Кирилица - СкъсА ми нервите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 22 Юни 2009, 21:12

vicho написа:
Cobb написа:cyrXP_injenera

Потърси го това(ако вече не си) и мисля, че няма да имаш ядове.

грешка!

получава се абсолютно същото! :idea:
писна ми и от инжинери и от простотии...
щот някой ми подхвърли, че флекстапй било скапано, аз 10 години го ползвах и нямах проблеми, обаче нали да пробвам бан инжинера и стана да си е*е франко магарето проблеми! :evil:

Еми не знам приятел, аз от има няма 10-тина години само на Бай(Н) Ижинера карам и нямам ядове.Наложи се да го ползвам заради проблеми с Флекса...Друго не съм ползвал и затова ти предлагам само този вариант...съжалявам, че при теб не става.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 22 Юни 2009, 21:43

Колеги здравейте, няма да пускам нова тема и ще ви питам тук - от компютъра вкъщи не мога да влизам в сайта - дава ми, че няма такъв сайт. Има ли алтернативен адрес или дайте някакъв акъл. Благодаря предварително.

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 22 Юни 2009, 22:26

флекса само за 98-ца ХП-то си има перфектна кирилизация която след инсталация на флекс тайп става непоправимо счупена....
Ако си инсталирал флекстайп на хп-то преинсталирай уин-а и си качи на инжинера подредбата ;)
А хората който не са имали проблеми с флекстайп под ХР значи не са се опитвали да го дейнсталират и след това да четат кирилица :)))

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 22 Юни 2009, 23:15

AcOrP написа:флекса само за 98-ца ХП-то си има перфектна кирилизация която след инсталация на флекс тайп става непоправимо счупена....
Ако си инсталирал флекстайп на хп-то преинсталирай уин-а и си качи на инжинера подредбата ;)
А хората който не са имали проблеми с флекстайп под ХР значи не са се опитвали да го дейнсталират и след това да четат кирилица :)))

При положение че работи добре, защо да си правим експерименти и после да си отваряме работа с преинсталации :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 22 Юни 2009, 23:19

При положение, че видимо работи добре :D ;)
И да помислим че флекса иска крак, ехе файлове са- евентуално и гадини съм срещал инфектирали този шедьовър
а на инжинера е 3 файла 40-50кб максимум с 2 клика инсталиране и работещ деинсталатор :mhihi:

/пропаганда офф
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Потребител
Аватар

Мнение от Hades_ » 23 Юни 2009, 0:53

GTS написа:При положение, че видимо работи добре :D ;)
И да помислим че флекса иска крак, ехе файлове са- евентуално и гадини съм срещал инфектирали този шедьовър
а на инжинера е 3 файла 40-50кб максимум с 2 клика инсталиране и работещ деинсталатор :mhihi:

/пропаганда офф

Така си е. И флекс тайпа има кофти навика да скапва уиндоуса ако пипаш там по файловете му. Просто гениално ефективно скапва ОС-а ако му промениш директорията на инсталация

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Кирилица - СкъсА ми нервите

Мнение от Huku » 23 Юни 2009, 1:14

Тва с FlexType-а много ретро момчета, не се излагайте. Ползвайте кирилицата на оперативно ниво.
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Юни 2009, 8:06

Аз позлвам Флекс със години(на доста пс-та), как до сега не ми е давало веднъж проблем :shock: Сложи си на ново флекс и би трябвало да си оправи нещата.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Юни 2009, 8:47

На XP ли си или на Vista?
Ако си на XP деинсталираш всички бози, които си надробил и слагаш един layout. Мога да ти го пратя на мейл.
Такива инжинери, FlexType и подобни бози и т.н. - всичко в кошчето. Flex-а беше разработен за 95, ако не и за 3.1. Отмина му времето.

А относно тоя инжинер... безмълвен седи народа пред неговата компетентност :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 23 Юни 2009, 8:54

добре, какво е решението ако искаш да ползваш бдс и фонетична и да не ги сменяш с различни копчета?
аз имам следния проблем с флекстайп: да кажем пуснал съм фонетиката и сменям прозореца с алт+таб и автоматично се сменя на бдс :confused: трябва да превъртя един път до фонетична през английски и бдс и тогава си пиша. при следващата смяна с алт+таб пак трябва да ги въртя.....
бтв не всеки път ми превключва на бдс автоматично.....

и другия проблем няколко превъртъния трябват да се улучи фонетиката, някой път е нужно да не съм маркирал поле, за да мога да сменя на фонетика....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 23 Юни 2009, 10:41

liloff написа:На XP ли си или на Vista?
Ако си на XP деинсталираш всички бози, които си надробил и слагаш един layout. Мога да ти го пратя на мейл.
Такива инжинери, FlexType и подобни бози и т.н. - всичко в кошчето. Flex-а беше разработен за 95, ако не и за 3.1. Отмина му времето.

А относно тоя инжинер... безмълвен седи народа пред неговата компетентност :)

как да махна всички неща, това питам още отначало?!
как се махат лейаутите? :help: :help: :help:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Юни 2009, 13:01

Първо махаш Кирила, Flex Type и всички бози които са отделни applications от Add/Remove Programs. После някак си махаш и на оня олигофрен инжинера или какъвто е там повръщаното. Идеята е да не остане никакъв 3rd party software, които да маца.

Изображение

Накрая вече махаш всичко, което виждаш вдясно на прозореца, да остане само English. От Regional and Language Options Language for non-Unicode Programs избираш Bulgarian. (това се намира в Advanced таба в левия прозорец на снимката.) И после инслираш примерно това:
BG Phonetic Keyboard Layout.

И може да се наложи на languages (дясния прозорец на картинката да си я добавиш ръчно)

Oт разстояние, толкова мога.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 23 Юни 2009, 13:33

направих всичко по указанията и пак ми дава

Windows could not properly load the Bulgarian - Bulgarian Phonetic keyboard layout.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 23 Юни 2009, 14:26

Snoopy написа:Оп - готов съм. :D
Тегли: Bulgarian Phonetic for Windows XP x64.zip
И прочети Inf-а преди да го инсталираш. ;)

ЕВРИКА!!!

КЛЮЧ!

Предишна

Назад към Извън Темата