Кабелна, Булсатком или ITV?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
djordje написа:трябва да имаш гледка към юг-изток. и да осигуриш интенет достъп до дриймбокса, в случая приемника. немаш нет, нема платени канали. иначе гледаш всичко живо, като найинтересните са хд канали. може и да са повече от 80. всички sky sports italy, uk и тд... абе всичко. таксата е 80 кинта. това не е реклама и не ме питайте по въпроса кое как? системата която аз имам е око 2000 лева, може и по малко в зависимост от компонентите. коегата absix ако е заинтересован да пише на лс.
Знам, че не е реклама, просто явно си на ТИ с тия неща и питам в името на всички заинтересовани. Аз определено съм!!! Ще ти пиша със сигурност, щото ми писна от тия "местните".
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
absix написа:Демирев написа:това което той ползва е шеринг и ти трябва освен всичко друго и мощен интернет.
Дефинирай "мощен"?
поне 8 мб. скорост на външен нет - разбирай извън България и ти трябва да дадеш, за да те вкарат. На аванта никой няма да те пусне в групичката.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
krystal написа:3 години Ай Ти Ви ползвах и с удоволствие преминах на Булсатком.
Сега вече съм доволна.
Какво съвпадение,и при мене е така!
Нищо не става от ИТВ,само лъжат за нови канали,програмната им схема не струва,лежат на стара слава,монтажа им е некадърен,обслужването също,ако имаш проблем и звъниш на телефоните ще почакаш доста,всичко при тях умира......
Кабелната въобще не коментирам,Булсатком е твоя избор братле !
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Аз съм със Булсатком!! Но като цяло и Цифровата и Кабелната телевизия в България са Зле-За Съжаление!!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Не че ще кажа нещо ново, ама... 3абивай си Булсат-а и си гледай кефа. А колегите които казват да си вземеш по-голяма чиния са прави в общи линии, но спокойно може да я пропуснеш тая част в началото. Ако ти настроят качествено антената и оригиналната 60 см. е достатъчна- аз още съм с нея и вече над три години грижи няма, губя сигнал 3-5 пъти в година при меко казано отвратително време и никога не е било за повече от 10-на минути.
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
От половин година съм с ITV и не съм доволен изобщо. Много често сигнала насича и дори черни екрани се случват. Разбирайте всяка вечер почти. Няма хубаво, няма лошо време
На 6 етаж съм, но минава ли такси под нас яко насича.
Или стандартното оборудване не струва или не знам, но не са това което очаквах.
Ще изчакам да изтече договора и ги сменям веднага.
П.С. Единственото хубаво е, че и при бури и всякакви облаци си работи както винаги

Или стандартното оборудване не струва или не знам, но не са това което очаквах.
Ще изчакам да изтече договора и ги сменям веднага.
П.С. Единственото хубаво е, че и при бури и всякакви облаци си работи както винаги

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
djordje написа:аз си сложих 2 метра сателитна антена и с един дриймбокс 800 хд си гледам към 80 хд канали. да не говорим за другите 6000. плащам 80 лв на месец. няамате си на идея за какво качество говорим. на бравия 46 инча. направо забравяте всички бг оператори, и техни глупости. системата с позиционера е малко под 2000 лева. е на когото пари не са проблем.
Адаш , моля те на л.с. ми прати данни от къде може да се взме това устройство , цялата апаратура и фирма към която да се обърна за да ми разяснят всичко и дали е възможно да се сложи такова устройство за един цял вход на кооперация

Аз иначе съм на АйТиВи ,че другите не могат да ми предложат толкова Сръбски,Босненски и Хърватски канали телевизионни и радио

Иска ми се обаче да имам ХД канали и аз да се порадвам на бравията егати

Георги Пенчев
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3