каско на името на лице без книжка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 200CE

Re: каско на името на лице без книжка

Мнение от Projektzwo » 26 Юни 2009, 17:18

Бисер_Гечев написа:
Freakster написа:може ли да се направи? ще е проблем ли при изплащане на щети ?

Може, но при изплащане на щети, парите ги дават на този, на който се води каското, а не на теб :winky:

Това твърдение важи само за обезщетения по експертна оценка или фактури... :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Юни 2009, 17:23

penio написа:
Archangel написа:Да кажем, че на теб е регистрирана колата. Брат ти, който няма книжка я е карал и са го снимали.
Праща се наказателното постановление на собственика, а после можеш там по каналния ред да изясниш нещата като обясниш кой е карал колата и дадеш неговите данни.

Ама аз питах за обратната ситуация.
Ако регистрирам колата на името на баба ми, която няма книжка и ме снимат с 200 в бус лентата. Как ще ме накажат, ако баба ми не ме издаде, а и аз не си призная. Единствено парична глоба сигурно могат да и наложат, но и за това не съм убеден,
ПС: Това е чисто хипотетично, нямам намерение да си прехвърлям колата на баба си.

Като не те издаде баба ти ще й съставят акт за управление на МПС без СУМПС, за което глобата е доста солена.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Предишна

Назад към Извън Темата