини изобщо - КЛАСИКА неподвластен на времето .... Да не ти харесва едно ама да кажеш че изглежда старо.... Мерцедес като цяло са по консервативни от към дизаин и поради това моделите им остаряват по бавно. А по темата бих избрал 7-цата не за друго а щото ще е по нова евентуално и с по добър мотор...ако говорим за дизеляк иначе С 500/600 последните с малките лайсни

69 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5