човек обича по веднъж в живота ?
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Aбе... любовта винаги си е от пръв поглед... Иначе е като фина настройка... дето ще се мъчим да се разбираме, да живеем заедно...
Знаеш че е дошла като си заковеш погледа, не можеш да го мръднеш още в първия път, когато сте се видели...ю
И на другата сутрин все още искаш да видиш човека отсреща
Химия.
Love is in the air, нали?
И alx го е казал много правилно, за всеки период от живота по една
Знаеш че е дошла като си заковеш погледа, не можеш да го мръднеш още в първия път, когато сте се видели...ю
И на другата сутрин все още искаш да видиш човека отсреща

И alx го е казал много правилно, за всеки период от живота по една

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Туй не е вярно за единствената любов,ако естествено не мислиш само с оная си работа!!!
Колко съм ги виждал едни такива с овчи погледи и леко тъповати...направо ти се иска да го ритнеш.
Освен това как ше опишеш фразата "влюбен съм в ...секса.."
или "влюбен съм в парите...па какви оргазми полючавам на некаква надежна пачка..."
Махнете ги тея детски мечти и пориви,влюбен си...просто ти се прави повече секс.Разграничавайте тея неща
Колко съм ги виждал едни такива с овчи погледи и леко тъповати...направо ти се иска да го ритнеш.
Освен това как ше опишеш фразата "влюбен съм в ...секса.."
или "влюбен съм в парите...па какви оргазми полючавам на некаква надежна пачка..."
Махнете ги тея детски мечти и пориви,влюбен си...просто ти се прави повече секс.Разграничавайте тея неща
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
Feanor написа:stambo_81dg написа:|`oTuH написа:Да, човек се влюбва истински И втори път!
Вярвай ми, аз не лъжа.
и трети и чевърти така че споко
все си мислиш че няма накъде повече но след време
разбираш че не е било така
+1
+2

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
divna_ написа:alx написа:за всяка фаза на живота на човек има по една любов. поне аз така го усещам.
![]()
![]()
![]()
,
НО има и една единствена любов - е немога без този мъж , който се оказа и мой съпруг![]()
.........
Има и още една любов и там няма периоди , тя е единствена и ЗАВИНАГИ - BMW !!!
+1
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
liloff написа:Знаеш че е дошла като си заковеш погледа, не можеш да го мръднеш още в първия път, когато сте се видели...ю
И на другата сутрин все още искаш да видиш човека отсрещаХимия.
И колко е вярно това......

Има хора, които с всеки/всяка следващ/а си вярват, че е единствената/единствения. Сигурно е така, важното е човек да се чувства щастлив.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
И аз мисля, че любовта в живота на един мъж не е никога единствена. А и наистина има по една за всеки период, но е така, защото до много голяма степен точно любовта определя тези периоди...но само, ако е била истинска. А и това с влюбването от пръв поглед аз не го вярвам. На това му се вика привличане...искаш да я побъркаш от секс. За мен лично истинското влюбване е в самия човек, в неговата същност, в неговия характер...защото след година някъде тръпката изчезва и остават едни други чувства.
Така че споко, колега...има я тая пуста любов и се повтаря и повтаря. А и лично мое наблюдение е, че с всяка следваща връзка, става все по-силна и силна. Успех
Така че споко, колега...има я тая пуста любов и се повтаря и повтаря. А и лично мое наблюдение е, че с всяка следваща връзка, става все по-силна и силна. Успех

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Люботва може да е една, две, десет, при всеки различно. Но винаги е нова и винаги ни поставя в непозната ситуация. Така че колега не се притеснявай, след като при тебе вече има край на една, ще има начало на друга.
Тя любовта май си една, или една по една, но идва в лицето на различни хора, незнам....
Тя любовта май си една, или една по една, но идва в лицето на различни хора, незнам....
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
Много шибан въпрос и дилема е това. Но определено, се намира втора, повярвай. Въпроса е да я намериш и тя да те намери, а не да се хвърлиш на първата и щом се ебе добре значи е красота или щом готви или щом и е готин задника. То си е до характер, то си е до човек, то си е до инстинкт, то си е до рирода. Все пак не забравяй, че колкото и да сме хора, човека е висша животинска форма и в един момент, животното в нас надделява. Тук вече идва разликата с останалите животни, да можеш да спреш, да се замислиш и да предцениш, а не да се действа първосигнално.
А и колкото повече мислиш за първата, толкова повече се отдалечаваш от истинската. Забрави я и всичко си идва на мястото.
А и колкото повече мислиш за първата, толкова повече се отдалечаваш от истинската. Забрави я и всичко си идва на мястото.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Споко, колега, ще ти мине, когато намериш следващата
Мъжете не сме моногамни!

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:за всяка фаза на живота на човек има по една любов. поне аз така го усещам.
Подкрепям

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Хм, тук май го превърнахме на 'искрено и лично'' или ''море от любов''. Абе не мога да Ви разбера колеги - сега е лято - време за купони,морета и нови гаджета Вие сте седнали тук да ревете за някакви пикли... Живота е пред Вас и хич да не Ви пука...Ако знаете още колко ще смените докато намерите подходящата ...Ама сега Ви се е паднало да живеете...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
|`oTuH написа:Да, човек се влюбва истински И втори път!
Вярвай ми, аз не лъжа.
не му верваи аз съм си перманентно влюбен и то все си мисля ,че умирам от любов и все оставам жив нещо като рамбо съм

това за единствената го има само в чалгата и българският народен фолклор

пс мани добре че не съм жена цела сф щеше да ме знае
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил

sineok_pi4_ написа:Хм, тук май го превърнахме на 'искрено и лично'' или ''море от любов''
Кой го казва... жива да не бях, направо ме хвърли в музиката с това си изказване...

извинявам се за отклонението от темата, продължавайте спокойно с размислите и страстите

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
M2PR написа::OT:sineok_pi4_ написа:Хм, тук май го превърнахме на 'искрено и лично'' или ''море от любов''
Кой го казва... жива да не бях, направо ме хвърли в музиката с това си изказване...![]()
![]()
![]()
извинявам се за отклонението от темата, продължавайте спокойно с размислите и страстите
Колежке, каква е тази ирония в изказването ти ? За мен ли се отнася или просто трупаш мнения тук във форума? :П
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3