Top Gear разкри самоличността на The Stig
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- TNC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 Е90 330xD
- Мечтае да кара: E46 M3 CSL
Според мен... цялата работа е, че едва ли от Ферари са дали на Стиг да пилотира FXX-а в предаването. Та от там и появяването на Шумахер...
Няма невъзмовни неща с бензин в кръвта!!!

абсурд. текущия стиг кара като човек които си пази пистата (много агресивно) и е свикнал да го побутват непрекъснато на входа и изхода на завойте... във стил дтм... не го знам кой е, но не мисля че е шумахер това.
ф1 стила на каране е.. по-дисциплиниран и по-"доверчив"
ф1 стила на каране е.. по-дисциплиниран и по-"доверчив"
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
прав е алекс-стила е друг!
просто пилето не е такъв човек....!!!
има и още нещо-когато стиг кара в топ-гиър -шуми още се състезаваше ,а договора му беше перфектен и е абсурдно да прави друго....
обсъждали сме възможността да е той ,но имаше епизоди ,които са снимани по време на гранд-прита извън европа и няма как да лети от другия край на света ,за да кара за топ-гиър
просто пилето не е такъв човек....!!!
има и още нещо-когато стиг кара в топ-гиър -шуми още се състезаваше ,а договора му беше перфектен и е абсурдно да прави друго....
обсъждали сме възможността да е той ,но имаше епизоди ,които са снимани по време на гранд-прита извън европа и няма как да лети от другия край на света ,за да кара за топ-гиър
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Това е пълна глупост!Стиг не е един човек, а няколко пилота,не можеш да ангажираш пилот от Ф1 или дтм или какъвто и да е друг шампионат, да ти нон стоп на разположение........
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Helix написа:Това е пълна глупост!Стиг не е един човек, а няколко пилота,не можеш да ангажираш пилот от Ф1 или дтм или какъвто и да е друг шампионат, да ти нон стоп на разположение........
при 250-300 милиона аудитория на предаване може да ангажираш, който и каквото си поискаш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Мисля, че това е замитане на следи и още шоу за публиката. Много е възможно Бен Колинс (независимо дали е Стиг или един от многото пилоти, които се превъплащават в него) вече да е уволнен.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Аз до колкото знам Stig се сменя периодично и при всяка смяна се показва истинската самоличност на пилота. Хил мисля, че вече е бил преди доста години малко след като се отказва от Ф1.
ПП: последните 2 сезона съм гледал всеки епизод и мисля, че е възможно да е бил Шумахер. Все пак не кара за някаква купа или шампионат, така че не е умесно да се сравняват стила му във Ф1 с стила му като Stig.
ПП: последните 2 сезона съм гледал всеки епизод и мисля, че е възможно да е бил Шумахер. Все пак не кара за някаква купа или шампионат, така че не е умесно да се сравняват стила му във Ф1 с стила му като Stig.
Aim to be the best, live with the rest!

53 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4