Кирилица - СкъсА ми нервите
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
vicho написа:Cobb написа:cyrXP_injenera
Потърси го това(ако вече не си) и мисля, че няма да имаш ядове.
грешка!
получава се абсолютно същото!![]()
писна ми и от инжинери и от простотии...
щот някой ми подхвърли, че флекстапй било скапано, аз 10 години го ползвах и нямах проблеми, обаче нали да пробвам бан инжинера и стана да си е*е франко магарето проблеми!
Еми не знам приятел, аз от има няма 10-тина години само на Бай(Н) Ижинера карам и нямам ядове.Наложи се да го ползвам заради проблеми с Флекса...Друго не съм ползвал и затова ти предлагам само този вариант...съжалявам, че при теб не става.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Колеги здравейте, няма да пускам нова тема и ще ви питам тук - от компютъра вкъщи не мога да влизам в сайта - дава ми, че няма такъв сайт. Има ли алтернативен адрес или дайте някакъв акъл. Благодаря предварително.
флекса само за 98-ца ХП-то си има перфектна кирилизация която след инсталация на флекс тайп става непоправимо счупена....
Ако си инсталирал флекстайп на хп-то преинсталирай уин-а и си качи на инжинера подредбата
А хората който не са имали проблеми с флекстайп под ХР значи не са се опитвали да го дейнсталират и след това да четат кирилица
))
Ако си инсталирал флекстайп на хп-то преинсталирай уин-а и си качи на инжинера подредбата

А хората който не са имали проблеми с флекстайп под ХР значи не са се опитвали да го дейнсталират и след това да четат кирилица

AcOrP написа:флекса само за 98-ца ХП-то си има перфектна кирилизация която след инсталация на флекс тайп става непоправимо счупена....
Ако си инсталирал флекстайп на хп-то преинсталирай уин-а и си качи на инжинера подредбата![]()
А хората който не са имали проблеми с флекстайп под ХР значи не са се опитвали да го дейнсталират и след това да четат кирилица))
При положение че работи добре, защо да си правим експерименти и после да си отваряме работа с преинсталации

При положение, че видимо работи добре
И да помислим че флекса иска крак, ехе файлове са- евентуално и гадини съм срещал инфектирали този шедьовър
а на инжинера е 3 файла 40-50кб максимум с 2 клика инсталиране и работещ деинсталатор
/пропаганда офф

И да помислим че флекса иска крак, ехе файлове са- евентуално и гадини съм срещал инфектирали този шедьовър
а на инжинера е 3 файла 40-50кб максимум с 2 клика инсталиране и работещ деинсталатор

/пропаганда офф

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
GTS написа:При положение, че видимо работи добре![]()
а на инжинера е 3 файла 40-50кб максимум с 2 клика инсталиране и работещ деинсталатор![]()
/пропаганда офф
Така си е. И флекс тайпа има кофти навика да скапва уиндоуса ако пипаш там по файловете му. Просто гениално ефективно скапва ОС-а ако му промениш директорията на инсталация
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Кирилица - СкъсА ми нервите
Тва с FlexType-а много ретро момчета, не се излагайте. Ползвайте кирилицата на оперативно ниво.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Аз позлвам Флекс със години(на доста пс-та), как до сега не ми е давало веднъж проблем
Сложи си на ново флекс и би трябвало да си оправи нещата.

На XP ли си или на Vista?
Ако си на XP деинсталираш всички бози, които си надробил и слагаш един layout. Мога да ти го пратя на мейл.
Такива инжинери, FlexType и подобни бози и т.н. - всичко в кошчето. Flex-а беше разработен за 95, ако не и за 3.1. Отмина му времето.
А относно тоя инжинер... безмълвен седи народа пред неговата компетентност
Ако си на XP деинсталираш всички бози, които си надробил и слагаш един layout. Мога да ти го пратя на мейл.
Такива инжинери, FlexType и подобни бози и т.н. - всичко в кошчето. Flex-а беше разработен за 95, ако не и за 3.1. Отмина му времето.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
добре, какво е решението ако искаш да ползваш бдс и фонетична и да не ги сменяш с различни копчета?
аз имам следния проблем с флекстайп: да кажем пуснал съм фонетиката и сменям прозореца с алт+таб и автоматично се сменя на бдс
трябва да превъртя един път до фонетична през английски и бдс и тогава си пиша. при следващата смяна с алт+таб пак трябва да ги въртя.....
бтв не всеки път ми превключва на бдс автоматично.....
и другия проблем няколко превъртъния трябват да се улучи фонетиката, някой път е нужно да не съм маркирал поле, за да мога да сменя на фонетика....
аз имам следния проблем с флекстайп: да кажем пуснал съм фонетиката и сменям прозореца с алт+таб и автоматично се сменя на бдс

бтв не всеки път ми превключва на бдс автоматично.....
и другия проблем няколко превъртъния трябват да се улучи фонетиката, някой път е нужно да не съм маркирал поле, за да мога да сменя на фонетика....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
liloff написа:На XP ли си или на Vista?
как да махна всички неща, това питам още отначало?!
как се махат лейаутите?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Първо махаш Кирила, Flex Type и всички бози които са отделни applications от Add/Remove Programs. После някак си махаш и на оня олигофрен инжинера или какъвто е там повръщаното. Идеята е да не остане никакъв 3rd party software, които да маца.
Накрая вече махаш всичко, което виждаш вдясно на прозореца, да остане само English. От Regional and Language Options Language for non-Unicode Programs избираш Bulgarian. (това се намира в Advanced таба в левия прозорец на снимката.) И после инслираш примерно това:
BG Phonetic Keyboard Layout.
И може да се наложи на languages (дясния прозорец на картинката да си я добавиш ръчно)
Oт разстояние, толкова мога.

Накрая вече махаш всичко, което виждаш вдясно на прозореца, да остане само English. От Regional and Language Options Language for non-Unicode Programs избираш Bulgarian. (това се намира в Advanced таба в левия прозорец на снимката.) И после инслираш примерно това:
BG Phonetic Keyboard Layout.
И може да се наложи на languages (дясния прозорец на картинката да си я добавиш ръчно)
Oт разстояние, толкова мога.
- vicho
- старши ентусиаст
-
направих всичко по указанията и пак ми дава
Windows could not properly load the Bulgarian - Bulgarian Phonetic keyboard layout.
Windows could not properly load the Bulgarian - Bulgarian Phonetic keyboard layout.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Snoopy написа:Оп - готов съм.
Тегли: Bulgarian Phonetic for Windows XP x64.zip
И прочети Inf-а преди да го инсталираш.
ЕВРИКА!!!
КЛЮЧ!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2