КАТ чете активно този форум ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2009, 8:22

Dimo написа:Колко истина има в това:

''Екип на "24 часа" видя как суперрадарът засече лъскав "Шевролет Корвет" с американска регистрация да прелита със 163 км по околовръстното шосе миналия четвъртък. До дни шофьорът, който е чест посетител на незаконните ралита край кв. Бояна, ще получи покана по пощата да отиде в КАТ, където ще му пуснат на запис от нарушението.''

Точно така, ще му пуснат запис, а няма да го санкционират, той ще ги почерпи и ще си ходи и утре ще пробва с 200, е тва е булгаристан. В Англия над 100 мили оставаш 1,5 години със забрана да не караш в държавата. Тука със 100-150лв си купуваш запис за спомен :evil:

Това си е твое тълкуване, нали трябва да види записа (както се показва снимката от камерите, или скоростта на радара) това си е право на нарушителя. Иначе наказанията са смешни за мен-в населено място с ограничение 50 км/ч няма значение дали си карал с 82км/ч или с 182км/ч -наказанието е еднакво :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Юни 2009, 8:58

И като тоя шавролет е с американска регистрация ,къде си получи записа,в щатите ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юни 2009, 9:06

Е.Димитров написа:И като тоя шавролет е с американска регистрация ,къде си получи записа,в щатите ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Принципно в нормалните държави не разрешават да излезнеш от границата, ако не си платил подобни глоби, но при нас... пей сърце 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2009, 9:51

///peter написа:
Е.Димитров написа:И като тоя шавролет е с американска регистрация ,къде си получи записа,в щатите ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Принципно в нормалните държави не разрешават да излезнеш от границата, ако не си платил подобни глоби, но при нас... пей сърце 8)

Принципно и у нас е така. Дали се прилага не знам :)
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 25 Юни 2009, 10:06

Средната скорост, която вдигат незаконните пилоти, пък е между 200 и 250 км в час.

Ох, тия са брутално кухи парчета...няма ли един малко по-грамотен на тема автомобили, да седне да пише ?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Юни 2009, 10:14

а кои е Жоро Перника :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Юни 2009, 10:21

много ми е интересно как па с американска регистрация и щял да получи покана по пощата, в америка ли ще му пратят поканата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 25 Юни 2009, 10:26

От статията личи, че хем авторът е толкова изумен от въпросните гонки....упс...родеа..., хем и полицаите. Все едно е нещо нечувано и невиждано :shock: И така са се впрегнали, че такава практика....понеже съществува само в България....в никой друга страна не се правят незаконни гонки и т.н....и такава гласност трябва да се даде...."как можело"...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Юни 2009, 10:27

Студенти, деца на богаташи, автокрадци и наркодилъри на възраст от 18 до 27 г. са най-честите участници в незаконните гонки, разказват полицаи

Изберете си вие от кой тип сте ... :D
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Юни 2009, 10:28

benzin написа:много ми е интересно как па с американска регистрация и щял да получи покана по пощата, в америка ли ще му пратят поканата :mhihi:

Ще я пратят по оня негър пощальон дет разнася "Шпеки-леки фор ю" :mhihi:
аз съм забелязал че напоследък като се прибирам на околовръстното 2 от 3 пъти ме спират за проверка.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 25 Юни 2009, 10:47

deyan-enchev написа:
Студенти, деца на богаташи, автокрадци и наркодилъри на възраст от 18 до 27 г. са най-честите участници в незаконните гонки, разказват полицаи

Изберете си вие от кой тип сте ... :D

Студент съм, ама след няколко часа отивам да си взема дипломата, кофти че наш'те не за богати и сърце не ми дава да крада коли. Ще се хващам в бизнеса с дрогата явно. Някой ако има съвети да казва, щото ще съм нов в занаята и го правя само и само да можем да 'одим по гонките.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re: КАТ чете активно този форум ;)

Мнение от ивчо3 » 25 Юни 2009, 10:58

Ха ха ха, прочетете заглавието на статията. Кат ни дебне и отзад, досущ като една тема в нашия форум, озаглавена - "чукане отзад".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306

Мнение от prel » 25 Юни 2009, 11:51

Рядко глупава статия!

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 25 Юни 2009, 12:01

Особено във Варна на КРЗ карат с 300 даже.:P И на първия завой минават с плъзгане. "в София вече няма къде да се кара легално" ми тогава, какво се оплакват :mhihi: .Как във Виена има специялни места за дрифт. :?: Пък явно всички в този форум сме някви престъпници. Заслужаваме доживотна присъда. :help: "Зад колонките за гориво са се наредили хонди, голфове, опели и всякакви други коли с претенции за бегачки. " :P

Някой има ли запис от тея гонки за по 20-30 хил лева. Че ми е интерсно какви коли се дърпат.

А статията е много професионално написана. :P
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Юни 2009, 13:54

kiko написа:а кои е Жоро Перника :mhihi:

е тва се чудя и аз :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата